• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kışlık şort nereden alıyorsunuz kızlar şort - çizme kombineler çok hoş duruyor

Selenina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2008
37
0
86
İstanbul
Desenli kilotlu çoraplarla şort ve çizme kombineleri çok hoş duruyor. Her giyene de yakışıyor. Güzel şortlar varmı bildiğiniz satan mağazalar. Nerde bulabilirim. Klasik değilde daha çok spor olsun istiyorum. $bayan_ortlar.webp$5ad8b165e05a5fd80832bceebdb93b0a-9db31df335c86c57088b1a6467309099kotsortlar.webp

kızlar 1.60 boyum var ve armut biçimindeyim.yani kalçalarım geniş.ne boyda ve ne model kışlık şort giymeliyim?dün bi mağazada diz üstü kaşe duble paça denedim ama bedeni yoktu.bedeni olanda çok daha kısa ve geniş paçalıydı biraz.boy ölçüme göre ne boyda almam gerektiğine karar veremedim.bu arada topuklu çizmeyle giyicem.fikirleriniz benim için önemli..

birde alt sıradaki resimde kot şortlu bayanın çorabı çok güzelmiş.marka ve numarasını bilen varmı acaba?

çok kısa gibi geldi canım lcw deki.boyum 1.60 ve basenlerim geniş yakışırmı acaba?

benimde basenlerim çok olmasa da geniş, kışlık şort giydiğim zaman bacağa yapışan saran dar çizmeler botlar fln giymiyorum..onun yerine daha gösterişli hareketli bol salkım saçak ponponlu fln botlar giyiyorum, ayrıca çok uzun olmamalarına dikkat ediyorum boyum da 1.59 olduğu için...böylece dikkati sadece basenlerim çekmiyor..

mutlaka TWIST mağazasına bakmalısın.hem kalıplarıda çok farklı. beden tipine göre bulacaından eminim:40:

twist nerede arkadaşlar? Bu arada geçen gün Cevahirdeki pull&bear ve bershkaya baktım. Bershkada kot etek gördüm çok hoştu siyah ve alt kısımlarında tül var çok şeker. PULL&bear da şortlar denedim teki askılı bi şorttu basenlerim normalden dahada kalın durdu komplexe girdim yaa. O kısacık şortların insana yakışması için çöp gibi bacakları olmalı insanın :43:

ben bakmaya fırsat bulamadım hala..kızlar içinizde bu şortlardan alan varsa ltf giyip resmini çekebilirmi? fikir olur bizede..(klasik giyinmeye alışmış biri olarak cesaret edemiyorum birtürlü bu şortlara,ama çokta beğeniyorum)

ben de pull and bear'a bakın derim. uzunlu kısalı bir çok model vardı. benim tavsiyem, boyunuz uzun olmadığı için çok uzun almayın. duble paça doğru tercih olabilir. dizin bir iki karış üstündeki modellere de bakmalısınız. pull and bear da dediğim modeller vardı, ama indirime girdiği için bulabilir misiniz, bilemiyorum.

Back
X