kıslaarr yardım adeti 23 gün geçip testleri negatif çıkıp hamile olan:(

slm canım benimde bugün 7.gün oluyor gelen giden yok testte yaptım ama sonuç negatif... dün bayagı bi araştırdım uzun süre adet olmayanların nedeni kist yada enfeksiyon olabilir diye bir yazı buldum sen 23 gün iyi dayanmıssın kısa zamanda bi doktora görün derim bende gidicem haftaya erkenden gitmek isterdim aama ewde misafirim war... inş güzel haberlerle gelirsin

canım 7 aydır o kdr cok ugrastım kı ınsan bır sure sonra artık test yaptırmaya korkuyor vala ben de ıns bısıler vardır dıye umut edıyorum ama yoksa da gercekten o ıhtımal de olabılır en son kontrolumde kıst cıkmadı ama yenı de olusmus olabılr bakalım hayırlısı ıns senınkı de gelmez de senın de guzel haberlını duyarız canım :)

ben pek sanmıyorum damla yaaa çünkü eşim korunuyordu vardır bişeylerde bakalım doktora gidince anlaşılır artık... senin içinde hayırlısı olsun kan testini mutlaka yaptır vardır bişeyler

e hadi damla ne zaman yaptırıcaksın şu testii.. merak ediyoruz

ayy canım o cesaretı bır bulsam kendımde ben dıyorum kı bugun bir daha idrar testı deneyım ya eger cıkmazsa kan testı yaptırsyım ya da 8 gun beklıyım tam 2 ay dolsun ole yaptırayım ıkısı arasında gıdıp gelıyorum sence napım

damla bence hiç vakit kaybetme eğer hamileysen ve inşallah hamilesindir hemen doktora gitmen gerek tahliller yapılmalı belki kullanman gereken ilaçlar vardır belki düşük tehlikesi vardır lütfen hemen kan testi yaptır senin ve bebeğinin iyiliği için

ay nazlı psikilojim o kdr bozuldu kı ınan ıns hayırlı bır haber vardır kac gundur dusunuyorum da hamılelık yoksa bıle adet olmak ne kdr güzel bişiymiş menopoza gıren bayanlara cok hak verdım vala sımdı hep sıkıntı stres yapıo ((

kalk git yaptır kan testi

nazlınurun da dediği bigi gebelik varsa başlaman gereken ilaçlar var
düşük tehlikesi vardır belki
ya da belki allah korusun dış gebelik falan vardır
her türlü ijtimali düşünmek lazım
hadi git yaptır lütfen

canım tamam da ısı bırakıp gıdemıyorum ya da sabah erkenden kalkıp vermem lazım kanı evde olsam hemen giderdim

canım tamam da ısı bırakıp gıdemıyorum ya da sabah erkenden kalkıp vermem lazım kanı evde olsam hemen giderdim

bildiğim kadarıyla sabahı akşamı yok bunun.. ben iki gebeliğimde de öğle saatlerinde yaptırıp öğrenmiştim. akşam da yaptırsan farketmez. o zaman eczaneden al bitest yap bakalım
bişey çıkmazsa iş çıkışı bir poliklinikte yaptırısın kan testini

tamam o zman canım aksam bır daha test yapıyorum olmadı dıger gun kan testı yaptırıyorum yok eger yıne yoksa muayne olucam ogrenıcem nedenını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…