- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnoskedim
-
Vallahı senınde şu soylediklerın benı kırdı.Farkında mısın ? Bilmem ama gelen yorumlara yazdım neden beğenmeyim ben mucize beklemiyorum yapıyorum ama olmuyor diyorum bı yerde mi eksiklik yapıyorum başka dualar öğrenmeye çalışıyorum ne var bunda ve kalkıp bana aynı soruları soruyosunuz diyosunuz bu da karşı tarafı üzecek bı davranış bence yani sana soracak değilim demi konu açıp acmayacagimi ben size kibarlikla cevap veriyorum siz yine kırıcı yaklaşıyorsunuz ? Evt benim skntm psikolojik bende buna çözüm arıyorum ama.suan hangi yoldan gideceğimi bilmedigim için şaşırmış durumdayım fakat sizin bu yazım şekliniz beni kirdi lütfen daha fazla yazmayın yolun bahtım açık olsun umarım hayırlı evlilik yaparsın mutlu olursun iyi günler..
Hayır ben şuna kırıldım aynı konuları yazıyorsun demene olay bu ayrıca asla harcamiyorm bana yardımcı olan insanları keşke özelden yazsan burda halen beni rencide ediyorsunuz iyilikten anlamayan derken bile laf sokuyorsunuz yapılan iyilikleri siz yüze vuranlardanmisiniz ? Evet beni bilmeyen var bunda şuan yalnis anlasiliyorum benim zaten dünya kadar skntm var sizin nickinizi şimdi hatırladım ben ama sizin öyle denize çok üzüldüm ben asla insanları harcamam gerçekten çok kirildim zaten hasssas donemdeyim keşke burda rencide ederek konusma olmasaydı büyüklük bende kalsın özür dilerim iyi günler ..Vallahı senınde şu soylediklerın benı kırdı.
Bız senın daha once ki konularındada yazdık Konustuk unuttun mu? Sayfalarca destan yazmıstım.
Yanı sana yardımcı olan insanları bu kadar kolay harcabılıyorsan bırsey demıyorum. Hıc bilmesen neyse dıcem ama gayette ıyı biliyorsun bence.
İlk basta bana dedıgın su onyargılarını sen kır
Ve eleştirilere de acık ol. Benım mesajlarımda fazla yok eksık bıle var. Süreklı kendını beğenmedıgını soyluyorsun bende bu duruma uzuluyorum üzüldüğüm ıcınde yazdım canımlı cıcımlı konusmadim dıe hemen uslupsuz olarak neden adlandırıyosun.
İyilikten anlamayan, anladığını da yanlıs anlayan insana yazacak bırseyım yok benım zaten.
Beni bilen biliyor elhamdülillah
Sende buna yanıt yazma kapansın konu.
Ya canımın içi benım bi karıncayı incitmekten bile ödüm kopar ama sen yargısız infaz yapıyorsun. Kırıldım diyorsun ama karsındakı ınsanında kırılacagını dusunmuyosun. Ben sana neden kotü niyetle yazayım. Oncekı konularındada KonustukHayır ben şuna kırıldım aynı konuları yazıyorsun demene olay bu ayrıca asla harcamiyorm bana yardımcı olan insanları keşke özelden yazsan burda halen beni rencide ediyorsunuz iyilikten anlamayan derken bile laf sokuyorsunuz yapılan iyilikleri siz yüze vuranlardanmisiniz ? Evet beni bilmeyen var bunda şuan yalnis anlasiliyorum benim zaten dünya kadar skntm var sizin nickinizi şimdi hatırladım ben ama sizin öyle denize çok üzüldüm ben asla insanları harcamam gerçekten çok kirildim zaten hasssas donemdeyim keşke burda rencide ederek konusma olmasaydı büyüklük bende kalsın özür dilerim iyi günler ..
Yaptigi iyiliği yüze vuranlardanmısınız derken.Hayır ben şuna kırıldım aynı konuları yazıyorsun demene olay bu ayrıca asla harcamiyorm bana yardımcı olan insanları keşke özelden yazsan burda halen beni rencide ediyorsunuz iyilikten anlamayan derken bile laf sokuyorsunuz yapılan iyilikleri siz yüze vuranlardanmisiniz ? Evet beni bilmeyen var bunda şuan yalnis anlasiliyorum benim zaten dünya kadar skntm var sizin nickinizi şimdi hatırladım ben ama sizin öyle denize çok üzüldüm ben asla insanları harcamam gerçekten çok kirildim zaten hasssas donemdeyim keşke burda rencide ederek konusma olmasaydı büyüklük bende kalsın özür dilerim iyi günler ..
