Selam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdi

ya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor

Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi