Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kışlık mont, il adım ayakkabısı, normal ayakkabı, ve fiyatı uygun olursA MAMA SANDALYESİ ARIYRM... ELİNDE OLANLARLA GÖRÜŞEBİLİRİZ...ARADIKLARIM 9-12 AYLIK ÜRÜNLER...
Mama sandalyeniz satıldı mı acaba?Eki Görüntüle 1279449 Chicco marka fiyatı burda bulabileceğiniz en uygun fiyat 50 tl
Fiyat ne diyorsunuz ilk adım için?Canım kız için mi arıyorsun? Bende stride rite 22 no sandalet var da ilk adım olarak almıştık oğluma 1 yaşında! Çok kaliteli ve sağlam bi ayakkabı! Sıfırı şu an 200 tl
Resim koyabilir misiniz?Canım 70 lira diyorum çünkü gerçekten hem çom kaliteli hem de çok temiz bi ürün! Bu arada biz ilk adım yerine oNu aldık çünkü ayağımız 21 noydu, mağazada 21 alırsanız 1 ay giyemez dediler 22 verdiler o yüzden!
Hayır satılmadı henüz İstanbulda değilim ayrıca ptt kargo ile göndermiyorumMama sandalyeniz satıldı mı acaba?
Resim koyabilir misiniz?Bendede var beyaz 5 tl ye verebilirim ilk adim ayakkabisi biraz rengi degisti ama yirtigi falan yok
Kargo ne tutar acaba biliyor musunuz?Hayır satılmadı henüz İstanbulda değilim ayrıca ptt kargo ile göndermiyorum
Tes. Daha uygun bisey bakicam..Canım resmi bu