- 5 Nisan 2011
- 2.114
- 990
- 163
O kadar çevre oldu ki .. Kadın sayısı fazla .. Kitle belli ..Benim şansım az.. Küçük yer zaten belli kitleye daha çok talep oluyor. Ben buraya çok yabancıyım onlara göre aslında öyle değil ya ... Onlar öyle .. Neyse ... Görücü işlerine karşıyım. Yani biri beni beğenmeden tanışmaya gitmem.
yok vardır sizin bir çekiciliğiniz. bakın ben sevgiden bahsetmedim. 29 yaşında henüz hiçbir erkek arkadaşı olmamış bir hanım konu sahibi.Bence işveyle filan da alakası yok. Bende hep öyle sanar nasıl işveli olucam diye düşünürdüm. Sadece nasip bence birinin seni sevmesi için bi kriter yok. İlla şöyle ol böyle ol değil. Beni bile bu donuk soğuk halimle sevip ayrılmak istemeyenler olduysa kesin işveyle ilgili de değil diyorum bu olay :))
Durduk yere olamam ki...Adam önce benle iletişime geçecek ki arkadaşlık ilerleyecek ki yapalım... Yoksa ortalıkta işve cilve ile adını çıkartırlar burada ki ..Çıkarttılar da .. Yani diyorum burada erkek gibi kızın bile adayları çıkıyor ki .. Odun gibi dan dan konuşan kişilerin de talipleri dolu kierkeklerle doğru iletişim kuramıyor olabilir misin? yani güzellik, oturup kalkmasını bilmek, terbiye falan da önemli elbet ama adam evine mürebbiye almıyor.
biraz işveli cilveli olmak lazım.
yok vardır sizin bir çekiciliğiniz. bakın ben sevgiden bahsetmedim. 29 yaşında henüz hiçbir erkek arkadaşı olmamış bir hanım konu sahibi.
belki de davranışı doğru değildir. bir sinyal yolluyordur farkında olmadan ve bunlar çoğunlukla az bir çabayla düzeltilecek şeyler.
belki çok konuşuyordur, ya da hiç konuşmuyordur. belki farkında olmadan karşısındakini eziyordur, erkek de kendisini geri çekiyordur.
elbette vakti zamanı geldiğinde aşık olduğu, mutlu olacağı kişiyi bulacak ama ben genel olarak kadın-erkek ilişkisinden bahsediyorum.
eğer bu yaşına kadar flörtü istediği halde olmadıysa tavrında bir sorun olması çok muhtemel.
Olabilir ama hep düşüne düşüne gerektiği yerde konuşurum bilmiyorum ya da sohbetim mi iç açıcı değil . Halbuki çok geyik yaptığım arkadaşlarım da var .Ama bazen sohbet edecek şey bulamam . Bilmiyorum belki de hayattan çok şikayetçiyim. Uzun zaman yolunda gitmedi . Ünv kazanacam derdi .İş bulacam derdi. Şimdi ise memleketim memleketime döneceğim derdi.yok vardır sizin bir çekiciliğiniz. bakın ben sevgiden bahsetmedim. 29 yaşında henüz hiçbir erkek arkadaşı olmamış bir hanım konu sahibi.
belki de davranışı doğru değildir. bir sinyal yolluyordur farkında olmadan ve bunlar çoğunlukla az bir çabayla düzeltilecek şeyler.
belki çok konuşuyordur, ya da hiç konuşmuyordur. belki farkında olmadan karşısındakini eziyordur, erkek de kendisini geri çekiyordur.
elbette vakti zamanı geldiğinde aşık olduğu, mutlu olacağı kişiyi bulacak ama ben genel olarak kadın-erkek ilişkisinden bahsediyorum.
eğer bu yaşına kadar flörtü istediği halde olmadıysa tavrında bir sorun olması çok muhtemel.
evet uzun zaman üniversiteye gideceğim derdi. İş bulacağım derdi . Şimdi de memleketim memleketim derdi. Yani evimden uzak bir şehirdeyim. Kültür olarak da farklı olduğunu düşünüyorlar aslında öyle değil ya her neyse. Ama olacağı varsa olur belki de ama bilmiyorum işte belki de benim de yönebileceğim erkek olmadı . Üniversite de oldu aslında çok istedim uğraştım. Hep sen harikasın canımsın evlenilecek kızsın derdi ellerimi tutup arasına alıp . Sonra arkasından ben seni kardeşim gibi görüyorum.Yıllarca böyle sürdü. Hep onu bekledim .Bende çok seviyordum onu çok hem de . Arada gelenler olduysa da hiç umrumda olmadı konuşmak isteyenler o benim mükemmel erkeğimdi ama hep böyle ilerledi.Şimdi gözlerim doldu.ben o açıdan bakmamıştım haklı olabilirsin. benimde 24 yaşıma kadar hiç olmamıştı. bi kişiyle konuştum başta hevesliyken sonra istemedi. çok üzülmüştüm. etrafı epey gözlemlemiştim o ara. kendimde o ilişkide yanlış yaptığım şeyleri buldum. çok dertli bi tiptim herşeyden yakınırdım ve çok asosyaldim hep ders çalışırdım sıkıcıydım yani. sanırım bu yüzden kaçtı o çocuk :)) sonra kendimi deiştirmeye çalıştım. daha eğlenceli güleryüzlü olmaya gayret ettim. insanların içinde soğuğum ağzımı bıçak açmaz kalabalık ortamda bu huyumu deiştiremedim mesela. eski sevgilimde yakınırdı biraz. ama haklısın düşününce anladım demek istediğini. illaki bi yerlerde yanlış yapıyor olabilir...