Niye olumsuz olsun ne var dilinde gayet güzel şeyler demişYazıyorum ne var ki bunda ? Böyle sert şekilde hani sert dille yazmak hoş değil ben olumlamalar inanmıyorum ama bugünden sonra basliyacagim çok kiricisin rahatsız oluyorsanız lütfen sorularıma gelme iyi gunler
Biz kendi aramızda belki hallediyoruz ben tartışmaya suruklemedim ama gerçekten üzerime çok geliniyor neden beni suçlu ilan ediyosunzNiye olumsuz olsun ne var dilinde gayet güzel şeyler demiş
Sürekli olumsuz olusunuz burayada yansınız.maalesef oysaki burası bdv değil burası dua bölümü dua isteseydiniz su kadar tesbih yada ayet inanın bir şekilde destek olunurdu ama işi tartışmaya sürüklemlisiniz
Canim simdi konuya yorum yaptigim icin yazmak istedim konusmalarinizi okudumda.Hayır ben şuna kırıldım aynı konuları yazıyorsun demene olay bu ayrıca asla harcamiyorm bana yardımcı olan insanları keşke özelden yazsan burda halen beni rencide ediyorsunuz iyilikten anlamayan derken bile laf sokuyorsunuz yapılan iyilikleri siz yüze vuranlardanmisiniz ? Evet beni bilmeyen var bunda şuan yalnis anlasiliyorum benim zaten dünya kadar skntm var sizin nickinizi şimdi hatırladım ben ama sizin öyle denize çok üzüldüm ben asla insanları harcamam gerçekten çok kirildim zaten hasssas donemdeyim keşke burda rencide ederek konusma olmasaydı büyüklük bende kalsın özür dilerim iyi günler ..
Bak ne güzel yazmışsın teşekkür ederim ama gerçekten yalnis anladildim ağlamamak için zor tutuyorum kendimiCanim simdi konuya yorum yaptigim icin yazmak istedim konusmalarinizi okudumda.Morrmeneksee yorumunda kirici bisey göremedim. Iyi niyetli bi sekilde yukarda yazdigin motivasyonum yok yapamiyorum yorumuna cevaben daha onceki konularinida bildigi icin verilen tavsiyeleri uygulayip akisa birak demis özet olarak. Kendisi dualar konusunda herkese cok yardimci oluyor gercekten.
Bence sen dediğin gibi hassas döneminde oldugun icin yanlış anlamissin. Yukarda bahsettigim instagram sayfasi (iliskiler icin var dua icin bide esmalar icin) psikolog var 2 tane videolari postcadleri guzel faydali bide youtbe kanali onermek istiyorum özelden yazarsan. Donem donem hepimiz kotu duygular yasayabiliyoruz. Allah yardımcın olsun. Dualarini en hayirli sekilde kabul etsin. Dualarinin kabulune engel olan gunahlarimizi affetsin Rabbim. Gönlümüzü ferahlatsin insallah. Bu topiklerdeki olumlu tavsiyeler umut oluyor insana gerçekten. Yapanlarin yorumları vs gerceklesince zamani gelince okumak insana iyi geliyor.
Hayır bak birisi gelmiş diyor ki yardımcı oluyor dualar için diyor ya birbirimiz yardımcı olmak tabi ki güzel Allah ne muradin varsa versin ama yalnis anlasildim çünkü beni anlamadan beni suçlu görüyorlar seni savunuyorlar kiriliyorm bence benim hesabım kapatilsinYaMune abla konu sahıbı benım soylediklerimi çok yanlıs anladı özelden de senın yüzünden yanlıs anlaşıldım dıyor. Galıba hesabını da kapattıracakmış.
Ben ters ne dedım Allah aşkına. Özelden alttan alıyorum kırdıysam diye ama sımdı yazmıskı yandaşların beğenmedim atıyor yaptığından memnunmusun dıye gercekten naptımı bilmiyorum ama ne yaptıysam da özür dilerim ben haksızım tamam. Konuyu kapatman mumkunmu çünkü arkadasımız cokk alıngan ve gelecek yorumları kaldıramıyacak belli. Cidden arkadasım ıcın üzgünüm kusura bakmasın.
Bak güzelin herkesin kaderi farklıdır illa herkes şu yaşta evlenecek diye bir şey yok yada herkes evlenir diyeBiz kendi aramızda belki hallediyoruz ben tartışmaya suruklemedim ama gerçekten üzerime çok geliniyor neden beni suçlu ilan ediyosunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?