Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
a.s.:teytey:tatlicadiarzusenağlamaben ilk aşılamamı oldum ve o da tutmadı.2.yi düşünmüyorum.bi de rahim filmi çektirim diyorum. zor olurmu?olan birileri varsa bana yazarmısınız.............
a.s.:teytey:tatlicadiarzusenağlamaben ilk aşılamamı oldum ve o da tutmadı.2.yi düşünmüyorum.bi de rahim filmi çektirim diyorum. zor olurmu?olan birileri varsa bana yazarmısınız.............
canım benim rahim filimim tüp bebeğe gitmeden 2 hafta önce çekilmişti bu filimde tüplerde bir tıkanma var ise gösteriyor.bu filimin birde artısı var filimden bir süre sonra hamile kalma şansı çok yüksekmiş çünkü tüpler tamamen açık olurmuş.ben iki seferde aşılama oldum onun acısının yanında sıfır kalıyor doktorumdan bana narkoz vermesini istemiştim ama doktorum bu kadar ufak bir filim için değmez demişti gerçektende sadece hafif bir adet sancısı oldu.filimin çekilmesi tam 10 dakika sürüyor kesinlikle hiç korkma.
ağrı kesiciyi sen sordunmu dra yoksa kafana göremi aldın canımKorkulacak bi şey yok canım hafif karnında ağrı oluyor oda rahme ilaç verdikleri için.10-15 dk. sürüyor.Yalnız hsg çekilmeden yarım önce ağrı kesici ve kas gevşetici al faydasını görürsün.Ben az bi ağrı hissetmiştim.
bende cektırdım baya bı korkuttular benıde 1yıl fılan kactım cektırmekten ama hıcde oyle degılmıs hafıf bır ısalken nasıl bır gaz sancısı olur aynen oyle oldu ama acıması ıyı dıyende var azcık bı yapısıklık varsa o acıyla acıldı demek dedıler sakın korkma narkoz almana deymez ıyı sanslar canım cektırdınmı bıze dön
bazisinin acimiyormus benim hikayemi sana anlatayim o gun his korkmadan gittim oraya doktor narkoz falan vermedi bir hap bile vermedi oyle basladi iceri 2 alet soktu o aletler icerdeyken bana saga don sola don dedi iyi gorebilmek icin gonderdigi ilaci ve basincli bir sekilde gonderdi icimde bomba patladi sandim bir an bacaklarim titredi kalkarken canim cok acimisti...kalkip yattigim masayi kan revan icinde gorunce daha kotu oldum sanki kurban kesmisler cok kanamam olmustu ve kapidan cikip sonuclari beklemeye giderken bayildim.gozumu actigimda hemsireler ve filmi ceken doktor basimdaydi doktorum cok kan kaybettin bu yuzden dedi..ama allahtan tuplerim acik ciktida cektigim aci hafifledi o an!!!ama sen korkup kendini kasma genede herkeste ayni olmuyor!
kızlar bende daha 2 hafta önce çektirdim.benimde aşırı ağrım oldu.bana 2 kez ilaç verdi.hiç kıpırdama dedi.sağa sola falan dön demedi.zaten kaçmak için yer arıyodum,o acıyla hiç bi yere dönemezdim.biraz dinlendim orda sonra işe geldim.ağrı kesiciyle geçiyo.ama ben kendimi hem çok kastım hemde aç karnına ağrı kesici içtim.ölüyodum nerdeyse ve tamamen geçmesi 3 gün sürdü.(korkutmak gibi olmasın herkesin bünyesi farklı.)
canım bende 1 ay önce cektırdım doktr ıstersen narkoz verelım dedı ben ıstemedım fılm cekılırken 10 dk sancım oldu ama dayanılmayacak kadar degıl zaten 15 dk falan sürüyor fılme gırmeden yarım saat önce guclu bır agrı kesıcı al iyi gelıyor herkesin bunyesı farklı ama tekrar cektırsem yıne narkoz almam hadi hayırlısı canım inşallah snucları ıyı cıkar