- 23 Ağustos 2012
- 51.250
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.617
- 898
- Konu Sahibi seheryeli8416
-
Konu sahibi, yaslarimiz yakin. Sizi anlayabiliyorum. Ben de cok sevmek, cok sevilmek ve asik oldugum adamla hayati paylasmak istiyorum artik.
Herkesin gonlune gore olur umarim.
Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
Konu sahibesine neden yüklenilmiş anlamadım
Gel sana bir okuyup üflettirelim kısmetin açılır diyen komşu bir teyzeye sebep gidiliyor hacı hocaya genellikle
Yanlış anlamayın hacı hoca tabi ki dolandırıcı ama bir de bakmışsın anneme, teyzene , arkadaşına sebep gidivermişsin
Şimdiye kadar olmadiysa daha iyisi olacağı içindir.lütfen sabredin.sizin gibi bir kuzenim var.şu an 34 yaşında yeni nişanlandi yaza evlenecek insallah.karşısına hiç düzgün insan çıkmamıştı.ama öyle birisi ile tanıştı ki şimdi bulutların üstünde.çok mutlu masallah.geç oldu ama gerçekten hak eden birisi ile oldu.siz de üzülmeyin.nasip.inşallah karşınıza çıkar bir gün
Aynen ya öyle yapmış bazı arkadaşlar.o kadar yazdım okumadan sadece hoca kelimesinden yorum yapmışlar.teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.allah herkesin gönlünün muradını versinO kadar boş konuşan var ki boşver evlenip ne yapacaksın yok o var sevinemiyorum bu oldu üzülüyorum arkadaş ne alâka? Bu kız evleneyim ne olursa olsun dememiş belli ki hatalar görüp dönmüş. Siz gözünüzü bağlamış evlenmişsiniz şimdi gelmiş yok evlilik şöyle kötü böyle kötü. Yok gerek yokmuş meslek varmış iş varmış çalışma varmış. Bu kadar sığ bakılamaz yani. Çalışan okumuş insanlar aşık olmasın mi çocuğu olup anneliği tatmasın mı ? Hep gez toz nereye kadar. Evlilik güzel midir değil midir bu karşına çıkan insanlara bağlı. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin karşına konu sahibi. Gönlüne göre bir esin yuvan çocukların olsun tez vakitte inşallah. NOT:BURAYA HOCA YAZAYİM DEME CANİM BAZİ TIPLERIN ALERJISI VAR O KELIMEYE. GÖRÜNCE ONU ORDAN CİMBİZLA ÇEKERLER OLAN SENIN KONUNA OLUR.
Amin.Allah herkesin hepimizin gönlüne göre versinMaşallah ne güzel darısı bizlere inşallah :)
Ela sözlendin mi senCanım benim senle aynı yaştayız ve benzer şeyleri yaşamışız az çok, benim karşıma çok kişi çıktı ama olmadı bi türlü öyle çirkin bir kız falan degilim inan (hatta bir cok arkadaşım bana sen evliliği istiyorsun nasıl evlenemiyorsun şaşırıyorum diyordu) çok sıkıntılar yaşadım bu konudan dolayı neler söylediler yüzüme karşı evde kaldı diyen, çocuğu olmaz diyen daha neler neler, bu konudan dolayi çok ağladığımda oldu psikolojim bozuldu inan. O kadar çok dua ettim ki internette hangi dilek duasını görsem okudum, kim şu dua iyi dediyse okudum, hocaya bende gittim (bu kısmı geç bence, hocanın kendisine bile faydası yok) .en son 1 ay oldu sözlümle tanıştım :) 10 gün önce de sözlendik ,yaş farkımız biraz fazla ama bir çok konuda iyi anlasiyoruz. Kendini boşuna yıpratma sen naparsan yap evleneceğin kişi ve zaman yazılmış, o zaman gelmeden o kişi karşına çıkmadan evlenemeyeceksin, o yüzden( belki söylemesi kolay diyeceksin ama ) hayatını yaşamaya bak o vakitte gelir inşallah
Sözlendim evet teşekkür ederim :) 13 yaş fark var aramızdaEla sözlendin mi senhadi hayırlı uğurlu olsun.Sevindim senin adına.Yaş farkı var demişsin.Ne kadar fark var ki?Mutlulular diliyorum sana
anlaştıktan sonra yaş önemli olmuyor hayırlı uğurlu olsun son birkaç gündür konularda yorumlara denk geliyorum artık yazayım bari dedim kayıtsız kalamadım :)Sözlendim evet teşekkür ederim :) 13 yaş fark var aramızda
Teşekkür ederim :)anlaştıktan sonra yaş önemli olmuyor hayırlı uğurlu olsun son birkaç gündür konularda yorumlara denk geliyorum artık yazayım bari dedim kayıtsız kalamadım :)
İnşallah canım Rabbim tez vakitte gönlümüze göre versin.bende çok istiyorum artık.Konu sahibi, yaslarimiz yakin. Sizi anlayabiliyorum. Ben de cok sevmek, cok sevilmek ve asik oldugum adamla hayati paylasmak istiyorum artik.
Herkesin gonlune gore olur umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?