• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıslaar bana rahim filmi nası oluyo anlatırmısınız

peki bu film çekilirken verilen ilaçlar eğer o ay hamile kalınırsa bebeğe zarar verebilirmi? bilgisi olan var mı acaba?

Bende cumartesi günü çektireceğim rahim filmi.Anestezi ile çekilecek.Ama yine korkuyorum.Umarım sonuçlar iyi çıkar.

Mehay'ın söylediklerinin aynısı bana da oldu. Zaten ben büyük bir korkuyla gitmiştim.Çünkü sağolsun arkadaşlar önceden beni bayağı korkutmuşlardı. Ben de tabi büyük bir acı çekeceğime kendimi şartlandırdım ve sonuç olarak da acı çektim. Ama sen böyle bir yanlışa düşme. Kendini acı çekmeyeceğine ve kolay geçeceğine şartlandır.Beyin gücü ve psikolojin çok önmeli. Kolay gelsin arkadaşım.

arkadaşlar ben dün çektirdim tabiiki ağrı oluyor ama arkadaşların anlattığı kadar değil.

freeflame ilaçtan önce odadaki ışınların zararı oluyor. radyasyonlu oldudu için. düşüğe yada bebeğin sakat kalmasına neden oluyor. zaten filme girmeden önce gebelik testi yapıyorlar.:olmaz:

rahim filmini ben de çektirdim.1,5 yıl falan oldu.giderken ne olduğunu araştırmamıştım bile.fakat benden önce film çektiren kadını görünce şok oldum.zaten içeriden gelen sesini de duydum.kadın bağırıyordu.çıktığında da kötüydü.kan gibi birşey vardı elbisesinde.bu korkuyla girdim film çektirmeye.üniversite hastanesi.çeken kişi sağolsun rahmimi bir türlü yakalayamadı.çok canım yandı.film çekilirken de ialcı basınçla verdiğimizde rahim duvarına çarpacak ve biraz canınız yanacak dediler.ama o nasıl bir acıydı!bacaklarım titredi acıdan.bir kaç saniye daha sürse bayılacağımı düşündüm.birkaç dakika sürdü bu acı ve sonrasında çok hafif bir adet ağrısı ile birlikte lekelenmeler oldu.fakat benden önce giren kadın gibi kötü çıkmadım.kendimi tuttum,bağırmadım.tüplerim açık çıktı.umarım sende bende olduğu gibi olmaz.bir kez daha isteseler bu filmi benden,anestezi isteyeceğim.

arkadaslar herkesin tecrubesi farkli farkli, bi de herkesin agri esigi de ayni degil.ben 2 yil once anestesisiz yaptirdim alanya baskentte, ankaradan ozel doktor getirmistiler bu is icin
sagolsun doktor isinde bayaga iyiydi oyle basincla falan vermediler siviyi normal rahatsiz etmeyecek gibiydi.tuplerden gecerken sadece adet donemindeki kasik agrisi gibiydi.eger adet donemlerinde kasik agriniz oluyorsa hic korkmayin cunku ondan daha kotu degil cunku,5 dakikadan fazla surmedi bi de ekranda kendim de gordum rahimle acik tupleri, kendinizi korkutmayin iyi gecer insallah.kaydirigubbakcemile5

bende çekilmeden önce forumları okumuştum ödüm kopmuştu. Çok abartarak anlatanlar olduğunu da düşünüyorum.ışlemden 1 saat kadar önce kuvvetli bir ağrı kesici verdiler bana. benim adetlerim çok sancılı olur zaten, işte o sancılar gibi bir ağrı ama birkaç dakika falan . yani hiiiiç kendini korkutma canım benim.

kendini kasarsan tam çıkmıyormuş.o yüzden ben narkoz aldım.hiç birşey anlamadım.bir iki gün kanamam oldu o kadar.çok büyütme cnm.ama dediğim gibi çok korkuyorsan 15 dakika uyu bitsin herşey...

Back
X