- 21 Temmuz 2014
- 52
- 2
- 13
- Konu Sahibi sonsuzdeniz95
-
Selam hanimlar
Biz sevgilimle 9 aydir beraberiz. Bir sorunum var. Beni sevdigini ve evlenmek istedigini biliyorum ailesi ve arkadaslariyla tanistim. Ama sorun su ki beni kiskanmiyor.Ne yaptiysam olmadi. Neden diye sordugumda kiskaniyorum ama belli etmiyorum dedi. Sizce bunun nedeni denir? Gercekten kiskaniyor mu yoksa basindan atmak icin soylemis olabilir mi ?
Evet ilginc oldugunu biliyorum. Sessiz sakin bi insan bu yuzden oldugunu dusunuyorum. Ama insan yine de ogrenmek anlamak istiyor.
canm valla ayni durumdaym hic mi kiskanmz bi erkk hic kiskanmiyr bazn sevgisindn suphe edyrmEvet ilginc oldugunu biliyorum. Sessiz sakin bi insan bu yuzden oldugunu dusunuyorum. Ama insan yine de ogrenmek anlamak istiyor.
Selam hanimlar
Biz sevgilimle 9 aydir beraberiz. Bir sorunum var. Beni sevdigini ve evlenmek istedigini biliyorum ailesi ve arkadaslariyla tanistim. Ama sorun su ki beni kiskanmiyor.Ne yaptiysam olmadi. Neden diye sordugumda kiskaniyorum ama belli etmiyorum dedi. Sizce bunun nedeni denir? Gercekten kiskaniyor mu yoksa basindan atmak icin soylemis olabilir mi ?
o sana her ne kadar kıskanmıyorum desede sen bunu hissedersin bence .. ve kıskanmayan erkekten hayır gelmez demis Hz. Ali.
benim sevgilimde aşırı kıskanıyor benim başta hoşuma gidiyodu ama çok bakımlı bi kızım ya izin vermezmi bi adam oje sürmeme? yok vermiyo ama bu kadarıda iyi değil işte ne çok ne az ortası olacak
Fazlasi da can sıkiyor tatlim. Sevgiliyken dozajindaydi bizimki. Kiskanirdi ama tatli kiskancliklar. Nasil ki nisanlandik daha da artti ama rahatsiz etmiyo cok ama zaman gectikce ve aliskanlik arttikca artiyor kiskanclikta
olabilir cnm benım eski sevgılımde kıskanmazdı.. bazı erkekler kıskanıyor ama caktırmıor
Benimki bana elbiseler alir hatta bikini giymem icin beni tesvik ediyor giyme oyle kapali kapali genc yasin diyor. Cok nadir karisir bu pek hos durmamis der bi daha giyme vs. der
Hastalık boyutuna ulaşıp her gün olur olmadık şeyler yüzünden kavga etmesindense, kıskançlığını kontrol ederek yaşaması daha iyidir..
Lutfen saygisizlik ettigimi dusunme ama hic olmamasida iyi degil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?