- 7 Ağustos 2010
- 1.151
- 850
- 123
- Konu Sahibi silinmishesap
-
okulum bitti ve stajım da bitmek üzere ben dava alıp duruşmalardan duruşmalara koşmuyorum ve burda bi derdimi anlattım her yönden yalnız kaldım diye sadece farklı insanların düşüncelerini öğrenebilmek için her şeyde kötü niyet arayacak kadar ne yaşattı hayat size? Herkes şen şakrak yaşıyo benim hayatımda hiçbir mutluluk yok sadece duruyorum böyle. Kısmet kapalılığını sormamın sebebi de cahillik değil bildiğim başka şeyler vardı
okulum bitti ve stajım da bitmek üzere ben dava alıp duruşmalardan duruşmalara koşmuyorum ve burda bi derdimi anlattım her yönden yalnız kaldım diye sadece farklı insanların düşüncelerini öğrenebilmek için her şeyde kötü niyet arayacak kadar ne yaşattı hayat size? Herkes şen şakrak yaşıyo benim hayatımda hiçbir mutluluk yok sadece duruyorum böyle. Kısmet kapalılığını sormamın sebebi de cahillik değil bildiğim başka şeyler vardı
öldü artık tamam öldü.sen buraya soru sormaya mı bizi irdelemeye mi geldin ?
öldü artık tamam öldü.
bu ne ya? kız bir konu açtı söylemediğiniz kalmadı. madem konuyla ilgili fikriniz yok, ilginizi çekmedi, ya da sizi açmadı neden yorum üstüne yorum yazıyorsunuz anlamıyorum.
bazıları sadece can sıkıntısından insanların dert diye açtığı konuyu resmen linç alanına çeviriyor. ve bu çok acımasız , saçma bişey.
kimin neye inandığı kimseyi ilgilendirmez, konuyla ilgili söylicek şeyi olmayanlar neden yazar anlamıyorum.
konuya cevap verecek olursam da, kısmetinin kapalı olduğunu düşünmek için çok gençsin diye düşünüyorum. ayrıca etrafından insanların olmamasının en büyük nedeni tamamen senin davranış biçiminden kaynaklanıyor diye düşünüyorum. iş hayatına aktif olarak atıldıktan sonra bence daha geniş bir çevren olur.
benim alıntıladığım mesajı okuyun isterseniz. ayrıca bu ne celal ya burası dert köşesi insanlara biraz daha sakin yorumlar yazılması gerekiyor. tavrınız bir kere çok sert ve kavgaya hazır moddasınız. neyse bana da bulaşmayın da hiç uğraşamıcam.Iyi de fikrimiz var ve söylüyoruz
Konu sahibi de sen neler yaşadın da böyle şeyler yazıyorsun bildiğim var benim diyor
Tabanda da aynı içerikte şeyler yazıyoruz sizin gibi gençsin bunlarla dertlenmek için erken diyoruz
benim alıntıladığım mesajı okuyun isterseniz. ayrıca bu ne celal ya burası dert köşesi insanlara biraz daha sakin yorumlar yazılması gerekiyor. tavrınız bir kere çok sert ve kavgaya hazır moddasınız. neyse bana da bulaşmayın da hiç uğraşamıcam.
ben düşüncemi yazdım,anlayan zaten anladı.
Merhaba arkadaşlar ben 22 yaşında bekar bi bayanım nerden başlayacağımı bilmiyorum çok uzun süredir yalnızım sevgili anlamında değil her konuda bu böyle ben neye heveslensem bi anda bıçak gibi kesiliyo resmen hiç arkadaşım yok, hayatımda hiç hareketlilik yok. Birisi bana çok ilgi gösteriyo sonra noluyosa açıklama bile olmadan kopuyolar benden. Kimin ahını aldım nerde yanlış yaptım bilmiyorum ben hiç sevilmeyecek miyim? Tanıdıklarımın çoğu bebeklerine isim düşünüyolarbu bi imtihan mı yoksa ben de davranış yanlışlığı mı var ama aksine çok naif ve cana yakın biriyim lütfen bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatın
Valla benim gibi güvendiğin adam yüzünden yarı yolda bırakılmalıysan bence kısmetim kapalı deme arkadaşım daha yaşın 22 ne evliliği gez dolaş kurslara katıl turlara katıl yeni arkadaşlar edinirsinMerhaba arkadaşlar ben 22 yaşında bekar bi bayanım nerden başlayacağımı bilmiyorum çok uzun süredir yalnızım sevgili anlamında değil her konuda bu böyle ben neye heveslensem bi anda bıçak gibi kesiliyo resmen hiç arkadaşım yok, hayatımda hiç hareketlilik yok. Birisi bana çok ilgi gösteriyo sonra noluyosa açıklama bile olmadan kopuyolar benden. Kimin ahını aldım nerde yanlış yaptım bilmiyorum ben hiç sevilmeyecek miyim? Tanıdıklarımın çoğu bebeklerine isim düşünüyolarbu bi imtihan mı yoksa ben de davranış yanlışlığı mı var ama aksine çok naif ve cana yakın biriyim lütfen bana nasıl bi yol izlemem gerektiğini anlatın
Valla var, ben. 19 yaşındayım flörtüm bile yok üniversite okuyorum Türkiye'nin acayip kalabalık bir okulunda binlerce kişi içerisinde hala yalnızım ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?