Ona böyle bir duruma inanmanın cahilce olduğunu anlatacaksınız.. Dini bir hükmü olmadığını anlatın.
Ayrıca o tür hocalar, bağlı kısmetlere inanan kişiler olmasa nasıl geçinecekler bunu sorun kardeşinize ?
O kadar çok sorun etti ki kendine ağlayıp duruyor.Ne diyeceğimi de bilemiyorum.Böyle şeylere inanmam ben, her şey Allahın takdiridir ama o kısmetsizliğini buna bağladı.Bilemiyorum...
23 yaşındaymış daha, kendine evde kaldım muamelesi yapmasın bu bir.
İkincisi, kardeşinin yerinde olsaydım o arkadaşla muhabbetimi keserdim. Allah(c.c) varken hacı hocaya mı düşmüş şifa dağıtmak?
Üçüncüsü, kardeşinin bu yaşına kadar gönül ilişkisi olmadıysa, kim ne diye bağlatsın kısmetini? Kimsenin canını yakmadıysa, elalemin işi gücü mü yok büyü yaptıracak kadar?
Hoca yüzyüze görüşelim demiş ya, aman diyim uzak durun. Elinizi verir kolunuzu alamazsınız sonra.
ınanmam derken buyu vardır ama yaptırmak cok gunahtır
ve gunumuzde bazı zavallılar hocayım adı altında bı cok sacmalıklar yapıyo
acıkcası bana sacma gelen yanı kardesınızın 23 yasından berı hıc sevgılı olamamıs dedıgınıze gore
yanı ne lıse de unıde kımse olmamıs
oysakı kısmet baglanması durumu sonradan ortaya cıkması gereken bı durum yanı bırısı okuttrmustur fılancanınkısmetını baglayın dıye hoca da okumustur ve o andan ıtıbaren baglanmıstır
ama bu kızın kısmetı dogdugundan berı mı baglanmıs
cok sacma hanı desenızkı kardesım cok degıstı gercekten onceden bı sevgııs vardı cıddı dusunuyodu da sımdı ıstemıyo kımseyı desenız dıcem kı evet kısmetı baglanmıs olablır
ama hocanın yorumunu haddım degıl belkı cok ıyı hoca bılemıcem ama su anlık sacma gıbı gozukuyo
Böyle konular derken ? Ne güzel işte yanlışları paylaşıyoruz.Daha ne olsun.Hep çiçek böcek konuşacak değiliz ya ?! Yasaksa kapatılsın konu.Hiç problem değil.
bence kardeşinin duymak istediği şeyi söylemiş o adam,hepsi bu..niye sevgilim yok çünkü kısmetim kapalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?