kısmet diyecekseniz ama bu kadarı da olmaz diyorum ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.529
448
323
Gönül işleri işte derdim . Yaş ilerliyor . Sosyal ortamlara girdim çıktım. Biri olmuyor. Karşıma kimse çıkmıyor. 28 yaşımı geçtim. İş güç sahibiyim. Ama olmuyor işte gelip konuşan senden hoşlandım diyen yok. Kimle görüştürseler elektrikler kesik oluyor. Özgüvenim çok azaldı. Elim yüzüm düzgün bakımlı bir bayanım. Hani bakıyorum da kimler kimler etrafında erkekler pervane oluyor. Hani bu olay neye bakıyor. Erkekler güzellik güzellik diye ölüyorlar sözde ama baktığımda ilgisi yok. Karakterlere bakıyorum kaprisli, huysuz kızların yine aynı şekilde erkekler pervane . Bakıyorum erkek gibi kızların bile ilgilenen var.

İnanın etliye sütlüye karışmam, her ortama uyum sağlarım. Kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ederim.Etrafıma neşe de saçarım . Ama kendimi sorgulamaktan yoruldum .Kalbim acıyor artık. Hani gerçek sosyal hayatın içindeyim . Kendimi sorguluyorum nerede hatam var acaba ???

Bu ikikere ili dort eder degil ki oyuzden kendini sorgulatip yipratma..

Allah tez zamanda gonline gore versin

erkeklerle duygusal anlamda bir diyoloğa girememek de mi ? Kızlar artık çevremde mesajlaşmaları , gezmeleri olunca insan kendinde bir şeyler arıyor.
Belki zamani gelince okadar guzel bi ese sahip olucaksin ki herseyini ona saklamis olucaksin. Ilk opus ilk dokunus ilk seni seviyorumlar bi erkek icin ne kadar ozel

Bazen olmayinca olmuyor. Ben de ayni durumdayim ve daha 1hafta once yine husranla sonuclanan bir tanisma donemim oldu. Vardir bir sebebi diyorum,uzme tatli canini, en hayirli zamanda olsun insallah.

Vallahi dert ettiğin şeye bak ben ccok erken yasta evlendim keşke demeyi hic sevmem bana şimdiki aklim olsa evlenmezdim...hani derler ya bana geçmiş yyillarimi bugünkü aklimla verseler,çok isterdim...şuan en güzel zamanların gez toz arkadaşlıklar edin,yeni mekanlar kesfet ,bol bol kitap oku,hoslandigin alanda kendini geliştir ne bileyim iste hayatinin tadina bak gönül isleri insani hiçte mutlu etmiyor anca dert tasa...

Canım benim nasip rabbimin bir bildiği var demekki...
smetin seni bir yerlerde bekliyor inşallah bekle ve sabret.

Gercekten öyle mi ya? Yani hic evlenmemis biri icin evlilik bazen toz pembe gorunebiliyor.. Hani ne bilim, sevdigin insanla birlikte hayati paylasiyosun vs. Yani o cok mutlu olmalar falan yalanmi? Benimde arkadaslarim hep erken yasta evleniyor bu aralar. Bende daha 23 yasimda kendimi evde kalmis gibi hissediyorum acikcasi :) Tabi ev isleri falan zordur, ustelik birde bayan olarak calisiyorsan epey yipraniyorsun. Ama evlilik bunlara degmiyormu? Sanirim evlendigin adamla da alakali bu :)

Tamda ifade edemedim orada .. Geziyorum tozuyorum ama çevremde gezecek arkadaş da kalmıyor. Evlendiler çoluk çoçuk erkek arkadaşları , Yanlarında olsam sürekli mesajlaşma halleri vs ... Yani evlilikten önce daha bir flört işine bile giremem. Sanki erkekler benden tiksiniyor. Özgüven yerlerde

Daha önce ilişkin oldu mu hiç? Bende bi dönem öyle hissediyodum ve boşluktan saçmalamıştım bile. Sakın bu şekilde düşünme önce kendine güven Bence. Olucak diye düşün hep inan buna

aynen ben de hemen hemen hepsini kaybettim arkadaşlarımın

Ben hic toz pembe giden bir evlilik görmedim su bdv konularına bak yüzde sekseni evli bayanlar ya eşlerinden ya KV,ya görümce bir şekilde birimlerinden dert yanarlar...kimse dört dörtlük değildir ama illaki problemler yasaniyor ister istemez evliliğe de yansiyor...esler ne kadar çok uyum içinde olsalar da er yada geç ailelerin etkisi altında kaliyor ve evliliklerinde sikintilar cikiyor sadece este bitmiyor hem.kizin hem oğlan tarafinin uyum içinde olması gerekiyor oda zaten genellikle olmuyor velhasili kelam evlilik gerçekten askida,sevgiyi de,saygiyida bitiriyor

Aynen benim de..Elim yüzüm düzgün masumane hanımefendi meslekli falan.Ama yok bir Allah'ın kulu görmüyor.Gerçi yaşıtım kalmadı ama.Her ortam bilmiyorki yaşımı.
Yalnızlık meselesi olmasa var ya hiççç beklemem birini.Değmiyor çünkü.Adam gibi biri bana çıkmıyor.Zaten öyle herkese de ısınmıyorum.Vazgeçmeliyim.Vermeyeceği şeyin isteğini içime koymasın Allahım diye dua etmeliyim..Geçmiş yaramı deşmese daha kolay olurdu..Ay illallah ettim bu konudan.Etraf erkek dolu sana bir Allahın kulu yok garip bir durum aslında.
Senin olur canım, yaşın kaçki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…