Bebek İkinci El kışlık mont, mama sandalyesi, ik adım ayakkabısı, ev ayakkabısı arıyorum..

Ayse3738

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
40
0
16
35
Kastamonu
merhaba kışlık mont, il adım ayakkabısı, normal ayakkabı, ve fiyatı uygun olursA MAMA SANDALYESİ ARIYRM... ELİNDE OLANLARLA GÖRÜŞEBİLİRİZ...ARADIKLARIM 9-12 AYLIK ÜRÜNLER...

Merhabalr bende ev ayakkabisi var ilk adimda var ikisini 5 tl ye veririm .
20141011_204442.webp
ev ayakkabisi bu ilk adimida atrim resmini

Ve yazlik ayakkabi onuda 5 tl ve veririm elbiselrimz var onlarda 5 tl ve alt pijamalar yepyeni markali 4 tl

Canım kız için mi arıyorsun? Bende stride rite 22 no sandalet var da ilk adım olarak almıştık oğluma 1 yaşında! Çok kaliteli ve sağlam bi ayakkabı! Sıfırı şu an 200 tl

Canım 70 lira diyorum çünkü gerçekten hem çom kaliteli hem de çok temiz bi ürün! Bu arada biz ilk adım yerine oNu aldık çünkü ayağımız 21 noydu, mağazada 21 alırsanız 1 ay giyemez dediler 22 verdiler o yüzden!

Canım 70 lira diyorum çünkü gerçekten hem çom kaliteli hem de çok temiz bi ürün! Bu arada biz ilk adım yerine oNu aldık çünkü ayağımız 21 noydu, mağazada 21 alırsanız 1 ay giyemez dediler 22 verdiler o yüzden!
Resim koyabilir misiniz?

Bendede var beyaz 5 tl ye verebilirim ilk adim ayakkabisi biraz rengi degisti ama yirtigi falan yok

Back
X