Kismet deyip gecmeli miyim?

Bugünden önerileri uygulamaya koymaya baslarim. Güzel bir kahvalti yaptim haberleri dinledim. Birazdan kahvemi icip cilt bakimi yapcam. Yasadigim yerde ayda bir toplanan kitap kulübü var, okuduklari kitaplar ilgimi cekmedigi icin gitmemistim ama bir sans verebilirim. Yazdiginiz gibi düzenli katilim cok önemli aslinda, insanlar uzun süre tanidiklari kisilerle iliskiler, arkadasliklar kuruyorlar. Önerileriniz icin tesekkürler.

Kisisel bakimi yapiyorum aslinda, süslenmiyorum yazmak istemistim. Temiz ama sürekli ayni seyleri giyiyorum, yüzümü yikayip, saclarimi toplayip cikiyorum. Fazlasi icin hayat enerjisi bulamiyorum kendimde.
Öncelikle bir kan testi yaptirsaniz, eksik değerleriniz de olabilir, o doğrultuda enerji için de ekstra bir şeyler tuketebilirsiniz. Küçük hedefler koyarak yavaş yavaş rutinler ekleyebilirsiniz

Muslumanligi sendenmi ogrenicem sen bnm adimi eltimi taniyormusun bn seni gordummu veya taniyormuyum bak bakalim varsa elinde tabi muslumanligi anlatan bi kitap ne ne zaman giybet sayiliyormus
Ee tabi muslumanlik hakkindaki tek bilgin giybet verick cvbin olmayinca ...

İki yuzlu eltim ve bana yasattiklari...

Gunlerce agladim ailemide huzursuz etmk istemedim intihr etmeye bile calistim kimse kimsenn ne yasadigini bilmiyo

-------------------

Yavrummmmmm intihar günah değil mi? dinini nasıl bilmiyorsun şaşkınım şu an hayalkırıklığı gözyaşları sümüklerr

Konuyla ilgili : Kimseyi kınama tanımadığın kız hakkında iftira atma ....kızın enerjisini aldın dön bak kendi mutsuz çöplüğüne

Harika öneriler önemli olan evden çıkmaya karar vermek ..hele ki kitaplar bambaşka dünya

Ben de evcil hayvan sahiplenmenizi tavsiye ederim.hem mutlu eder hem de enerjinizi arttırır.pozitif enerji de hayatınıza yeni insanları çekebilir

Hadi canim hadiii

Elbette buyuk bi gunah .musluman olsaydin tovbe etmenin bidaha yapmamanin ne anlama geldiginide bilirdin .ama nerdeeee

Vahim olan ne ...insanin dinini yasamasimi dogru bildigini savunmasimi ne acaba.yada sizin gbi dusunmedigim icinmi ?
Sorun insanların dinini yaşaması değil sizin nasıl tek yaşıyorsun ailen nasıl izin veriyor dine uygun değil demeniz. İnsanların şartlarını bilmeden önyargılı bi şekilde yorum yapmanız. Ben tesettürlüyüm 4 sene de tek yaşadım hiçbişey olmadı. Daha da açayım şiddet, maddi manevi sömürülme olan büyüdüğüm evden okudum, çalıştım memur olup çıktım. Başka şehirde tek yaşamak da hayatımda aldığım en iyi karardı

Canım benim bilmezler ki tek başına yaşarken de ne mücadeleler verdiğimizi

Cunku dine uygun degil bukadar basit insan mecbur kalir hic kimsesi yoktr anne baba hic kimse ozmn eyvallh. Yok bn ozgurum her istedgimi yaparm derse bi insan bu bnm dinimde yok.kimn ne yasadigiyla ilgilenmiyorm .burasi herkese acik bi alansa bnde kendi inandigim dusunceyi yazdim.Asla on yargili bi insan degilim.herkeste bir degil bu hayatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…