yok kısmetsizim herhalde artık evliliği geçtim flört de mi konuştuğum da mı olmaz ? Sanki lanetlenmiş gibi hissediyorum kendimi .Nasip kısmet bu işler tatlım. .
Rabbim iyilerle karşılaştırsın. .
evet öyleside var asıl mesele evlilik de değil aslında erkeklerle duygusal açıdan diyolog kuramamakGeç olsunda güç Olmasın. Görüyoruz burda erkenden Evlenip neler yaşayanlar var. Hayırlısı olsun
erkeklerle duygusal anlamda bir diyoloğa girememek de mi ? Kızlar artık çevremde mesajlaşmaları , gezmeleri olunca insan kendinde bir şeyler arıyor.Nasip , Kismet
Belki zamani gelince okadar guzel bi ese sahip olucaksin ki herseyini ona saklamis olucaksin. Ilk opus ilk dokunus ilk seni seviyorumlar bi erkek icin ne kadar ozelerkeklerle duygusal anlamda bir diyoloğa girememek de mi ? Kızlar artık çevremde mesajlaşmaları , gezmeleri olunca insan kendinde bir şeyler arıyor.
Vallahi dert ettiğin şeye bak ben ccok erken yasta evlendim keşke demeyi hic sevmem bana şimdiki aklim olsa evlenmezdim...hani derler ya bana geçmiş yyillarimi bugünkü aklimla verseler,çok isterdim...şuan en güzel zamanların gez toz arkadaşlıklar edin,yeni mekanlar kesfet ,bol bol kitap oku,hoslandigin alanda kendini geliştir ne bileyim iste hayatinin tadina bak gönül isleri insani hiçte mutlu etmiyor anca dert tasa...
Tamda ifade edemedim orada .. Geziyorum tozuyorum ama çevremde gezecek arkadaş da kalmıyor. Evlendiler çoluk çoçuk erkek arkadaşları , Yanlarında olsam sürekli mesajlaşma halleri vs ... Yani evlilikten önce daha bir flört işine bile giremem. Sanki erkekler benden tiksiniyor. Özgüven yerlerdeVallahi dert ettiğin şeye bak ben ccok erken yasta evlendim keşke demeyi hic sevmem bana şimdiki aklim olsa evlenmezdim...hani derler ya bana geçmiş yyillarimi bugünkü aklimla verseler,çok isterdim...şuan en güzel zamanların gez toz arkadaşlıklar edin,yeni mekanlar kesfet ,bol bol kitap oku,hoslandigin alanda kendini geliştir ne bileyim iste hayatinin tadina bak gönül isleri insani hiçte mutlu etmiyor anca dert tasa...
Tamda ifade edemedim orada .. Geziyorum tozuyorum ama çevremde gezecek arkadaş da kalmıyor. Evlendiler çoluk çoçuk erkek arkadaşları , Yanlarında olsam sürekli mesajlaşma halleri vs ... Yani evlilikten önce daha bir flört işine bile giremem. Sanki erkekler benden tiksiniyor. Özgüven yerlerde
aynen ben de hemen hemen hepsini kaybettim arkadaşlarımınTamda ifade edemedim orada .. Geziyorum tozuyorum ama çevremde gezecek arkadaş da kalmıyor. Evlendiler çoluk çoçuk erkek arkadaşları , Yanlarında olsam sürekli mesajlaşma halleri vs ... Yani evlilikten önce daha bir flört işine bile giremem. Sanki erkekler benden tiksiniyor. Özgüven yerlerde
Ben hic toz pembe giden bir evlilik görmedim su bdv konularına bak yüzde sekseni evli bayanlar ya eşlerinden ya KV,ya görümce bir şekilde birimlerinden dert yanarlar...kimse dört dörtlük değildir ama illaki problemler yasaniyor ister istemez evliliğe de yansiyor...esler ne kadar çok uyum içinde olsalar da er yada geç ailelerin etkisi altında kaliyor ve evliliklerinde sikintilar cikiyor sadece este bitmiyor hem.kizin hem oğlan tarafinin uyum içinde olması gerekiyor oda zaten genellikle olmuyor velhasili kelam evlilik gerçekten askida,sevgiyi de,saygiyida bitiriyorGercekten öyle mi ya? Yani hic evlenmemis biri icin evlilik bazen toz pembe gorunebiliyor.. Hani ne bilim, sevdigin insanla birlikte hayati paylasiyosun vs. Yani o cok mutlu olmalar falan yalanmi? Benimde arkadaslarim hep erken yasta evleniyor bu aralar. Bende daha 23 yasimda kendimi evde kalmis gibi hissediyorum acikcasi :) Tabi ev isleri falan zordur, ustelik birde bayan olarak calisiyorsan epey yipraniyorsun. Ama evlilik bunlara degmiyormu? Sanirim evlendigin adamla da alakali bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?