Kısmetim mi kapandı anlamadım ???

Ya varya Aynilarini yasiyorum :-(

Seni anlıyorum konu sahibi..

Benim bir arkadaşım vardı geçen yıllar ben evlenmeden önce sürekli 'ne zaman evleniyosun, yuh yaşın kaç oldu, şimdi biri olmalı, daha bunun flört dönemi var, sözü var nişanı var yaşın 30 olur' falan derdi.

sinir olurdum ama haklı gibi.
sanırım anlatmak istediğin sadece evlenmek değil.. Ama öyle bir zamanda karşınıza çıkar ki aaa hiç beklemiyorsum diye kalıverrsiniz.
Çok klasik ama Allah bir yerden kapatır bir yerden de açar işte..

belkide sen o adamlara fazla geliyorsundur?

kafana takmak için daha çok erken,
herşeyin bir zamanı var canım,
inşallah senin sohbetlerinden,hayat anlayışından anlayacak bir adam çıkar karşına.

:) aman bende öleydim 20 21 yaslarımdayken hatta dalga geçerlerdi evde kalıcaksın diye:) birini beğenirdim değişiverirdi... yada biri beeğenirdi ben istemezdim felan hayırlısı zamanı gelince karsına çıkıyor zaten 30unda bulanda var 18inde bulan :) hayırlısı olsun diye dua et sen neden olmuyor diye üzülme

21 yaşındasın ve kısmetim yok diye ağlıyorsun ..40 yaşlarına gelmiş evlenmemiş bayanlar ne yapsın ?şımarıklık yapıp isyan etme ...
herkes ister tabi hayat arkadaşı ..ben 27 yaşındayım ve hayatımda biri var .... evlenmek istiyoruz ama bilemeyiz ne olur yani hiçbirşey garanti değil .... herkes geç kaldın diyordu birden çıktı karşıma ... şimdi mutlu bir beraberliğim var çok şükür ... kısmetin ne zaman geliceği belli olmuyor .. ama 21 yaşındaki kızın kısmetim kapalı deyip üzülmesini anlayamıyorum ..hadi benim yaşlarımda olsan neyse ...

insanları mesleğine göre mi seçiyorsunuz .. öğretmen istemem ne demek ?aşağıladınız mesleği sizde yapıyorsunuz ... ben anlamıyorum işte bu tavırları ... ben öğretmen istemem illa doktor olsun mühendis olsun .. bayan doktorlar bile illa doktor olsun demiyor yani ...
bir erkeğin üstüne gidilmez zaten o ciddiyse tavrını belli eder ve uzatmaz ....

aşağılamamış olabilir ya, ben de istemem çünkü öğretmen, kendim de öğretmen olduğum halde.

nedeni deeee, benim okulum yarım gün, e onunki de öyle olacak büyük ihtimal, o kadar zaman evde olan erkek istemem. erkek dediğin geç gelsin az ama öz görüşelim

ama illa şunu isterim dersen öle olucak diye birşey yok ...yani belkide öğretmene aşık olucasınız büyük konuşmamak iyidir ... bende 1.85 altı birini asla istemem derdim ama sevgilim 1.78 :)

Konu sahibi üzülmesin burada daha büyük olup kısmeti çıkmayanlar var. Allah'a isyan etmek gibi olmasın ama hiç mi bir kapı açılmaz açılsın artık istiyorum ama olmuyor. Emin olun benim karşıma çıkan tiplerden daha salak sulak insanlar sizi bulmamıştır. Hemen birkaç örnek vereyim kısaca:

1- Polis memuru bir çocuk kendisi cemaate üyeymiş bunu benden saklıyor. Ben de öğrendim açık giyinen bir bayanım tesettüre girmem dedim kaldırıp bana ne kadar açık giyiniyorsun bacaklarına da dövme yapıyor musun dedi. Anneme de kendisi daha önce ne çabuk sigaranı içtin geldin diye laf çarpmıştı.

2- 2 kadın anneme haber veriyorlar sizinle tanışalım diye annem de eve davet ediyor. Kadın akşama kadar bekliyor ama gelmiyor bahaneleri de dıdılarının dıdıları vefat etmiş ondan gelememişler. Annem de telefonunuz da yok mu diye kızdı. Neyse ikinci kez bu kadınları kabul etti kadın oturur oturmaz kızın kapanacak mı diye sormuş.