tabii ki biraz açık, biraz rahat olmak lazım. bazen fark etmeden çok katı olabiliyoruz, ailemiz, arkadaşlarımız bizi sevdikleri için fark etmiyorlar ama bizimle ilk kez tanışan insan bizi biraz "katı" buldu mu, geri adım atıyor.ben o açıdan bakmamıştım haklı olabilirsin. benimde 24 yaşıma kadar hiç olmamıştı. bi kişiyle konuştum başta hevesliyken sonra istemedi. çok üzülmüştüm. etrafı epey gözlemlemiştim o ara. kendimde o ilişkide yanlış yaptığım şeyleri buldum. çok dertli bi tiptim herşeyden yakınırdım ve çok asosyaldim hep ders çalışırdım sıkıcıydım yani. sanırım bu yüzden kaçtı o çocuk :)) sonra kendimi deiştirmeye çalıştım. daha eğlenceli güleryüzlü olmaya gayret ettim. insanların içinde soğuğum ağzımı bıçak açmaz kalabalık ortamda bu huyumu deiştiremedim mesela. eski sevgilimde yakınırdı biraz. ama haklısın düşününce anladım demek istediğini. illaki bi yerlerde yanlış yapıyor olabilir...
hah şimdi anlaşıldı.Olabilir ama hep düşüne düşüne gerektiği yerde konuşurum bilmiyorum ya da sohbetim mi iç açıcı değil . Halbuki çok geyik yaptığım arkadaşlarım da var .Ama bazen sohbet edecek şey bulamam . Bilmiyorum belki de hayattan çok şikayetçiyim. Uzun zaman yolunda gitmedi . Ünv kazanacam derdi .İş bulacam derdi. Şimdi ise memleketim memleketime döneceğim derdi.
Senin tek hatan var sürekli bu konuyu kafana takmak. Benim aklımda hiç yoktu evlilik, eşim de artık kafasina göre kimseyi bulamadı diye bekar yaşlanıcam dermiş. Ama Allah yolumuzu bir şekilde kesiştirdi. Beklenti içinde olma. Daha yaşın genç. 21- 22 yaşında evlenip boşananlar var. Sabret sabret olacak.Gönül işleri işte derdim . Yaş ilerliyor . Sosyal ortamlara girdim çıktım. Biri olmuyor. Karşıma kimse çıkmıyor. 28 yaşımı geçtim. İş güç sahibiyim. Ama olmuyor işte gelip konuşan senden hoşlandım diyen yok. Kimle görüştürseler elektrikler kesik oluyor. Özgüvenim çok azaldı. Elim yüzüm düzgün bakımlı bir bayanım. Hani bakıyorum da kimler kimler etrafında erkekler pervane oluyor. Hani bu olay neye bakıyor. Erkekler güzellik güzellik diye ölüyorlar sözde ama baktığımda ilgisi yok. Karakterlere bakıyorum kaprisli, huysuz kızların yine aynı şekilde erkekler pervane . Bakıyorum erkek gibi kızların bile ilgilenen var.
İnanın etliye sütlüye karışmam, her ortama uyum sağlarım. Kimsenin kalbini kırmamaya dikkat ederim.Etrafıma neşe de saçarım . Ama kendimi sorgulamaktan yoruldum .Kalbim acıyor artık. Hani gerçek sosyal hayatın içindeyim . Kendimi sorguluyorum nerede hatam var acaba ???
Canim benim sen psikolojik olarak kendini yerin dibine sokmussun zaten, etrafina yaydigin negatif enerjiden erkek sinek bile yaklasamaz yani o derece vahim duruma dusurmussun kendini..allah bilir ortamlarda kendini kasiyor ve suratsiz bi ifadeyle dolasiyorsundur ben oyle hissettim acikcasi yani demem oki KENDINI SEV once simart kendini deger ver cok dusunme,oluruna birak hayatin sana getirdiklerini yasa ve icinde hic bisey birakma tatlim bak gor o zaman ne pervaneler donuyor etrafindaTamda ifade edemedim orada .. Geziyorum tozuyorum ama çevremde gezecek arkadaş da kalmıyor. Evlendiler çoluk çoçuk erkek arkadaşları , Yanlarında olsam sürekli mesajlaşma halleri vs ... Yani evlilikten önce daha bir flört işine bile giremem. Sanki erkekler benden tiksiniyor. Özgüven yerlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?