- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
ya ne yapabilirizki, inanki benide bazen dü$ünceler aliyor, herkesin gözü üstümde herkes seviyor, herkes örnek gösteriyor ama yok kismet denen $ey yok malesef, tamam bende $u an evlenmek istemiyorum ama bu kadar iyi yönlerime kar$i en azindan bir veya iki dogru düzgün kismetim olsaydi ne olurdu sanki, sende ayni durumdasin sanirim yaa
benım de 3 4 senedir hyatımda kimse yok 23 24 yaşındayım çirkin de degilim ama bu iş güzellkle de olmuyor bu orta da.. biraz bizim etrafımızdakilere yaydığımız enerjiyle alakalı bence.ben dışardan bakıldıgım zaman itici oldugumu dusunuorm yani insanlara karşı soguk durdugmu dusunuorm iletişime geçilmesi zor bi insanım .. ve biraz da cekingenim yeterince özgüvenim yok tek sebep bu bence bunun farkndayım en azından bence siz de kendinzde olan negatif seyleri dusunun ve duzeltmeye calısın ben yapamadım siz yapın :)))
ortamdan da kaynaklanıyor olabilir. mesela benim etrafımda genelde kızlar var... :S Olan erkekler de yakın arkadaslarım :S
Ailenizde durum nedir ona da bakmak lazım. Aile derken akrabaları kastediyorum.
Geçmişten gelen enerji etkiliyordur sizi de. Bir karma var ortada sonuç olarak.
Ve siz de o döngü içinde sıkışıp kalmışsınızdır belki.
Mesela bizde kızlar hep geç evleniyor. 27-28 yaşından sonra geç dediğim. Bazılarına göre geç değil tabi.
Güzel olmaları değiştirmiyor bunu.
İstisnalar var ama aşk konusunda kapılarımız kilitli resmen. :/
Hani kimilerinin güzel ilişkileri olur, çok aşık olurlar falan... Bizde o olmuyor.
Ben halimden çok memnunum her şeye rağmen. Mutlaka sizin de karşınıza uygun biri çıkar.
Zamana bırakmaktan başka çare yok. Olumlu düşünmek de çok yararlı oluyor bu arada.
İnanılmaz değişimler yaşarsınız, düşüncelerinizi değiştirebilirseniz.
ya benim ailemde çok sevilir aslinda, ama mesela bizim ailedeki kizlar kendilerinden 8-9 ya$ büyüklerle evlendiler ve bizim ailenin kizlari güzeller ama kocalari hep çirkin :) e bende çirkinlere fazla yüz vermem belkide bu yüzden kismetim çikmiyor bak bunu yazdigin iyi oldu yazilanlari okudukca aslinda hiç sorun yokmu$ gibi görünsede varmi$ :)
ya ama benimde tam tersi pozitif enerji saçtigimi söylerler, üstelikte bende 23-24 ya$imdayim ama daha çocuksu sevimli bir yüzüm oldugunu söylerler ama yinede kismet yok,
tek aklima takilan konu, $u, bazi kizlar vardir yüzüne hareketlerine bakinca "ben sevgili ariyorum" der gibi sokaklarda geziyorlar, bir ton makyajla falan $imarik hareketlerle, ben hiç böyle olmadim belki bu yüzdendir diyorum ama öyle onlar gibide olamam hiç evlenmem daha iyi..
sana katılıyorum... benım de cevrem öğretmen ama ben öğretmen istemıyorum zaten buyuk sehırden kucuk bır kasabaya gıttım atandım tanısacak fazla ınsan da yok orada:9 ben de gıttım doktora aşık oldum o da anlattıgım gıbı ıste yok ortada hıc aramıyor sormuyor arkadastık o da yetıyordu nasılsın demesı bıle ama suan hıc aramıyor ben de ınat ettım onu aramıyorum nedenı yok oyle.. aramızda bır sey olmadıgı ıcın fazla da usteleyemıyorum kısaca sanırım tam kazanırken kaybettım..Ailenizde durum nedir ona da bakmak lazım. Aile derken akrabaları kastediyorum.
