Kısmet kapalılığı diye bi şey var mı

Öyle. Sadece insan ufak bir üniversite heyecanı arıyor. Olmasa da ben memnunum, sadece yeri geldi mi belirtiyorum.

22 yasında bunu dusunuyorsanız 28 yasında evlenmıs bırı olarak evde kalmısken Kurtarmıs benı kocam..

Okul okuyor musun?
Çalışıyor musun?
Yoksa evleneyim de erkeğim mi baksın olarak yaklaşıyorsun olaya?
Şaka gibi cidden.

31 yasinda bekarim. Hic kismetim kapali dusuncem olmadi. Kismete bakis acim medeni halimin degismesi degildir cunki yedigim lokmada brnim kismetimdir ictigim su da bu yuzden sanirim aksine kendimi cok kismetli gorurum. Ben bir tuhafim herhalde. Kazin mezarimi

22 yaşında bebeğine isim düşünmüyor olman bence bir şans. :) Okumak, çalışmak, gezmek, gençliğini yaşama şansı verilmiş sana. Bardağın neresinden baktığınla alakalı. :) 22 yaşındayken çocuğum olsaydı kendimi şanssız tanımlardım herhalde.

31 yaşındayım ve bekarım bende kismetsiz olduğumu düşünüyorum yada başka bişey var !!! Bilmiyorum ama bişey var adını koyamadigim. Güzel olduğu mu söyler çevrem, işim gücüm var ama olmuyor işte bunlar yetmiyor mutlu olmak için. Birsürü kismetim çıkıyordu (artık nerdeyse hiç çıkmıyor ) ama olmadı. Üzülüyor insan en çok yaralayıcı sözler acıtıyor insanın canını bir örnek vereyim. Bir kaç gün önce abim için kız önerdi birisi çok iyi bir aile ,çok hoş bi kız falan dediler ama biraz yaşı büyükmüş galiba . Dün annem kardeşimle konuşuyor benimde kulağımda kulaklık müzik dinliyorum annem "kız büyük heralde ela gibi evde kalmış " dedi kardeşim de güldü kulaklığı çıkardım efendim dedim .annem "kızı söylüyorum senin gibi evde kalmış heralde" dedi güldüler (annem bile olsa bu sözlerin benim canımı nasıl yaktığını anlamıyor demek ki , üstelik te annemde geç evlenmiş benim yaşadığım herseyi o'da yaşamış). Kız kardesim senin yüzünden bende evde kalicam dedi kabul et birini ben engel olmam sana dedim .annem ,kardeşim ,ailem dediklerim herkes herkes bana ümitsiz vaka olarak bakıyor ben de kendimi öyle görüyorum ama ümidim var yüce RABBİM 'e sığınıyorum asamadigim derdimi ona anlatıyorum çözümü de onda .....

Kısmet kapalılığı diye bir şey, sadece insanın kendini kandırmasıdır. Saçma şeylere inanmak yerine, nerede hata yapıyorum diye düşünmek gerekiyor bence.

Yaşın bunları düşünmek için çok erken... Vakti gelince oluverir her şey anlamadan kalırsın. İşine odaklan, sosyal bir ortam yaratabileceğin kurs, dernek vs. katıl zaten bunları düşünecek vaktin bile kalmaz.

Yok canım stajım bitmek üzere ama iş bulamam şirket avukatı olmak istiyorum çok zor büro açacak kadar büyük bi çevrem de yok.

Hemen buro acilmaz ki canim zaten. Gir bir avukatlik burosuna, isi ogren, kpss ye hazirlan kurum avukatliklarina basvurursun. Hakim savcilik dusunuyor musun bilmem ama sinavlara hazirlan. Valla cok cok erken baslamissin olumsuz dusuncelere. Ben 25 yasindayim bak hala hayatimda yolunda giden cok sey yok, ama meslegim var gezip tozuyorum. Okuldan cevren yok mu? Ne bileyim staj grubunuz yok mu? Staj zaten sadece mesleki seyleri ogrenmek icin degil cevre edinme, sosyallesme anlaminda da konulmus bir surectir. Gerci bu dedigim hangi baroda oldugunuza gore degisiyor da yine de cevre edincek faaliyetlere katilmalisiniz.

Annen ve kardesin ayip etmis sana.

Off aynı yastayiz ve aynı seyleri ben de düşündüm. Kısmet kapalıligi diye birşey yok, şöyle dusun sadece doğru insanla yolun kesismiyor henüz zamanı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…