kıslaarr yardım adeti 23 gün geçip testleri negatif çıkıp hamile olan:(

damla_87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2010
104
0
46
İstanbul
kıslarr adetim tam 23 gün geçti tüm belirtiler var ayakta uyuyor gibiyim agzımda sürekli bir metalik tat var kasıklarım agrıo bazen tam adet olcam dıyorum fakat olmuyor goguslerım yenı yenı sısmeye agrımaya basladı benım durumum da olup sonradan hamıle oldugunu ogrenen var mı

bu kadar gün sonra cıkmaması mumkun degil canım sadece test hatalı olabilir bunun dısında muhakkak cıkar kac kere tes yaptın tek seferse muhakkak tekrarla sonuc olumsuzsa baska birsey olabilir hemen bi doktora git derim ben

bu kadar gün sonra cıkmaması mumkun degil canım sadece test hatalı olabilir bunun dısında muhakkak cıkar kac kere tes yaptın tek seferse muhakkak tekrarla sonuc olumsuzsa baska birsey olabilir hemen bi doktora git derim ben

tek sefer yaptım canım 5 gün kadar önce sımdı yapmaya da korkuyorum çok kararsızım tüm cesaretimi yitirmek üzereyim sanırım

tek sefer yaptım canım 5 gün kadar önce sımdı yapmaya da korkuyorum çok kararsızım tüm cesaretimi yitirmek üzereyim sanırım

canım tekrarla test arızalı olabilir boyle dusun yoksa zaten cıkardı belki var ama test arızalıydı sen bilmiyorsun tekrarla kesin sonuca ulas aksi bi durum varsa cözümüne bak:18:

haklısın canım ama hep ertelıyorum korkuyorum inşallahdedıgın gıbıdır canım saol destegın ıcın

canım korkacak birsey yok bir ay gec olsun ama saglıklı olsun ben 15 gun once düsük yaptım keske o olmasaydıda ben hala bekleseydim cok yıprattı ben i hayırlısını saglıklısını iste allahtan o ol derse hersey olur

dogru canım benim cok haklısın allah herseyın en hayırlısını verir inşallah cok uzuldum daha cok sımdı ıns en kısa surede tekrardan o guzel duyguyu yasayıp melegıne kavusursun :97:

canım oyle tabı haklısın ama bır kac ay once gıttım ıstemıstım ona gerek yok dıyıp yıne ıdrar testı yapmıslardı acaba dırek kan testı mı yaptırmak ıstıyorum demelıyım

canım aksam iyi bir hastahanenin aciline git sikayetlerini soyle gebelik süphem var de direk kan tahliline yollar en iyisi bole oluyor hemde beleş olmus oluyor

dogru canım benim cok haklısın allah herseyın en hayırlısını verir inşallah cok uzuldum daha cok sımdı ıns en kısa surede tekrardan o guzel duyguyu yasayıp melegıne kavusursun :97:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin canım insallah hepimiz kavusuruz bebişimize saglıgıyla
bir an once yap su testi baska birsey varsa vakıt gecirmeden tedavisine bak bence:2:

canım aksam iyi bir hastahanenin aciline git sikayetlerini soyle gebelik süphem var de direk kan tahliline yollar en iyisi bole oluyor hemde beleş olmus oluyor

ayyy canım benım vala güldürdün benı ıyı geldı bu olmadı bunu yapayım varsa da yoksa da ogrenıyım de stresten olcem yoksa ama inş vardır melegım:97:

ayyy canım benım vala güldürdün benı ıyı geldı bu olmadı bunu yapayım varsa da yoksa da ogrenıyım de stresten olcem yoksa ama inş vardır melegım:97:

valla canım ben en sonunda bu careyi buldum yoksa cok sabırsızım ayda 5 6 kere yaptırıyorum 30 dan hesapla baya kulfet oluyor ama bolesi beles hemde devletten hakkımızı alıyoruz madem bole bi hakkımız var neden para verelim ki

tabi bitanem haklısın vala en güzel yolunu bulmussun sen inşallah bu ay tutar da mutlu gelirsin hastaneden inşallah canım peki sen ne zman ogrendın hamılelıgını belırtıler var mıydı baya

tabi bitanem haklısın vala en güzel yolunu bulmussun sen inşallah bu ay tutar da mutlu gelirsin hastaneden inşallah canım peki sen ne zman ogrendın hamılelıgını belırtıler var mıydı baya

ya hissediyo anne derler ya hic inanmazdım ama ilk günden itibaren gissettim ve inandım ve sonuc pozitif 5 haftalıkken ogrendim 5+5 de düsürdüm
sonuc boyle olacaksa mutlu gelmeyeyim hastahaneden büyük yıkım oluyor allahım saglıklısını versin herkese canım hayırlısıyla
senin ilk mi olacak ne kadarlık evlisin?

canım ben 1 yıllık evliyim 7 aydan berı hıc korunmadım ama olmadı umutla beklıyorum ıns bırgun dıye dedıgın gıbı ıns rabbım herseyın hayırlısını ve saglıklısını werır

canım ben 1 yıllık evliyim 7 aydan berı hıc korunmadım ama olmadı umutla beklıyorum ıns bırgun dıye dedıgın gıbı ıns rabbım herseyın hayırlısını ve saglıklısını werır

ooooo daha cok yeni ben 20 ayın sonunda tutturdum
insallah sen erkencilerdendirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…