Geçmişten gelen enerji etkiliyordur sizi de. Bir karma var ortada sonuç olarak.
Ve siz de o döngü içinde sıkışıp kalmışsınızdır belki.
Mesela bizde kızlar hep geç evleniyor. 27-28 yaşından sonra geç dediğim. Bazılarına göre geç değil tabi.
Güzel olmaları değiştirmiyor bunu.
İstisnalar var ama aşk konusunda kapılarımız kilitli resmen. :/
Hani kimilerinin güzel ilişkileri olur, çok aşık olurlar falan... Bizde o olmuyor.
Ben halimden çok memnunum her şeye rağmen. Mutlaka sizin de karşınıza uygun biri çıkar.
Zamana bırakmaktan başka çare yok. Olumlu düşünmek de çok yararlı oluyor bu arada.
İnanılmaz değişimler yaşarsınız, düşüncelerinizi değiştirebilirseniz.
erkekler dogal kızları daha cok severler cnm emin ol :) tmaamen sosyal ortamla alakalı bu birazda ne kadar cok insanla tansırsan tanırsan o kadar cok sansın artar dogal olarak..
Güzellik - çirkinlik göreceli. Senin çirkin bulduğun başkasına hoş geliyordur.
Aşk tipe bakmıyor bence.
Nerede, ne zaman, nasıl görünüşte birine aşık olacağın hiç belli olmaz.
Aileden gelen durum çok etkili cidden. Bir sürü aynı tarzda örnek varsa tesadüf olamaz bu.
Bize de yansıyor öyle olunca. Yine de bu zinciri kuran istisnalar çıkıyor.
22sinde evlendi bi kuzenim. Ve deli divane aşık oldu. Umut her zaman var.
erkekler dogal kızları daha cok severler cnm emin ol :) tmaamen sosyal ortamla alakalı bu birazda ne kadar cok insanla tansırsan tanırsan o kadar cok sansın artar dogal olarak..
sana katılıyorum... benım de cevrem öğretmen ama ben öğretmen istemıyorum zaten buyuk sehırden kucuk bır kasabaya gıttım atandım tanısacak fazla ınsan da yok orada:9 ben de gıttım doktora aşık oldum o da anlattıgım gıbı ıste yok ortada hıc aramıyor sormuyor arkadastık o da yetıyordu nasılsın demesı bıle ama suan hıc aramıyor ben de ınat ettım onu aramıyorum nedenı yok oyle.. aramızda bır sey olmadıgı ıcın fazla da usteleyemıyorum kısaca sanırım tam kazanırken kaybettım..
:)) haklisin güzellik görecelidir fakar bir tek ben degil damatlari çirkin bulan cümle alem :) mesela hiç kimse yaki$tirmaz ve herkes bula bula bunumu bulmu$ der bizim ailenin kizlarina, hiç orta dercede yaki$ikli damat yok malesef
demek istisnalar olabiliyor, bizim ailede henüz yok, ama yakinda kuzenim ni$anlanacak damat adayini henüz görmedim ama onada herkes çirkin diyor oysa kuzenim manken gibi ve deli divane a$ik oldu ona :))
sana katılıyorum... benım de cevrem öğretmen ama ben öğretmen istemıyorum zaten buyuk sehırden kucuk bır kasabaya gıttım atandım tanısacak fazla ınsan da yok orada:9 ben de gıttım doktora aşık oldum o da anlattıgım gıbı ıste yok ortada hıc aramıyor sormuyor arkadastık o da yetıyordu nasılsın demesı bıle ama suan hıc aramıyor ben de ınat ettım onu aramıyorum nedenı yok oyle.. aramızda bır sey olmadıgı ıcın fazla da usteleyemıyorum kısaca sanırım tam kazanırken kaybettım..
Olay tamamen olmaması da değil :) Adım atıp çekilmeleri sinir bozucu işte :)
Bende ne zaman biri kendini geri çekse daha da yaklaşıyorum ısrarcı oluyorum
Cevap alana kadar mesaj atıyorum
Galiba bu bile yeterli ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?