- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kismetim bagli sanirim 2 senedir hayatima kimse girmiyor ustelik son iliskim de 1 aylik birseydi ..ben bunu eski sevgilimin bana ah etmesine bagliyorum sanirim fazla uzmustum onu yuzume karsi bisey demedi ama ondan sonra da hayatimda bir anda hersey bicak gibi kesildi .Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?
İşlediğimiz günahlar , etmemiz gereken ibadetleri ihmal etmemiz bir çok nimetin önünü keser malesef.Ve nazar , efendimiz bir gün mezarın yanından geçerken orada yatan ölülerin bir çoğunun nazardan öldüğünü bildirmiştir.
Diyeceksiniz ki Dünya günahkar dolu ama gayette zengin dolaşanları var,rabbim bazen sesini duymak istemediği kuluna nimeti bol verir misal firavun.Ve şunu da belirteyim H.z Musa ile iddaya giren firavun, h.z musanın peygamberliğine güvenip uyuması ancak firavunun sabaha kadar ettiği dua sebebiyle firavun bu iddayı kazanmıştır.
Arkadaşım herkes kendisini bilir ben başıma kötü bir şey geldiği zaman dönüp düşündüğüm de aslın da neden geldiğini çok iyi bilirim .
Kişi kendinde ki eksikleri çoğu zaman görür , nerede yanlış yaptığını bilir.
Bu iş gidip tonlarca para dökmekle değil iki avucumuzu açarak dua etmekten geçer.
Dua KADER i bile değiştirir öyle kuvvetlidir ki , bir çoğumuz bunu bilmiyor .
Bazı arkadaşlar fal baktırıyor , muskalarla falan uğraşıyorlar bunlar çok çok tehlikeli maddi manevi hem de ne paraları gidiyor , yazık.
Biri size çok iyi fal baktığını idda ediyorsa arkanıza bakmadan kaçın ve unutmayın ki algıda seçicilik vardır size ne söylese onu bir yere oturtacaksınız.
Benim de kismetim bagli sanirim 2 senedir hayatima kimse girmiyor ustelik son iliskim de 1 aylik birseydi ..ben bunu eski sevgilimin bana ah etmesine bagliyorum sanirim fazla uzmustum onu yuzume karsi bisey demedi ama ondan sonra da hayatimda bir anda hersey bicak gibi kesildi .
yasim daha genc bir kisi olsun hayirlisi olsun beklerim ben diyorum tesellim bu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İşlediğimiz günahlar , etmemiz gereken ibadetleri ihmal etmemiz bir çok nimetin önünü keser malesef.Ve nazar , efendimiz bir gün mezarın yanından geçerken orada yatan ölülerin bir çoğunun nazardan öldüğünü bildirmiştir.
Diyeceksiniz ki Dünya günahkar dolu ama gayette zengin dolaşanları var,rabbim bazen sesini duymak istemediği kuluna nimeti bol verir misal firavun.Ve şunu da belirteyim H.z Musa ile iddaya giren firavun, h.z musanın peygamberliğine güvenip uyuması ancak firavunun sabaha kadar ettiği dua sebebiyle firavun bu iddayı kazanmıştır.
Arkadaşım herkes kendisini bilir ben başıma kötü bir şey geldiği zaman dönüp düşündüğüm de aslın da neden geldiğini çok iyi bilirim .
Kişi kendinde ki eksikleri çoğu zaman görür , nerede yanlış yaptığını bilir.
Bu iş gidip tonlarca para dökmekle değil iki avucumuzu açarak dua etmekten geçer.
Dua KADER i bile değiştirir öyle kuvvetlidir ki , bir çoğumuz bunu bilmiyor .
Bazı arkadaşlar fal baktırıyor , muskalarla falan uğraşıyorlar bunlar çok çok tehlikeli maddi manevi hem de ne paraları gidiyor , yazık.
Biri size çok iyi fal baktığını idda ediyorsa arkanıza bakmadan kaçın ve unutmayın ki algıda seçicilik vardır size ne söylese onu bir yere oturtacaksınız.
Kızlar bu duruma inanıyor musunuz ya da dinle hacı hocayla bagdastirilir genelde bu konu (kapalıysa acılır gibi). Var mı buna dair tecrübeleriniz?
:))) ben de dua ediyorum sadece kendim icin değil isteyen herkes için yorumun icin tesekkurler:)Bende bekarlığımdan sıkılıp hocaya gitmişliğim vardır. Biri kısmetin şansın çok kapalı dedi. Biri yıldızın cok düşük nazar cok almışsın dedi. İstediği fiyatlar ise abartı derecede fazla. 270 istedi biri 350 istedi öteki. Ya Adam gibi dua istiyorum kimseye para vermem,hayatım boyuncada vermedim.Hacı hoca gidersin dua eder o kadar. Bunlar duanın ticaretini yapıyor. Belki de büyü yapıyorlar belli değil.
kISMET Kapalılığına ben inanıyorum. Nazar nasıl var ve gercekse bence bu da gercek. Çözecek tek şey de dua etmek ALLAHA yalvarmak.
Benim de eksiğim dua zaten. Geceleyin kalkıp 2 rekat namaz kılıp gönülden dua eden olursa Allah mutlaka kabul edermiş. İnşallah bu konu bana da sebeb olur.Bu gece kendimde dahil size dua edeyim:) Belkim kabul olur:)
Kismetin kapali olmasi gibi bir durum yok bence. Allah'in kismet ettigi seylere sahip olmak var. Yani nasipte ne varsa o.. ne eksik, ne de fazla. Kimsenin gucu yetmez kismeti kapatmaya falan. Allahu teala buna asla musade etmez. Dua etmek var iste. Elini ac, iste O'ndan.. Nasip ederse ne ala, nasip etmezse bu senin kismetinin kapali oldugundan degil, hakkinda hayirli olmadigindandir..
Gel açıvereyim yavrum... diyen hocalara(?) inanma sakin. Bi yerlerini elleyiverir , olan sana olur. Inanma boyle seylere. Duani et uyu.
Bir işin olması her zaman kısmet değildir bence, bir şeylerin olmaması da kısmeti açıklık olabilir![]()
Bu bana çok komik geliyor. Yani Allah yazmış olacak ama densiz, imansızın biri bir şey yapıp onu engelleyecek öyle mi???
Bu bana çok komik geliyor. Yani Allah yazmış olacak ama densiz, imansızın biri bir şey yapıp onu engelleyecek öyle mi???
Al benden de o kadar yani neresinden tutarsan tut elinde kalıyor. Allah'a inanmıyorsan zaten kader, kısmet vs gibi metafizik şeylere de inanmaman gerekir; yok eğer inançlı bir insansan aciz bir kulun Allah'tan daha güçlü olup, evrene ve senin hayatına yön verdiğine de inanman çok anlamsız ve direkt İslam'ın özüyle çelişiyor. Bana garip geliyor bu tip düşünceler.