- 5 Ekim 2010
- 1.716
- 489
- 148
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
daha küçüksün evlenirsin.okumuyomusun.benim kızım20 yaşında daha okuyacak küçük diyoruz.acele etme allahım iyi insanlarla yuva kurmayı sana nasip etsin.istersen benim oğlan var 22 yaşında ona alayımseni kuzum:82:
bu tanıstıgım kısı oyleydıı ama benle yasıttı.. oncelerı hep nerde hoppa var havayı tıpler onları bulurdum sıkıntılı tıplerı ben cekıyorum sanırım sımdı ben de gorusmek degıl evlenmek ıstıyorum kımseyle gorusecek durumda degılım artık sıkıldm oyunlardan...mrb kızlar benm 7 aylık ilişkim yaklaşık 1ay evvel bitti. tekrar başlamak istedik bu kez ailem karşı çıktı çok fena ve ben de 2.kez aileme karşı çıkamadım ve tamamıyla bitirdim. mesleğim elimde öğretmenim ve 1 yıl içinde onunla beraberken kısmetlerim oldu ama hayatımda o olduğu için olmadı tabii. şimdi de ne gelen var ne giden. ben bundan sonra görücü usulü olsun istiyorum çünkü artık evlenmek istiyorum. evlilikle ilgili çok hayallerim var. öğretmenlik yaptğm yerde tek yaşıyorum ve çok yalnızım orda. Allah karşıma gönlüme göre birini çıkarır umarım en kısa zamanda. tabii sizinde.
kızlar hep birlikte dua edelim mi. Allah kalbimize göre versin.
peki hayatınıza yeni girecek insanın nasıl olmasını istersinz.
ben eski sevgilim gibi romantik,sürprizler yapan, kıskanç,sahiplennen ,işi gücü yerinde ve benden de en az 4 yaş büyük olmasını isterim. bir de inançlı ve namazında niyazında biri olmasını. peki ya siz???
25 senin yaşın kaççzeynep bence o senin kısmetin değilmiş. bi de aklı sende olsaydı 20 gün boyunca arardı. bence ikimiz de kendini geriçeken değil tutttuğunu koparan,ne istediğini bilen bi erkek arıyoruz hayatımızda yanılıyor muyum? bunun için karşımızdaki kararlı bi insan olmalı.
bak benm hayatımdaki kişi çok kararlıydı ve tam benm istedğim özelliklere sahipti ama ailem istemiyordu farklı etnik kökeni olduğu için. daha sonra ailem kabul etti benm için fakat bununla aramızda sorunlar çıkmaya başladı ve bitti sonunda.
şimdi ise hem ailemn istediği hem de benim istedğim bir insan olur umarım hayatımda.
senin yaşın kaç bu arada?
mrb kızlar benm 7 aylık ilişkim yaklaşık 1ay evvel bitti. tekrar başlamak istedik bu kez ailem karşı çıktı çok fena ve ben de 2.kez aileme karşı çıkamadım ve tamamıyla bitirdim. mesleğim elimde öğretmenim ve 1 yıl içinde onunla beraberken kısmetlerim oldu ama hayatımda o olduğu için olmadı tabii. şimdi de ne gelen var ne giden. ben bundan sonra görücü usulü olsun istiyorum çünkü artık evlenmek istiyorum. evlilikle ilgili çok hayallerim var. öğretmenlik yaptğm yerde tek yaşıyorum ve çok yalnızım orda. Allah karşıma gönlüme göre birini çıkarır umarım en kısa zamanda. tabii sizinde.
ben eski sevgilim gibi romantik,sürprizler yapan, kıskanç,sahiplennen ,işi gücü yerinde ve benden de en az 4 yaş büyük olmasını isterim. bir de inançlı ve namazında niyazında biri olmasını. peki ya siz???
24 canım. acilen bi kısmet bulmalıyız. nerede görev yapıyosun peki hangi şehirde?
Zaten genelde güzeller çirkin erkeklerle, çok yakışıklı erkekler de çirkin kızlarla oluyor. :s
İki güzel insanın bir arada olması nadir. Benim gördüğüm bu.
Yine görece mevzusu ama bazen çoğunluk hemfikir olabiliyor bu durumlarda sizin ailede de olduğu gibi.
Yakışmayabilir yanına fakat sevmiş ya en güzeli o.
mrb kızlar benm 7 aylık ilişkim yaklaşık 1ay evvel bitti. tekrar başlamak istedik bu kez ailem karşı çıktı çok fena ve ben de 2.kez aileme karşı çıkamadım ve tamamıyla bitirdim. mesleğim elimde öğretmenim ve 1 yıl içinde onunla beraberken kısmetlerim oldu ama hayatımda o olduğu için olmadı tabii. şimdi de ne gelen var ne giden. ben bundan sonra görücü usulü olsun istiyorum çünkü artık evlenmek istiyorum. evlilikle ilgili çok hayallerim var. öğretmenlik yaptğm yerde tek yaşıyorum ve çok yalnızım orda. Allah karşıma gönlüme göre birini çıkarır umarım en kısa zamanda. tabii sizinde.
2 yıldır hayatımda kimse yok . çevremden kimse inanmıyor yok dediğimde hatta sen çok seçici davranıyorsundur die eleştiri bile yapan oluyor . senin gibi güzel bi kızın nasıl olmaz diyorlar ama yok bacım işte olmayınca olmuo
aşktan yana çok dertliyim bak yine efkar bastıyaşanmışlar oldu ama benim ilşikilerim hep kısa sürdü 1 yılı bile dolduramadım,vala bende sorun yok sevmedim mi evet sevdim ama ağlatanda çok oldu sevemedim mi evet sevemedim huyum suyum uyuşmadı bitti. şimdi o bile yok kapandı resmen kısmetimmmmm çevremden iş yerimden arkadaş ortamımdan sevilen birisiyim güzellik mi yok vala var . ama yok arkadaş olmayınca olmuooo kısmet işleri bunlar beyaz atlı prensimi bekliyorum bakalım ne zaman teşrif edicekler hayatıma . vala şka bi yana da kızlar ben tek kendimi biliyordum şanssız
birde dip not : hele şu evde kaldın muhabbeti yapanlar var ya ağzımı açıp acayip sayasım var şaka olarak söylüyorlar ama deli oluyorum artık millet naber demeden önce bulamadın mı hala birini diyorlar o derece sıkıldım vala bu muhabbetlerden olmayınca olmuo . ne şanssızım yaaa aşktan yana
Allah herkesin gönlüne göre versinnn herkes mutlu olsun
moral bozmak istemem ama 33 oldum hala devam ediyo kısmetsizlik :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?