3- Başka bir komşu seni bir polis tanıdığımla tanıştırmak istiyorum kendisi doğu görevinden çok korkuyor özellikle x şehrinde yaşayan öğretmen kız istiyor ki tayni çıksın eş durumundan x şehrine gelsin. Biz de sen x şehrinde yaşıyorsun diye seni düşündük. Ne diyorsun diye sordu. Ben de torpil yapalım oğlana kalksın gelsin boşuna düğün yapıp masraf yapmayın dedim.

4- Bir arkadaşım öğretmen arkadaşıyla tanıştırmak istedi face üzerinden konuşmak istedim bu sfer yüz yüze olmasın diye. Gel gör ki bu salak çocuk benim konuşmalarımı tüm arkadaşlarına yazdığı gibi ayy çok güzelsin vay çok harikasın diye saçma sapan laflar etmeye başladı daha iki kelime konuşmadan ben gidiyorum arkadaşlarım geldi deyip çıktı gitti ne bir izin ne bir özür... Ben de listeden sildim.

5- Bir öğrencim annesini okula gönderip beni okuldaki bir hocadan istedi.

6- Ben yurt dışındayken okula iki tane herif gelip X hocayla çok tanışmak istiyoruz bizi tanıştırın demiş bir hocaya adam da bunları kovmuş.

7- Karşı komşum annesine babasına saygısı olmayan aşırı dindar takılan oğluna beni istedi aileyi gözüm tutmadığı için geri çevirdim.

8- Benden en az 10 yaş büyük lise mezunu eski sevgilisinin elektrik su faturalarını ödeyecek kadar salak, aşırı derecede baskıcı gelinin evinin anahtarını kopyalayıp bunların arkasından eve giren bir annesi olan çocuk istedi onu da geri çevirdim.

9- Benden 10 yaş büyük ama beni tanıştırmaya çalışan kadın çocuğun yaşı hakkında yalan söylediği ve çocuk da güneydoğuda bir ilde yaşamak istediğini söylediği için geri çevirdim.

10- En son okuldan bir hocayı sevdim o da bana bir yüz verdi bir yüz vermedi kız gibi naz yaptı ilginç laflarını ve hareketlerini gördüm ondan da soğudum mesafeyi koydum.

Bütün bu detaylarla canınızı sıktığım için özür dilerim ama artık içimden atmak bu sıkıntıyı paylaşmak istiyorum. Uzaktan bakan bana kendini beğenmiş bilmem ne üniversitesinde hoca oldu kimseyi beğenmiyor diyor. Gel gör ki çıkan adamlar uygun adamlar değil işte....

ama illa şunu isterim dersen öle olucak diye birşey yok ...yani belkide öğretmene aşık olucasınız büyük konuşmamak iyidir ... bende 1.85 altı birini asla istemem derdim ama sevgilim 1.78 :)

büyük konuşmak değil ki bu, isteme durumumu düşünüyorum ve baktım istemiyorum :)

evlenmem demiyorum, istemem diyorum

Kızmayın bana gülümsedim okurken, gelince hepsi üstüste gelir zaten :)

Allah hayırlı yazılar yazsın alnınıza.

işte diyorum ya 1.85 aşağısı istemem diyordum zaten kendi boyumda uzun ... ama 1.78 sevgilim ... yani o konuyuda aştım .
insanlık önemli aradaki çekim aşk ve sana değer vermesi bence ...

tabii ki, yoksa benim de tek kriterim öğretmen olmasın ama nefes alsın yeter değil :)

hayırlısı neyse o olsun

iyide sende komşu teyze olayından vazgeç .. ne öle yaa .... kendin bul istediğin gibi birini ... en azından sevgilimle evlendim dersin .... birisinin bulmasıyla olur mu bu devirde ... teyzeler gelse bana kovarım yani .ne saçmalık ...

ayy şu cemaatçi tayfa da yani neden kendi çevrelerinden birini bulmaz ki anlamıyorum. eziklik bu başka bir şey değil.

Tabiki de haklısın en güzeli kişinin kendisinin sevmesi bulması ama işte çok iyi bir çocuk ayyy çok efendi aman da aman diye anlattıklarında geri çevirmek de istemedim belki kaderimde görücü usulü vardır dedim. Ayrıca bulunduğum yer öyle çok sosyal ortamlarda bulunup birilerini tanıyıp göreceğim yerler değil. Geleni de kovmak olmaz.

Hem kendim buldum sevdim birini de ama sonuç hüsran. Öyle de olmuyor böyle de....

Son düzenleme:

Offf okurken çok güldüm, listen süper :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…