Kıskanmayan sevgilisi olan var mi ?

Hay ağzını öpeyim !
Saçma sapan kıskançlıklar yaratıp ''yok ben sana güveniyorum, ama etrafa güvenmiyorum. Şunu giy, oranı kapat , onu giyme vs '' gibi şart koyup insanı bunaltmasından , daha iyidir just dimi..
Sanki giyinmesini oturmasını kalkmasını bilmiyormuşuz gibi, değiştirmeye çalışmaları boşa..

aynen
ben zaten nefret ederim benim yapacağıma karışılmasından
ha kıskansın canım ama yeri geldiğinde ne bileyim mesela bir erkekle samimi muhabbetim olmuştur kıskanır ama tatlı tatlı kıskansın
valla ağzına ederimci biriyle öğle arasında muhabbet-çay yapsam deliye dönen, metroya binerken haber vermedim diye çıldıran, bakkalla çakkalla muhattap olmamı istemeyen bi kocanın elinden kaçmış bir kadın olarak böyle biriyle olmayı yeğlerdim ben

çeken bilir anacım kıskançlık çok menem bir şey

Kiyafet konusunda cok nadir bi iki defa begenmedigini soyledi sadece

Peki sizi hangi konularda kıskanmıyor ?Giyim kuşam haricinde bir olay yaşadınız mı =)
Valla şuraya o kadar çok konu açılmıştır ki..
Yok sevgilim beni kuzenimden kıskanıyor , yok abimden , yok arkadaşım vs..
Demek ki bu güveni ona sağlamışsınız ki içi rahat kafası rahat..
Sanmıyorum, böyle damarına basan bir olay olduğunda sessiz kalacağını.. ?

Aileside bu sekilde dusunuyor aslinda annesiyle cok yakiniz onunda gayet modern dusunceleri var ve giyim tarzida o sekilde. Ama kiskansin istiyorum biraz cunku boyle olunca insan kendini kotu hissediyor

Yaşi kac peki ?
Yani hic hic kiskanmamasi çok ilginç bence.
Bir erkekle muhabbet edince mesela birşey diyor mu ?
Yada erkek kuzeninizle arkadasinizla sinemaya gitseniz ?

gerçekten belli etmiyodur belki?
gerçi 22 yaşıma geldim kıskanmayan erkek görmedim...
siz yinede damarına basmadan tatlı tatlı kıskandırmaya çalışın bakalım nolcak?:26:
mesela benim sevgilimde kıskançtır bazen yeter bee adam diye cırlarım
öyle alışmışım ki bazen tepki göstermesi gereken bi konu karşısında sessiz kalınca sen niye beni kıskanmıyosun diye cırlarım
o da ne yapcağını şaşırdı iki arada bi derede yaşayıp gidiyo

Son düzenleme:
ya canım varya ondan önceki giydiklerimi makyajımı özler oldum ama bende ikna etmeye çalışcam arada izin versin böyle oluncada bunalıyo insan ama yüzük taktık demişsin ya işte adam tamam bu kız benim artık demiş kaybetme korkusunu yenmiş o yüzden seni kıskanmıyo bence sen ipleri eline vermişsin iyice.. naz yapmalıydın

benimki de kıskanç değildir, merak etme ve ben bundan çok memnunum...

büyük bişey olsa, ne bileyim örneğin onun yanında bi erkek bana laf atsa, ya da ben normal bi erkek arkadaşımla samimiyet derecesini abartsam vs, elbette ki kıskanır...

ama bugüne kadar hiç böyle bi durum yaşamadık, o yüzden kıskançlıkla ilgili bi mevzuu da olmadı aramızda.

bence hiç üzmeyin kendinizi, durumun tadını çıkarın

Yaşi kac peki ?
Yani hic hic kiskanmamasi çok ilginç bence.
Bir erkekle muhabbet edince mesela birşey diyor mu ?
Yada erkek kuzeninizle arkadasinizla sinemaya gitseniz ?

Henuz universitedeyiz ama gercekten okul bittip isleri yoluna koydugumuzda evlenmek istiyoruz.ikimizde 20 yasindayiz. Oyle kimle konusuyorum karismaz. Zaten erkek kuzenlerimi sevmem :) Guvendigini soyler

Denerim ah biraz zor ama. Arada oyun yapiyorum biraz hissetmek icin ama yok olmuyor. Sevildigimi anlamiyorum

Henuz universitedeyiz ama gercekten okul bittip isleri yoluna koydugumuzda evlenmek istiyoruz.ikimizde 20 yasindayiz. Oyle kimle konusuyorum karismaz. Zaten erkek kuzenlerimi sevmem :) Guvendigini soyler

Bence en onemli nokta bu zaten. Senin ona olan hislerinden emin bence bu yuzden de kiskanmiyodur. Bence cok guzel bir sey bu. Degerini bilmelisin ,) benim erkek arkadasim da kiyafetlerime karismaz ama guzel olmayani da sebebiyle birlikte soyler. Eskiden cok kiskancti ama simdi birbirimize olan duugularimizdann emin oldugumuz icin ben de erkek arkadaslarimla veya kiz kiza eglenmeye giderim o da gidebilir kiz arkadaslariyla. Sinirlarimizi biliyoruz zaten. Birbirimizin nelerden hoslanmadigini biliyoruz ve o hareketleri yapmiyoruz. Bence yipratmayan bir huy bu. Bircok arkadasim var sevgililerinin kiskancliklarindan bunalmis (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi bu huyunu sevmiyorum ki. Sever sahiplenir bi dedigimi iki etmez kiskanclik nobetlerime katlanir. Parasi olmasa ac olsam once beni doyurur bi sekilde. Biraz romantiktirde :)

Bizde sizin gibiyiz karismayiz oyle. Cok sevdigim icin beyefendiyi :) biz ayni sehirde oldugumuz halde tesaduf eseri bulduk birbirimizi :) Beni sevdigini bi cok kez kanitlamistir. Artik bu huyunu gormezden gelsem iyi olucak sanirim :) Bakalim bi yol var aklimda ise yaramazsa boyle gelmis boyle gider diyecem artik :)

Bizde sizin gibiyiz karismayiz oyle. Cok sevdigim icin beyefendiyi :) biz ayni sehirde oldugumuz halde tesaduf eseri bulduk birbirimizi :) Beni sevdigini bi cok kez kanitlamistir. Artik bu huyunu gormezden gelsem iyi olucak sanirim :) Bakalim bi yol var aklimda ise yaramazsa boyle gelmis boyle gider diyecem artik :)

:) hadi bakalim hayirlisi olsun o zaman Allah tamamina erdirsin bu arada hep mutlu olun!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…