Kismet deyip gecmeli miyim?

Çok önyargılısınız çok. Size bir şey anlatamayacağımı anladım maalesef boşuna elimizi yormayalım cevap yazmakla

Yeter be, dininiz varsa oturun yaşayın, inanıyorum diyene bile karışma hakkınız yok, sanki bi siz biliyorsunuz, kimin neyi ne kadar uygulayacağı sizi zerre ilgilendirmez. İnsanların Allah ile arasına dalıp durmayın. Sevap kazanmıyorsunuz bu şekilde, iyice irite ediyorsunuz. Soğutuyor uzaklaştırıyorsunuz.

Kadın banı açıldıkça gelip en müslüman benim diye kendini paralayıp banlanıp gidiyor asgahah müthiş bir döngü

Bu konuda nerden, nasıl kavga çıktı Tükendim ama toplanmak istiyorum yazan bir insanın konusunda nasıl kavga çıkabilirValla şaşkınım en güzel konuda da, en acaip konuda da her türlü konuda artık kavga çıkıyor

Konu sahibi kedim var demiştiniz.Köpek sahiplenmek insanı daha sosyal yapıyor.Çünkü köpekler sosyal hayvanlardır.Her gün düzenli yürüyüşler yapmak size daha iyi gelebilir.
Eltisini veya bir başkasını takıntı hale getiren insanların normal olmadığını düşünüyorum.Eltisine de üzüldüm.

konunun dinle alakası nereden çıktı?
konu sahibi erkeklerle görüşmek dini inancıma uygun gelmiyor o yüzden nasıl flört edecem bilemiyorum filan mı dedi ben kaçırdım da?

yani böyle bir şey varsa elbette herkes dini/ahlaki ya da güvenlik (ya da her neyse artık) sebepli kaygılarıyla ne kadarını kendine uygun görüyorsa o kadarını yaşar...

kadın enerjim yok, pozitif değilim demiş
benim okuduğum yerler öyle

bir de kısmet mi demeli demiş
sevgili konu sahibi,
ben gerçekten kısmet diye düşünüyorum ya...batıl inaçlarım da yok aslında ama
hakketen alınyazısı diye birşey var nasibinde biri varsa bir şekilde oluyor yani

fakat bu demek değil ki biz salalım
olumsuz olalım
hayatımıza biri girse de girmese de pozitif olmayı, eğlenmeyi, kendimize özsaygı duymayı, bunları hak ediyoruz ki biz!

ha umarım çok mutlu olacağınız bir ilişki de yaşarsınız orası ayrı ama ilişki olmadan da siz kendinizi yükseltmeye gayret edin

misal şu deprem süreci benim hayatımı ciddi etkiledi
üstelik de uzak bir yerdeyim ve kayıp da yaşamadık (tüm kayıp yaşayanlardan özür dilyerek yazıyorum bunları)
kendimi motive etmeye daha yeni başladım, berbattım. elimde olmayan bir sürü sorun oldu.
olabilir yani dönem dönem göçeriz ama toplamda kendimizi salmak yok!

İslam: Konuyla ben ne alaka?

gerçekten şukonu kadar dinle alakasız konu daha yok bu platformda din nerden çıktı arkadaş
Miss şöyle ki sevgilime yalan söyledim pişmanım diye bir konuda hakaret etti malum kişi , sonrasında da her konuya gelip günahkar ilan ediyor .

Bir arkadaşım evlilik eşiğinden dönüp depresyondaydi köpeğini gezdirirken hayatının aşkıyla taniisp evlendi :)

Arkadaşlar ben cehaletle baş edememiştim gördüğüm kadarıyla siz de edememişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…