Kızlar şimdi size heyecanlı bir soru. Bu dert değil. Sadece cevap istiyorum.
Ben bugün noldu bilmiyorum. 200 metre yol üstünde ne dönüp bakmayan kaldı böyle . Bir çocuk resmen iyi akşamlar dedi.
Ondan önce başka bir gruptaki çocuk, iyi akşamlar desem mi acaba? dedi.
Sonra spor salonuna gittim, ordaki hoca bir yazdı.
Sonra kuaföre girdim, kuaför olan kişiyle konuşurken tam çıkıcam, bir şeyler ikram edeyim dedi. Bu arada ilk defa girdiğim kuaför.
İlk de öğrenci misiniz? dedi arkadaşımla bana. Anlayamadım. Yaş öğrenmeye çalıştı sanırım.
Bu kuaförde de keratin bakımı ucuzmuş çok. Gidip yaptırayım diyorum ama, kuaförden biraz hoşlandım iki dkda sanki ama panik oldum. Napsam ki, kalbim güm güm çaRPtı. Bi de sırtım dönüktü adama, yüzümü dönünce bi böyle değişik oldum.
Gitsem mi yarın bakıma ? :)
Diğerlerini de niye anlattım? kendimi beğenmiş hiç değilimdir ama çok şaşırdım gerçekten. O kadar paspaldım ki...
Ama bu üstümdeki kırmızı montumu ne zaman giysem hep böyle oluyo :S
Yani acaba kısmetimde bi açıklık mı oldu ki? Yarın giderek bunu değerlendirsem mi ?
Arkamı dönüp onu görünce bi ışıma oldu sanki :S Neden küt küt çarptı. Ben genelde ilk görüşte böyle olmam yani. Bi kere olmuştum ilk sevgilimdi o da.
hahaha bugün kısmet patlaması olmuş resmen
benim de bir kırmızı pelerinim var. ne zaman giysem lise öğrencileri asılıyor bana.
kırmızı da bir keramet var sanırım
bence çok sık giyme de etkisi azalmasın
hahaha bugün kısmet patlaması olmuş resmen
benim de bir kırmızı pelerinim var. ne zaman giysem lise öğrencileri asılıyor bana.
kırmızı da bir keramet var sanırım
bence çok sık giyme de etkisi azalmasın
maşallah sana canım her zaman böyle ışıl ışıl ol
aylardan kasım aslında daha farklı olması lazım ya..gitme merek etsin bikaç gun koy araya. haaa buarada demekki sana kırmızı çokkk yakışıyor..
:))) İlaho çok hoşsunuz yahu : ))
Maaşallah diyelim o zaman : ) Bütün derdiniz bu olsun hayatta dimi ama : ))
Ben buğday tenliyim bana da kırmızı yakışır :)
Demek ki öyle daha bir ilgi çekiyorsun sende.
Bir kaç gün gitme. Daha sonra git. Bakarsın olur :)
Ama kuaförlerin çevresinde çok olur öyle dikkat et
Benim de kırmızı trençkotum var doğum günümde sevgilim almıştı ama bilmiyo ki nezaman onu giysem karşı cins kafasını gittiğim yöne doğru çevire çevire bakıyo
Kırmızı bi'de yüze yansıyo, sıcak bi'renk
Acele etme duygularında ama ben de hep ilk görüşte bi'kıpırtı olursa oluyoGit kuaföre hem incelersin bi'bakalım yine aynı mı hissedeceksin
Kırmızı güzel bir renktir, insana canlılık katıyor
Ben de kırmızıyı severim ama çok dikkat çekiyor diye sık kullanamıyorum
Eğer yarın sabah kalktığında içinden bir ses hadi leonela git derse git yani bence planlayarak değil de o an içinden nasıl geliyorsa öyle davran
Şey biraz konu dışı olacak ama murad duasi baska muradlar icin de okunabilir mi kisa birseyse bana atabilir misiniz?
Bence de hemen gitmeyin biraz beklesin iki gün sonra 'goremem daha herhalde' diye umudunu uzunce karsisina çıkmış olursunuz daha etkili olur. Kırmızı montu giymeye devam.
Benim de trençkot. :)
Bende de ilk görüşte bi kıpırtı oluyorsa, genellikle oluyor. Ama o kıpırtıdan emin olamıyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?