• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmayan sever mi? Seven insan hiç kıskanmaz mı?

Valla adam duyarsız.. Tamam psikopat olmasın okey ama hoop hocam bu ne demesini de bilmeli koca yani.. Karısını yanından alıp gitseler noooluyo demicek kadar relaks..E bu da rahatsız edici dürüst olalım

Bence sorun sizde eşiniz gayet normal bir insan. Sizi arayan kişiden rahatsızsanız kocaman kadınsınız beni arama der veya numarasını engellersiniz olur biter. Zannetmiyorum ki iş taciz boyutunda olsun karşınızdaki insan sizi arkadaşı bilip aramış velev ki öyle değil sınırı siz çizebilirsiniz. Eşinize neden söylüyorsunuz? Eşiniz makul bir adam olmasa gidip adamı dövse hoşunuza mı gidecek, o zaman emin mi olacaksınız sevgisinden?

Biri sana yazsa parçalarım demek komik gerçekten, mazallah eşinizin içkisine ilaç mı atarlar diye korkuyorsunuz?

Kıskanılmak güzel falan değil, kendisine ve karşısındakine güveni olmayan insan kıskanır.

Eşinizin sizin özel mesajlarınızı okuması beklentinize ise hayret ettim. O telefon sizin özeliniz, eşinizin okumak gibi bir haddi olamaz.

Kiskanmakla sevgi arasinda herhangi bir korelasyon yok. Oyle olsaydi kiskancliktan karisini olduren insan disi varliklar olmazdi. Sizin acaba bosluktan caniniz mi sıkılıyor dert cikarmissiniz kendinize. Adama neden beni kiskanmiyorsun beni sevmiyorsun o zaman diyip tahrik ettiniz mesela? Kusura bakmayin ben tavrinizi fevri buldum.

Kocanız size güveniyor olamaz mı ? belki sizin onu aldatmayacağınıza inanmıştır bu yüzdendir umursamaz halleri ? bu güzel birşey aslında inanın şükür edin halinize gündemde kıskanç erkeklerin yaptığı terörler varken sevinin ne güzel güveniyor işte illa kıskanası gerekmiyor ki öncedende böyledir şimdi değişmedi ya adam ?

Selam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdi🙄 ya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor😔
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi😔
k
Kıskandığı başka biri var net
Kendide söylemiş sen misilleme sanıyorsun o sildiği mesajları bi araştır sen

Selam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdi🙄 ya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor😔
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi😔
Bende esimi is arkadaslarindan kiskanmam istedigi arkadasiyla gorusmekte özgürdür ayni sekilde bende. Bunlar sevginin ölçüsü degil ki yani siz niye o yazdi bu yazdi diyorsunuz ki hic mi muhabbet konunuz yok esinizin arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizle ilgilenmemesi cok normal. Bana esim boyle birsey dese napayim iyi yapmışsın ozlem gidermişsin derim. Ben ya da esim sınırımızı bilmeyen insanlar miyiz bir de bu yuzden boşanma konusunu aklima getirecegim valla hic derdim olmasa bunu yine oturup dert etmem bence sizde biraz isi bırakınca bi boslukta kalmissiniz gibi.

Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
benim kıskanılmak hiç hoşuma gitmez. eşim de kendine güveni olan bir adam olduğu için kıskanmaz.
ben de onu kıskanmam.
birinin size yazması değil de sizin ne cevap verdiğiniz önemli.

Esiniz kiskanclik konusunda tam da olmasi gerektigi gibi bence.
"Kıskanan insan seviyordur" fikri nerden cikiyor anlamiyorum. Bu yazdiklarinizi kiskanan adam ya size (büyük ihtimalle) ya da kendisine guvenmiyordur.

Niye kıskanılmayı bekliyorsunuz da bu durumla eğlenmiyorsunuz. Bana da üniversiteden bir arkadaşım yazmış sohbet ediyor, laf arasında ben de evlendim bu arada dedim, vay hiç belli olmuyor, Instagram'da hiçbir şey yok, soyadını da değiştirmemişsin, bir emare olsaydı; durup durup bunları söylüyor. Ben de gülerek eşime anlattım, "Ay ben yazıcaktım da kapmışlar kızı" diye çocuğun taklidini yaptı güldük :KK70: Bir daha da bir şey sormadı. Çünkü endişelenmesini gerektiren bir durum yok. Neden aşırı tepkiler vermesini bekliyorsunuz ki

Eşinizin cevapları da hafif sıkıntılı tabii ki, onu da aranızdaki iletişime bağlıyorum naçizane

Ay keşke eşimde öyle rahat biri olsa daha ne isterim onu giyme kim mesaj atmış bilmem ne hiç sevmediğim şeyler üff yeter ya bunaltma beni demek daha mı güzel geliyor kulağa.
siz kendinize iş arıyorsunuz

Selam hanımlar,
30 YAŞINDA KOCAMAN KADININ TELEFONUNU KARIŞTIRMAK YAZIYORLAR DİYE KIYAMETİ KOPARMAK DA BENCE SAĞLIKSIZ HOŞ OLMAYAN BİR DURUM BEN DE BÖYLE OLSUN İSTERDİM AMA BU SAÇMA KISKANÇLIKLAR BOĞUYOR İNSANI KENDİNİ BİLİYORSA BİR KADIN ZATEN ALDATMAYA MEYLETMEZ BAŞINDA VELİ GİBİ BİR KOCA OLACAĞINA BÖYLESİ DAHA İYİ AMA ALTINDA BAŞKA SEBEPLER VARSA BİLEMEM

Verdiği cevap beni benden aldı zaten. Sonra niye sölediğim lafa takılıyorsunki niye bukadar önem veriosun laflarıma diyor birde ne denir ki buna 🤦🏻‍♀️
Adam umursuz. Hem de sinirden çıldırtacak kadar umursuz.
Ya bu ilgisiz, sevgisiz, umursuz adamla devam edeceksiniz ya da bir süre ayrı yaşayıp gidişata bakıp ona göre karar alacaksınız.

Laleli bir içeriye gir :D :D

Eşimle toplamda 3 yıldır beraberiz.
Telefonuna da parmak izim var rahatça açabiliyorum ama daha bir kere bile alıp telefonunu kurcalamadım.
Oda benim telefonumu kurcalamaz.
Kıskandığı durumlar var mı var ama çok nadir.
Bu tarz konular mesele bile olmamalı.

Back
X