Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Canim umutsuzluga kapilmaman icin öncelikle kendini sevip kendine güvenmelisin

Ikinci tavsiyem mutlaka ve mutlaka zayifla . Kendin için. Ne giysen yakisir herkes sana bakinca da kendine güvenin gelir.

Şu zamanda erkekler cokkk degisik . Ben evliyim ama bekar arkadaslar bahsediyor. Hic eyvallahlari yokmus. En ufak bi durumda ayrilip arayip sormuyorlarmis.

Öyle biri de karsima cikmadi benimde
Ki azcik gezip tozup eğlenemedim.Kimle konussam evlenme teklifi etti ciddi düşundu. Üniversiteyi zor bitirdim hemen evlendim. (Evlendikten sonra yaşadim güzel günlerimi cok sükür)

Hayirlisini iste. Biliyorsun hergun haberlerde gorüyoruz kadina yönelik siddeti. Öyle olacagina hiç olmasin.

Anlaştiktan sonra yaş onemli degil deme.
Yaş önemli kendinden cok büyük biriyle evlenme. 33 yaşindasin gidip te 45inde bir adamla olma bence.
Kendinden küçükten zaten uzak ol
Yaş farkı olunca noluyor ki ben 33 yaşındayım sözlüm 46 noluyor yani anlayamadım

İki tane çok kilolu arkadaşım vardı biri 100 civarı biride 120 falan ikiside evlendi.

Yaş farkı olunca noluyor ki ben 33 yaşındayım sözlüm 46 noluyor yani anlayamadım
Ben de 31im biri beni tanıştıracaktı adamı 37 sanırken 47 çıktı yaştan olmazdı 16 yaş farkımız vardı gerçi önce anlaşmak önemli dedim adam adım bile atmadı aman dedim uzak dursun söz verip aramayandan iş çıkmaz ama olay yaş değildi karakteriydi
30 dan sonra yaş farkı çok önemli olmuyor belli bir olgunluğa erişmiş oluyor kişi ama 20 yaşındaki 30 yaşındakiyle evlense dur derim ben de

Evet 30 dan sonra o fark belli olmuyor. Kadınlar erkeklere göre daha olgun.bana mesela yaşıtlarım hep çocuk gibi gelmiştir

Benim kendi düsuncem canim.
33 yaşinda olsam 46 yasindaki bir bey bana cok yaşli gelir anlaşamam.
13 yaş bana göre ucurum
Kafa yapısına bakmak lazım bence, yaşıtım olup karaktersiz olacağına yaşı büyük olsun ben ona uyarım o bana olur biter

Kesinlikle haklısın canım. Karaktere bakıyor o iş yaşa değil.
Sizde benim gibi 10 larca insanla tanıştırıldı hepsinde sıkıntılı tiplerle karşılaştıysanız bi yerde yaş boy görüntü bu kriterleri es geçiyor insan KARAKTER önemli olan bu

Tamam kafa uydu diyelim
Fiziksel olarak yakisir mi .
Tekrar söylüyorum kendi mantigima görüşüme göre ben 13 yas farki kaldiramazdim
Dışardakilerin bizi nasıl gördüğü değil bizim birbirimizi nasıl gördüğümüz önemli sonuçta "yılın birbirine en yakışan çifti" seçilmiycez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…