Kısmet olur mu?

Duham5335

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2021
325
-199
53
39
Yine buradayım..
Mutsuzum .. Annemle yaşıyorum hasta olduğu için onunla ilgileniyorum. Babamı kaybettikten sonra her şeyle ben ilgileniyorum . Çalışıyorum da ayrıca..
1985 doğumluyum. Bir evlilik geçirdim ama sanki daha kısmet olmayacakmış gibi biri çıkmıyor karşıma. Benim seveceğim ve bir ömür paylaşmayı göze alacağım biri yok

Oysa çocuk sahibi olmayı ne çok istiyorum . Kısmet olmuyor.
Annemden sonra tek başımayım. Ablam evli iki çocuğu var kendi hayatında.

Bazen çok umutsuz oluyorum.Çok doluyorum. Her şeyim var ama mutlu değilim.

Benim gibi hisseden var mı?

Kuzenim ayrıldı 2 çocukla biriyle hemen evlendi anlamadık bile ondan da bir çocuğu oldu benim ayrıldığım neredeyse 10 sene olacak tık yok.

;(

Ben de mutlu olmak istiyorum çok mu zor..

Hakkınızda Hayırlısı. Bu işler nasip kısmet, zamanı vardır belki

Kismet olur tabi niye zor olsun. Anladigim kadari ile butun zamaniniz evde ve iste geciyor, olmamasinin sebebi bu olabilir. Annenize sifalar dilerim.

Yazacakların züğürt tesellisi değil önce onu belirteyim. Bir arkadaşım 33 ünde evlendi, bir diğeri 36 sında. Bir hocam 40 yaşında evlenmişti. Diğer hocam 42 sinde evlenip, 43 ünde anne oldu. Bir tanıdığım 20 li yaşlarında evlenmişti. Sonra boşandı ve 40lı yaşlarında bir daha evlendi. Bir tanıdığım 52 yaşında yeni evlendi. Başka bir arkadaşım üniversitede okurken evlenip çocuk sahibi oldu ve eşi de yabancı. Yani belli olmuyor hiç. Bakın yukarıda yazdıklarımın hiçbiri uydurma değil. Abartı da yok. Bazen bir şey oluyor ve insan evleniyor.

Eminim her birimizin sizinkilere ekleyecek koskoca bir listesi var. Her şey kısmet…

Ne güzel dediniz önemli olan bulmak degil hayırlısını,mutlu edenini,bir ömur huzur verenini bulmak denk gelmek

Ne güzel özetlemişsin.. Henüz zamanı gelmedi belki de..

Önemli olan iyş birini bulmak.. illa ki var etrafımda ama işte bu diyebileceğim hiç kimse yok

Valla canım herşey kısmet. Ancak karşına iyi birileri çıkıyorsa ve sen bu değil bu değil yaparsan kadere kısmetse de laf atma. Kimse seninde olmadığın gibi dört dörtlük değil. Önemli olan birbirini kırmadan üzmeden geçinmek.

Benim bir arkadaşım vardı o hiç evlenmedi.
Annesi hastaydı ona adadı hayatını.
Şuan yaşı da 40 üstü olmuştur.
Kismetleti çıkıyordu ama kendisi hiç olumlu yaklaşmadi.
Sürekli annesini dusunuyordu ve hala bekar.
Benim dışardan gözlemlediğim çok icinize kapanmayin.
Evli kardeşler hep bekar biri olunca anneyi ona bırakıp hayatlarıni surduruyorlar.
Sanki evlenince evlatlıktan azat oluyorlar.
Kısaca evlenmek istediginizi ortamlarda fikriniz sorulunca dile getirin.
İnşallah hayırlı kismetiniz çıkar.

Nasip kısmet y

Na

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…