Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Bizi kuzenim tanıştırdı, önce bana fotoğrafını gösterdi fotoya bakınca, kocaman adam bu be dedim istemedim tanışmayı bile annem ısrarla bi tanış bi tanış deyince tamam dedim tanıştık, açık söyleyeyim işi cazip geldi bana yani mantık evliliği gibi baktım olaya ilk başta. 5aralıkta tanıştık 24'üne sözlendik :) . Duygusal olarak bişey hissetmedim ona karşı yani ufak ufak seveceğimi düşünüyorum çünkü bana kıymet veriyor görüyorum, beni mutlu etmek istiyor, söz kesildi çünkü birbirimizi ailelerimizi daha iyi tanıyalım diye ilkbaharda nişan yapıcaz inşallah bakalım hayırlısı inşallah. Seninde hakkında hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)
Ne iş yapıyor du.

Kesinlikle desteğe umut dolu sözlere ihtiyacımız var arkadaşım
Başka bir konuda 26 yaşındaki genç kız yazmış aynısını.Çünkü toplumda insanlar etrafındakiler evlendiğinde yalnız hissediyor.Ortak noktaları bile azalıyor.Yılbaşı,tatillerde herkes sevgilisi eşi ile tatil fotoğraf koyarken,onları beğenirken tabiki bizde kendimizi yalnız hissediyoruz.Ama oturup düşündüğümde evlilikten huzursuz mutsuz olup zamanımı hep yürek çarpıntısı ile geçirmek yerine yalnız ama huzurlu olmak mantığıma uygun geldi.Olaya biraz gerçekçi yaklaştım.

Benim de içime su serptiniz İnanın aynı durumu yaşayan insanlar olarak eziklenmek değil desteğe ihtiyacımız var:)
Mahalle baskısı hiç bitmez, sınav zamanı puanın kaç, üniversiteyi kazandın mi, kazanırsın bitirirsin iş buldun mu, iş bulursun koca yok mu, evlenirsin hani çocuk, çocuk olsa kardeşsiz olmaz... iyice delirtirler adamı. Birileri istiyor diye evlenilir mi hiç? Bir arkadasim yaşın geçiyor baskilari yüzünden selam verene bundan koca olur mu sorusuyla yaklaşmaya başladı psikolojisi bozuldu yazık değil mi. Öyle olunca erkekler kaçıyor. Erkek sevildiği için evlenilmek ister, treni kaçırmayım diye son istasyon olmayı hiçbir erkek istemiyor. Onlarda da onyargi var malesef. Geri kalmiş toplumlarda, okumuş kulturlu kesimin derdi bu. Hiç takılmayın keyfinize bakın. Neşeli ve rahat olursanız ideal erkekler sizi bulur :)

Başka bir konuda 26 yaşındaki genç kız yazmış aynısını.Çünkü toplumda insanlar etrafındakiler evlendiğinde yalnız hissediyor.Ortak noktaları bile azalıyor.Yılbaşı,tatillerde herkes sevgilisi eşi ile tatil fotoğraf koyarken,onları beğenirken tabiki bizde kendimizi yalnız hissediyoruz.Ama oturup düşündüğümde evlilikten huzursuz mutsuz olup zamanımı hep yürek çarpıntısı ile geçirmek yerine yalnız ama huzurlu olmak mantığıma uygun geldi.Olaya biraz gerçekçi yaklaştım.
Yani ben pek öyle şeylere takılmam fotoğraf gördüm görmedim falan da.ben hep kötü ilişkiler yaşadım.inan bu zamana kadar hiç böyle hissetmemiştim kendimi.bende aman evlenip napçam koca kahrı çekemem diyordum. Çünkü ayakları yere basan güçlü bir karakterim var.ama nr olduysa kendimi kötü hissediyorum 3 aydır

Bir önceki şahıstan Allah korumuş sizi, belli ki sizi yedekte tutuyormuş. Konuştuğum başka biri var diyememiş de evlenemeyiz demiş. Bence üzülmeyin dua edin elbet kaderinizdeki kişi bir gün bir yerde karşınıza çıkacaktır. Allah iyilerle karşılaştırsın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Millet der canm yaşın geçiyor hadi derler sanki ha deyince oluyo ben 28 de evlendim muhasebeciyim çalışıyordum da ama herkes laf ederdi evlenmedim diye vakit saat geldi mi hiç anlamiyosun sen duanı et Allah a sığın

dogum ölüm evlilik tarihi sasmazmis ...ama diyorlar ki siz evleneceginiz kisi icin dua edin hayirli olsun diye bu senin elinde... evlenecegin kisiyi de bazen sen secermissin bazende onune o kisi allah tarafindan getirilmis oyle birseydi galiba... allah hayirlisini versinde acele etmeyin

Nasip kısmet işte.. Güzelliğe, iyi huya bakmıyor bu işler.. Benim görümcem de o kadar saf niyetli, temiz, güzel de bir kız ama o da bekar hala..Allah hayırlısını versin.

