- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi sormanehald
Nasip kısmet bu işler. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taha suresi dedi.tümüdürteşekkür ederim. peki bütün ayetleri mi okunacak. bazı sitelerde ilk 12 ayet deniyor da..
çok soru sordum kusuruma bakmayınız, uzun bir sure olduğu için soruyorum, bir oturuşta mı 21 tane okuyacağız?Taha suresi dedi.tümüdür
Gerek yok. Farklı zamanlarda okuyorak bitirmiş ti ama inanmak tabiki en önemlisi
En güzel geceler ve gelecekler.sevgiyle ...tekrardan teşekkürler, iyi geceler..
kız karatay nasıl bilmezsin abboo :) 5. takıma gelsene orda yazıyoruz menüleri.... gerçi beni dövüyolar bu ara :))
Valla geliyim hemen nasil gelicem ben buralarda yeniyim ama, cok isime yarar boyle bisey :)
Aradım şimdi.Taha suresi 21 kez okunacak . Niyetini edip. Kısmeti açılmayanı görmedim.sadece eş anlamında değil iş vs. De . İnşallah allah herkesin gönlündekini verir
Evet . Hamile kaldığım kilomdu çok şükür kaç aydır da aynı. Benim vazgeçilmezim de dukan dır. Tak diye ne istesem gider ve tekrar almam
Canim merhaba ben bildiğim kadarıyla soyleyim sen genede rabbimden hayirlisini iste yalniz o verir yalniz o alır nasip kismet bu işler vardir yulardakinin bi bildiği.:)yani bi güzellik şu kardeşlerine :) bende tespih hatmi miydi neydionu duymuştum hatta olunca tespih dağıtıyolar falan habire tespih gelir olmuştu ablamın çalıştığı iş yerinden :) ama nasıl yapıldığını bilmiyorum....
Zayıfladıktan sonra hedefime ulaştım diyip yerseniz alırsınız. Ben asla yememben dukanla verdiğimi geri aldım hemde misliyle sonra yapıştı o kilolar çok uzun süre gitmedi... bende ters tepti... o zamanda 72 den 64 e düşmüştüm sonra 78 fırladım hem de bıraktığım 1 ay içerisinde.... karatay daha bizden bizi anlayan bir şey bari....Türk işi :) lahmacun ye diyo bi kere nasıl semiyim ben bu kadını :)))