• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kısmetim açık. Değerlendirsem mi ? :) İlk görüşte kalbim çıkcak gibi oldum. Hihi :)

ya gercekten kırmızıda bır çekıcılık var galıba benımde kırmızı derı montum var nezaman gıysem aynı seyler banada oluyor yanlız ben evlıyım yakında 30uma basıcam:9:
hatta gecen eşımle dısarı cıkıcagımızda onu giymıstım çıkarttırdı banada kırmızı çok yakısıyor:23:

Çok güzel dimi onu giyince yürüyüşüm bile değişiyo:37:

Kıpırtıdan emin olman için tekrar görmen lazım:31:

Ben çok seviyorum hani yürüşü geçtim. Kendimi böyle güzel hissediyorum :)
Tekrar göreyim bari. Ama kuaförler çapkın olur derler :51:

ya gercekten kırmızıda bır çekıcılık var galıba benımde kırmızı derı montum var nezaman gıysem aynı seyler banada oluyor yanlız ben evlıyım yakında 30uma basıcam:9:
hatta gecen eşımle dısarı cıkıcagımızda onu giymıstım çıkarttırdı banada kırmızı çok yakısıyor:23:

Ovvv o tehlikeliymiş hehe. :9:

hemen atlama :)
madem kismetin acik daha iyi birsey cikar
ilgi odagi olmussun canim biraz keyfini cikar yaa

Keramet kırmızıdaysa düşündüm de benim pek kırmızı bir şeyim kalmamış,cumartesi kırmızı bir kıyafet bakayım kendime bari:1:

Bekar kızlar okusun da azıcık ders alsınlar.
Keramet kırmızı monttaymış.
Bundan sonra gelsin kırmızılar. :46:

Hahahahah ne hossunuz öyle yaaa...ben bile okurken positif enerji aldim, demekki gercektede saciyosunuz bu positifligi...
Bunlar cok güzel duygular, cok güzel anlar... Bence gidin bi bakim yaptirin, olursa bisi olur, olmassada bakim yaptirmis olursunuz :))
Buarada kirmizi mantoyu cok yipratmayin, iyi bakin ona :))) ayyy ne tatli yaaa...

Kalbin böyle küt küt atmasa gel o bakımı ben yapayım sana diyecektim ama şimdi diyorum ki; leo o kuaföre git, o çocuğu tavla, güzel bir adım at ve 1 senedir süregelen geçmiş saplantından kurtul :34:

Hadi bakim göreyim seni..Valla yapmazsan o kuaföre ben de gelirim bak, sonra sen düşün olacakları :60:

haydi kızlar kırmızıya :)
kırmızı bahane senin ışığın güzelmiş etrafa yansımış sanırım bu durum :)

Bekar kızlar okusun da azıcık ders alsınlar.
Keramet kırmızı monttaymış.
Bundan sonra gelsin kırmızılar. :46:

Bi film vardı da Tarık Akan ile Necla Nazır oynuyordu. Keramet şemsiyedeydi. Güya ölen adamın yanına şemsiyeyi koymuşlardı da canlanmış mıydı neydi? Öyle bir şey oldu bu. :1::1::1:

ayy ne guzel baslık ne guzel konu ust uste okudugum kısmetsizim konularından sonra icim acıldı valla :))))

Hahahahah ne hossunuz öyle yaaa...ben bile okurken positif enerji aldim, demekki gercektede saciyosunuz bu positifligi...
Bunlar cok güzel duygular, cok güzel anlar... Bence gidin bi bakim yaptirin, olursa bisi olur, olmassada bakim yaptirmis olursunuz :))
Buarada kirmizi mantoyu cok yipratmayin, iyi bakin ona :))) ayyy ne tatli yaaa...

Teşekkür ederim çok. Sen de çok tatlısın :16:

tabi canım olmazsa bakım olur. Bakalım yarın mı gitcem haftaya mı :)

Kalbin böyle küt küt atmasa gel o bakımı ben yapayım sana diyecektim ama şimdi diyorum ki; leo o kuaföre git, o çocuğu tavla, güzel bir adım at ve 1 senedir süregelen geçmiş saplantından kurtul :34:

Hadi bakim göreyim seni..Valla yapmazsan o kuaföre ben de gelirim bak, sonra sen düşün olacakları :60:

Yapıyor musun bu bakımı sen ? nasılll ? Kendin mi ?
Yıpranma olmaz inşallah. Bir yer bana 50 tl dedi 2 günlük bi bakım. 150den düşmüş sanırım.
Burası da 25 tl ama 1 güncük.
Ben de cilve işve yok ya. Kadınlık yok sanki.
Yanımda arkadaşım vardı, bir işve attı ona. Şok geçirdim. :53:
Ben hayatta yapamam basit geldi anlamadım napmak lazım.
Ama çocuk bana bakarak bir şey ikrm edeyim dedi. Öyle olsa arkadaşıma dönüş oturun demez miydi? İşveyi ondan alsaydı .

Yapıyor musun bu bakımı sen ? nasılll ? Kendin mi ?
Yıpranma olmaz inşallah. Bir yer bana 50 tl dedi 2 günlük bi bakım. 150den düşmüş sanırım.
Burası da 25 tl ama 1 güncük.
Ben de cilve işve yok ya. Kadınlık yok sanki.
Yanımda arkadaşım vardı, bir işve attı ona. Şok geçirdim. :53:
Ben hayatta yapamam basit geldi anlamadım napmak lazım.
Ama çocuk bana bakarak bir şey ikrm edeyim dedi. Öyle olsa arkadaşıma dönüş oturun demez miydi? İşveyi ondan alsaydı .

Hanfendi hanfendi sohbet edeceksin canım, işveyi cilveyi boşver :)
Çocuğun niyeti varsa sen anlarsın zaten onu.
Anladığın vakit te akışına bırakırsın, kendiliğinden gelişir :34:

Yapıyorum canım evet.
3 kere belime kadar olan saçıma brezilya fönü yaptım. Zahmetli oluyor gerçi ama gelir elimden saç ile ilgili her şey.
Kuaförlere güvenmiyorum bu konularda.

Hanfendi hanfendi sohbet edeceksin canım, işveyi cilveyi boşver :)
Çocuğun niyeti varsa sen anlarsın zaten onu.
Anladığın vakit te akışına bırakırsın, kendiliğinden gelişir :34:

Yapıyorum canım evet.
3 kere belime kadar olan saçıma brezilya fönü yaptım. Zahmetli oluyor gerçi ama gelir elimden saç ile ilgili her şey.
Kuaförlere güvenmiyorum bu konularda.

Aaa süpersin. Keşke elimden gelse. Süper valla. Helal olsun med :16:
Aynen, sonuçta her erkek kadınlığa geliyor diye bir kavram yoktur bence de diye düşünüyorum.
Kadınlık hanımlıktır bence. Hani işi basite vuranları anlamıyorum :19:

haydi kızlar kırmızıya :)
kırmızı bahane senin ışığın güzelmiş etrafa yansımış sanırım bu durum :)

Çok tatlısın çok teşekkür ederim :16:
Evet bugün ışığım güzeldi sanırım. Bilmiyorum ki. Anladığım kadarıyla öyleydi galiba. :12:

Leooo evleniyor musun kızz yoksa:52:

Back
X