- 30 Kasım 2011
- 2.315
- 84
- 78
- Konu Sahibi sepetsepetyumurta
-
ya ne yapabilirizki, inanki benide bazen dü$ünceler aliyor, herkesin gözü üstümde herkes seviyor, herkes örnek gösteriyor ama yok kismet denen $ey yok malesef, tamam bende $u an evlenmek istemiyorum ama bu kadar iyi yönlerime kar$i en azindan bir veya iki dogru düzgün kismetim olsaydi ne olurdu sanki, sende ayni durumdasin sanirim yaa
Aslında çirkin bi bayan değilim . Hatta bir çok kişi tarafından çok çok beğenilen bir bayanım ama kafama uygun bir insan çıkmıyor karşıma .
5 aylık bir ilişkim vardı yeni bitti . İlk zamanlar deliler gibi peşimde koştu . Biz adını koyunca kurt adama dönüştü.
Şu sıra gelenler var . Liseden falan tanıdığım bir kaç arkadaşım . Meyledip arkasından konuşmaya başlayınca bıçakla keser gibi :S
Eski konularımı , yorumlarımı bilenler varsa öyle kaba bir bayan değilim aksine çok okurum , çok film izlerim . Hitabet yeteneğime güvenirim en azından .
Neden böyle oluyor anlamıyorum
sana katılıyorum... benım de cevrem öğretmen ama ben öğretmen istemıyorum zaten buyuk sehırden kucuk bır kasabaya gıttım atandım tanısacak fazla ınsan da yok orada:9 ben de gıttım doktora aşık oldum o da anlattıgım gıbı ıste yok ortada hıc aramıyor sormuyor arkadastık o da yetıyordu nasılsın demesı bıle ama suan hıc aramıyor ben de ınat ettım onu aramıyorum nedenı yok oyle.. aramızda bır sey olmadıgı ıcın fazla da usteleyemıyorum kısaca sanırım tam kazanırken kaybettım..
insanları mesleğine göre mi seçiyorsunuz .. öğretmen istemem ne demek ?aşağıladınız mesleği sizde yapıyorsunuz ... ben anlamıyorum işte bu tavırları ... ben öğretmen istemem illa doktor olsun mühendis olsun .. bayan doktorlar bile illa doktor olsun demiyor yani ...
bir erkeğin üstüne gidilmez zaten o ciddiyse tavrını belli eder ve uzatmaz ....
aşağılamamış olabilir ya, ben de istemem çünkü öğretmen, kendim de öğretmen olduğum halde.
nedeni deeee, benim okulum yarım gün, e onunki de öyle olacak büyük ihtimal, o kadar zaman evde olan erkek istemem. erkek dediğin geç gelsin az ama öz görüşelim
ama illa şunu isterim dersen öle olucak diye birşey yok ...yani belkide öğretmene aşık olucasınız büyük konuşmamak iyidir ... bende 1.85 altı birini asla istemem derdim ama sevgilim 1.78 :)
büyük konuşmak değil ki bu, isteme durumumu düşünüyorum ve baktım istemiyorum :)
evlenmem demiyorum, istemem diyorum
bence meslekten ziyade başka kriterler önemli ... nsye istediin gibi birini bulursun sende ...
Konu sahibi üzülmesin burada daha büyük olup kısmeti çıkmayanlar var. Allah'a isyan etmek gibi olmasın ama hiç mi bir kapı açılmaz açılsın artık istiyorum ama olmuyor. Emin olun benim karşıma çıkan tiplerden daha salak sulak insanlar sizi bulmamıştır. Hemen birkaç örnek vereyim kısaca:
1- Polis memuru bir çocuk kendisi cemaate üyeymiş bunu benden saklıyor. Ben de öğrendim açık giyinen bir bayanım tesettüre girmem dedim kaldırıp bana ne kadar açık giyiniyorsun bacaklarına da dövme yapıyor musun dedi. Anneme de kendisi daha önce ne çabuk sigaranı içtin geldin diye laf çarpmıştı.
2- 2 kadın anneme haber veriyorlar sizinle tanışalım diye annem de eve davet ediyor. Kadın akşama kadar bekliyor ama gelmiyor bahaneleri de dıdılarının dıdıları vefat etmiş ondan gelememişler. Annem de telefonunuz da yok mu diye kızdı. Neyse ikinci kez bu kadınları kabul etti kadın oturur oturmaz kızın kapanacak mı diye sormuş.
3- Başka bir komşu seni bir polis tanıdığımla tanıştırmak istiyorum kendisi doğu görevinden çok korkuyor özellikle x şehrinde yaşayan öğretmen kız istiyor ki tayni çıksın eş durumundan x şehrine gelsin. Biz de sen x şehrinde yaşıyorsun diye seni düşündük. Ne diyorsun diye sordu. Ben de torpil yapalım oğlana kalksın gelsin boşuna düğün yapıp masraf yapmayın dedim.
4- Bir arkadaşım öğretmen arkadaşıyla tanıştırmak istedi face üzerinden konuşmak istedim bu sfer yüz yüze olmasın diye. Gel gör ki bu salak çocuk benim konuşmalarımı tüm arkadaşlarına yazdığı gibi ayy çok güzelsin vay çok harikasın diye saçma sapan laflar etmeye başladı daha iki kelime konuşmadan ben gidiyorum arkadaşlarım geldi deyip çıktı gitti ne bir izin ne bir özür... Ben de listeden sildim.
5- Bir öğrencim annesini okula gönderip beni okuldaki bir hocadan istedi.
6- Ben yurt dışındayken okula iki tane herif gelip X hocayla çok tanışmak istiyoruz bizi tanıştırın demiş bir hocaya adam da bunları kovmuş.
