umut fakirin ekmegi
umudunu kaybetme bak bana hala nasılda umutluyum mutluyum ya olacak ya olacak
inşallah bir gün bizdeolacagızzz :97: ya da ıns oleyımdır de ben bılmıyorumdur ona bıle razıyım wala
hayırlısı canım benim insallah öylesindir darısıda benim basıma
slm canım benimde bugün 7.gün oluyor gelen giden yoktestte yaptım ama sonuç negatif... dün bayagı bi araştırdım uzun süre adet olmayanların nedeni kist yada enfeksiyon olabilir diye bir yazı buldum sen 23 gün iyi dayanmıssın kısa zamanda bi doktora görün derim bende gidicem haftaya erkenden gitmek isterdim aama ewde misafirim war... inş güzel haberlerle gelirsin
canım oyle tabı haklısın ama bır kac ay once gıttım ıstemıstım ona gerek yok dıyıp yıne ıdrar testı yapmıslardı acaba dırek kan testı mı yaptırmak ıstıyorum demelıyım
evet kesinlikle... kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum de
ben adetime bi hafta kala test yapmıştım ordan çıkmıştıı
canım 7 aydır o kdr cok ugrastım kı ınsan bır sure sonra artık test yaptırmaya korkuyor vala ben de ıns bısıler vardır dıye umut edıyorum ama yoksa da gercekten o ıhtımal de olabılır en son kontrolumde kıst cıkmadı ama yenı de olusmus olabılrbakalım hayırlısı ıns senınkı de gelmez de senın de guzel haberlını duyarız canım :)
ben pek sanmıyorum damla yaaa çünkü eşim korunuyordu vardır bişeylerde bakalım doktora gidince anlaşılır artık... senin içinde hayırlısı olsun kan testini mutlaka yaptır vardır bişeyler
inşallah canım vala rekora dogru kosuyorumm bakalım hayırlısı
e hadi damla ne zaman yaptırıcaksın şu testii.. merak ediyoruz
damla bence hiç vakit kaybetme eğer hamileysen ve inşallah hamilesindir hemen doktora gitmen gerek tahliller yapılmalı belki kullanman gereken ilaçlar vardır belki düşük tehlikesi vardır lütfen hemen kan testi yaptır senin ve bebeğinin iyiliği için
ayy canım o cesaretı bır bulsam kendımde ben dıyorum kı bugun bir daha idrar testı deneyım ya eger cıkmazsa kan testı yaptırsyım ya da 8 gun beklıyım tam 2 ay dolsun ole yaptırayım ıkısı arasında gıdıp gelıyorum sence napım
kalk git yaptır kan testi
nazlınurun da dediği bigi gebelik varsa başlaman gereken ilaçlar var
düşük tehlikesi vardır belki
ya da belki allah korusun dış gebelik falan vardır
her türlü ijtimali düşünmek lazım
hadi git yaptır lütfen
canım tamam da ısı bırakıp gıdemıyorum ya da sabah erkenden kalkıp vermem lazım kanıevde olsam hemen giderdim
bildiğim kadarıyla sabahı akşamı yok bunun.. ben iki gebeliğimde de öğle saatlerinde yaptırıp öğrenmiştim. akşam da yaptırsan farketmez. o zaman eczaneden al bitest yap bakalım
bişey çıkmazsa iş çıkışı bir poliklinikte yaptırısın kan testini
tamam o zman canım aksam bır daha test yapıyorum olmadı dıger gun kan testı yaptırıyorum yok eger yıne yoksa muayne olucam ogrenıcem nedenını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?