Kesinlikle doğru
Bizi kuzenim tanıştırdı, önce bana fotoğrafını gösterdi fotoya bakınca, kocaman adam bu be dedim istemedim tanışmayı bile annem ısrarla bi tanış bi tanış deyince tamam dedim tanıştık, açık söyleyeyim işi cazip geldi bana yani mantık evliliği gibi baktım olaya ilk başta. 5aralıkta tanıştık 24'üne sözlendik :) . Duygusal olarak bişey hissetmedim ona karşı yani ufak ufak seveceğimi düşünüyorum çünkü bana kıymet veriyor görüyorum, beni mutlu etmek istiyor, söz kesildi çünkü birbirimizi ailelerimizi daha iyi tanıyalım diye ilkbaharda nişan yapıcaz inşallah bakalım hayırlısı inşallah. Seninde hakkında hayırlısı olsun tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :)

Elanur konularını takip ediyordum.sevindim hayırlı olsun.neden yazmadın daha önce.

Selam arkadaşlarım.2 hafta önce bir konu açmıştım.https://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-1048346.html
Hep buna benzer ilişkiler yaşadım.nasıl kısmet açıyorsam hep benden sonra evlendiler şerefsizler.
33 yaşındayım.biraz fazla kilom var tamam kabul.veriyorum kilo sonra alıyorum bi daha veriyorum. Çalışıyorum muhasebciyim.etrafındakiler güzel ve becerikli olduğumu söyler seni alan yaşadı der arkadaşlarım hep.ama gel gelelim evlenemiyorum olmuyor bir türlü. Hatayı kendinde aradığım da oluyor terkedenlere küfrettiğimde oluyor. Sabrım kalmadı artık.bende bir yuva kurmak istiyorum. 8 yıl önce nişanlandım ayrıldım.inanın arkadaşlarım bile yaşadıklarıma şaşırıyor artık bi insana hep benzer adamlarmı gelir diye.onlar bile üzülüyor halime.gayet sosyal bi insanım bi sürü arkadaşım dostum çevrem var.geziyorum tozuyorum ama evlenmekte çok istiyorum.dua ediyorum bi sürü hocaya gittim ama yok hoca falan fayda etmedi.millet arkamdan evde kaldı diye yorum yapıyordur kesin.bu beni çok üzüyor. Tamam evlilik herşey değil diceksiniz boşanan arkadaşlar biz evlendikten ne oldu haline şükret diyecek.ama bende evim yuvam çocuğum olsun istiyorum artık. Psikolojim gerçekten iyi değil hiç böyle hissetmemiştim kendimi.ve son ilişkim çok yıprattı çok üzdü beni.içimi dökmek istedim kızlar.herkese teşekkür ederim şimdiden.
bu işler kader kısmet kesinlikle ama belki kendinizle ilgili bir guvensizliginiz vardir ve bu dışarı yansıyor olabilir, şu siteyi incelemenizi tavsiye ederim, her zaman olumlu düşünmekte yarar var. www.zestcoaching.com