7- Karşı komşum annesine babasına saygısı olmayan aşırı dindar takılan oğluna beni istedi aileyi gözüm tutmadığı için geri çevirdim.
8- Benden en az 10 yaş büyük lise mezunu eski sevgilisinin elektrik su faturalarını ödeyecek kadar salak, aşırı derecede baskıcı gelinin evinin anahtarını kopyalayıp bunların arkasından eve giren bir annesi olan çocuk istedi onu da geri çevirdim.
9- Benden 10 yaş büyük ama beni tanıştırmaya çalışan kadın çocuğun yaşı hakkında yalan söylediği ve çocuk da güneydoğuda bir ilde yaşamak istediğini söylediği için geri çevirdim.
10- En son okuldan bir hocayı sevdim o da bana bir yüz verdi bir yüz vermedi kız gibi naz yaptı ilginç laflarını ve hareketlerini gördüm ondan da soğudum mesafeyi koydum.
Bütün bu detaylarla canınızı sıktığım için özür dilerim ama artık içimden atmak bu sıkıntıyı paylaşmak istiyorum. Uzaktan bakan bana kendini beğenmiş bilmem ne üniversitesinde hoca oldu kimseyi beğenmiyor diyor. Gel gör ki çıkan adamlar uygun adamlar değil işte....
boy gibi mi :))
işte diyorum ya 1.85 aşağısı istemem diyordum zaten kendi boyumda uzun ... ama 1.78 sevgilim ... yani o konuyuda aştım .
insanlık önemli aradaki çekim aşk ve sana değer vermesi bence ...
Konu sahibi üzülmesin burada daha büyük olup kısmeti çıkmayanlar var. Allah'a isyan etmek gibi olmasın ama hiç mi bir kapı açılmaz açılsın artık istiyorum ama olmuyor. Emin olun benim karşıma çıkan tiplerden daha salak sulak insanlar sizi bulmamıştır. Hemen birkaç örnek vereyim kısaca:
1- Polis memuru bir çocuk kendisi cemaate üyeymiş bunu benden saklıyor. Ben de öğrendim açık giyinen bir bayanım tesettüre girmem dedim kaldırıp bana ne kadar açık giyiniyorsun bacaklarına da dövme yapıyor musun dedi. Anneme de kendisi daha önce ne çabuk sigaranı içtin geldin diye laf çarpmıştı.
2- 2 kadın anneme haber veriyorlar sizinle tanışalım diye annem de eve davet ediyor. Kadın akşama kadar bekliyor ama gelmiyor bahaneleri de dıdılarının dıdıları vefat etmiş ondan gelememişler. Annem de telefonunuz da yok mu diye kızdı. Neyse ikinci kez bu kadınları kabul etti kadın oturur oturmaz kızın kapanacak mı diye sormuş.
3- Başka bir komşu seni bir polis tanıdığımla tanıştırmak istiyorum kendisi doğu görevinden çok korkuyor özellikle x şehrinde yaşayan öğretmen kız istiyor ki tayni çıksın eş durumundan x şehrine gelsin. Biz de sen x şehrinde yaşıyorsun diye seni düşündük. Ne diyorsun diye sordu. Ben de torpil yapalım oğlana kalksın gelsin boşuna düğün yapıp masraf yapmayın dedim.
4- Bir arkadaşım öğretmen arkadaşıyla tanıştırmak istedi face üzerinden konuşmak istedim bu sfer yüz yüze olmasın diye. Gel gör ki bu salak çocuk benim konuşmalarımı tüm arkadaşlarına yazdığı gibi ayy çok güzelsin vay çok harikasın diye saçma sapan laflar etmeye başladı daha iki kelime konuşmadan ben gidiyorum arkadaşlarım geldi deyip çıktı gitti ne bir izin ne bir özür... Ben de listeden sildim.
6- Ben yurt dışındayken okula iki tane herif gelip X hocayla çok tanışmak istiyoruz bizi tanıştırın demiş bir hocaya adam da bunları kovmuş.
7- Karşı komşum annesine babasına saygısı olmayan aşırı dindar takılan oğluna beni istedi aileyi gözüm tutmadığı için geri çevirdim.
8- Benden en az 10 yaş büyük lise mezunu eski sevgilisinin elektrik su faturalarını ödeyecek kadar salak, aşırı derecede baskıcı gelinin evinin anahtarını kopyalayıp bunların arkasından eve giren bir annesi olan çocuk istedi onu da geri çevirdim.
9- Benden 10 yaş büyük ama beni tanıştırmaya çalışan kadın çocuğun yaşı hakkında yalan söylediği ve çocuk da güneydoğuda bir ilde yaşamak istediğini söylediği için geri çevirdim.
10- En son okuldan bir hocayı sevdim o da bana bir yüz verdi bir yüz vermedi kız gibi naz yaptı ilginç laflarını ve hareketlerini gördüm ondan da soğudum mesafeyi koydum.
Bütün bu detaylarla canınızı sıktığım için özür dilerim ama artık içimden atmak bu sıkıntıyı paylaşmak istiyorum. Uzaktan bakan bana kendini beğenmiş bilmem ne üniversitesinde hoca oldu kimseyi beğenmiyor diyor. Gel gör ki çıkan adamlar uygun adamlar değil işte....
iyide sende komşu teyze olayından vazgeç .. ne öle yaa .... kendin bul istediğin gibi birini ... en azından sevgilimle evlendim dersin .... birisinin bulmasıyla olur mu bu devirde ... teyzeler gelse bana kovarım yani .ne saçmalık ...
Kızmayın bana gülümsedim okurken, gelince hepsi üstüste gelir zaten :)
Allah hayırlı yazılar yazsın alnınıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?