Mahalle baskısı hiç bitmez, sınav zamanı puanın kaç, üniversiteyi kazandın mi, kazanırsın bitirirsin iş buldun mu, iş bulursun koca yok mu, evlenirsin hani çocuk, çocuk olsa kardeşsiz olmaz... iyice delirtirler adamı. Birileri istiyor diye evlenilir mi hiç? Bir arkadasim yaşın geçiyor baskilari yüzünden selam verene bundan koca olur mu sorusuyla yaklaşmaya başladı psikolojisi bozuldu yazık değil mi. Öyle olunca erkekler kaçıyor. Erkek sevildiği için evlenilmek ister, treni kaçırmayım diye son istasyon olmayı hiçbir erkek istemiyor. Onlarda da onyargi var malesef. Geri kalmiş toplumlarda, okumuş kulturlu kesimin derdi bu. Hiç takılmayın keyfinize bakın. Neşeli ve rahat olursanız ideal erkekler sizi bulur :)
Aynen öyle,eskiden neşeli canlı iken şimdi ortama yeni gelen erkeklere bundan olur mu acaba diye düşünmeye başladım.Çünkü çok az yeni insanla tanışabiliyorum artık malum herkes evli:)Sonra gerçekten düşünüp,isteyip istemediğimden emin bile olmadığım birşey içiin kendim gibi davranamıyorum.Üstüne olmuyor diye üzülüp başkaları ile baskı yüzünden kendimi kıyaslıyor halde buluyordum.Bu durum yüzünden resmen mutsuzdum,sonra malum tv de izlediğimiz kadın cinayetleri burada okuduklarım geç olsun güç olmasın olmuyorsa da vardır bir hayır diye düşündürttü.Onun için artık kendimi baskı altında ve mutsuz hissetmiyorum:)Kendim ve herkes için hayırlısını diliyorum sadece.Tek yapabileciğim bu çünkü.

5 Aralik'ta tanisip 24 Aralik'ta sozlenmek mi? :KK57:

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Rabbim evladınla esinle mutlu bir hayat nasip etsin canım.kulun kula duası daha makbul derler.Rabbim kabul eder inşallah canım
aminnnnn bende sikintialrn yasadim evliligi insan baska hayat ediyor ama oulr olmuyo. cok uzuldum bilmiyotu m duxelirmi ama iki bebegm var onlar icin dua ediyorum daha iyi olalim diye . bekarlik cokkkk guzel ozluyotum bende ama kafana uygun seni anlicak iyi biri cikarsa tabiki evlilik olmali cunku insanin dogasinda var bu hele bayablar anne olmak ister. o amannn napcan evlenip diyenleride anlamiyorum eminim onlarada birilrri zamaninda oyle dedi ama onlar evlenmek istedi degil mi bosansinlar o zaman madem kocalari canavar. dogrusu vakit varken guzel dua etmektir yumusak huylu iyi bit insan cikarsa ins neden olmasin kardesim. bebd e okudum calistim gezdim tozdum evlenmek istedim cunku gereksinm duyuyo insan kendi yuvasini cocuklarni istiyor. dua dua dua dua baska biseu dgl sende bana dua edersen sevinirim. EVLENIP NAPCEANNNN BIZE NOLDU DIYENLER BOSANINN TAMAM MI

Boşverin.Benim ki de avukattı.Ama evlenme gibi bir durum olsaydı hayat boyu ona tahammül edemezdim.Oyle düşünün karsınızdaki insanı ne kadar dengeleyebilirsiniz?
Bizim de bir abla vardı 1 sene arayla anne ve babasını kaybetti. Sonra kısmeti çıktı 45 yasında kendisi. Ay sonunda düğünü var
Ay çok sevindim.Hep mutlu olsun inşallah:) Kısmet işte ne yeri var ne zamanı.

evet gercekci yaklasmak lazim dogru ama sacmalik bu soylenenler. evlenmisler amannnnn napcan evlenip diyolar konu sahibine. kizin derdi bu bi dua edin bari . iyi adamlarda var . ki bunu Ben diyorum onca sikinti yasadim kavgalari ettim agladim. evneip napcannn diyenler siz naptiysaniz oda onu yapacak belki cok iyi esi olacak Allah Allah . bende gezdim tozdum ama bir sure sonra insan yuva cocuk istiyor gereksimm duyiyot bu kotu bisey dgilki. bu illa KOCAYA ERKEGE BAGLILIK DEGIL HEMEN OYLE DEMEYIN. o zaman gez toz dyyenler bosansin gezsin tozsun. kiz belki esiyle gezmk istiyot belki herkes gibi kocasi olmayacak kafa dengi olacak.

Aslında kader diylm kiminin kaderi benm gibi 15 inde açılıyor kiminin 30 da sonra bu işler insanın elinde olmuyor ben 15 yaşında gelin oldum suan 25 yaşında 10 yıllık evliyim darısı başınıza ne diyim
Kadere inanan bir insanım. Fakat bu durumun kaderle ilgisi yok rabbim irade vermiş. Konu sahibide önüne gelenle direk evlense oda çocuk gelin olabilirdi.

hacı hocadan medet ummayarak işe başlayabilirsin.

her şeyi tıpta aramayın diyenler de doktora gitmesin hasta olunca elin sakallısı sizi okusun madem tıp gereksiz...

Back
X