Kısmetim mi yok evlenemiyorum çok umutsuzum

Bir önceki şahıstan Allah korumuş sizi, belli ki sizi yedekte tutuyormuş. Konuştuğum başka biri var diyememiş de evlenemeyiz demiş. Bence üzülmeyin dua edin elbet kaderinizdeki kişi bir gün bir yerde karşınıza çıkacaktır. Allah iyilerle karşılaştırsın. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.
Biz senle evlenemeyiz dese yine tamam dicem.ama ben hiç evlenmicem evlilik düşünmüyorum kimseyle .zaten evlenseydim bu zamana kadar evlenirdim dedi.1 ay sonra nişan yaptı.

Biz senle evlenemeyiz dese yine tamam dicem.ama ben hiç evlenmicem evlilik düşünmüyorum kimseyle .zaten evlenseydim bu zamana kadar evlenirdim dedi.1 ay sonra nişan yaptı.
Onu da demeyip sizinle konuşması ayrı bir olay zaten o zaman. Size öyle diyor ama 1 ay sonra da nişan yapıyor olması da çok ironik :) Allah kurtarmış sizi. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.

aminnnnn bende sikintialrn yasadim evliligi insan baska hayat ediyor ama oulr olmuyo. cok uzuldum bilmiyotu m duxelirmi ama iki bebegm var onlar icin dua ediyorum daha iyi olalim diye . bekarlik cokkkk guzel ozluyotum bende ama kafana uygun seni anlicak iyi biri cikarsa tabiki evlilik olmali cunku insanin dogasinda var bu hele bayablar anne olmak ister. o amannn napcan evlenip diyenleride anlamiyorum eminim onlarada birilrri zamaninda oyle dedi ama onlar evlenmek istedi degil mi bosansinlar o zaman madem kocalari canavar. dogrusu vakit varken guzel dua etmektir yumusak huylu iyi bit insan cikarsa ins neden olmasin kardesim. bebd e okudum calistim gezdim tozdum evlenmek istedim cunku gereksinm duyuyo insan kendi yuvasini cocuklarni istiyor. dua dua dua dua baska biseu dgl sende bana dua edersen sevinirim. EVLENIP NAPCEANNNN BIZE NOLDU DIYENLER BOSANINN TAMAM MI
Tabiki ederim.Rabbim ne sıkıntın varsa tez vakitte gidersin inşallah canım benim.çok mutlu huzurlu sağlıklı olasın inşallah

Kaderinde biri vardir mutlaka Allah hayirli zamanda hayirlisiyla karsilastirsin. Bende benimle ayni zamanda evlenenler hep hamile diye cok uzuluyorum bu ara. Hayat boyle mi gececek yahu. Bunlara sukur Allah baska dert vermesin diyelim

Kusura bakma da gercekten Allah korumuş.Sen sözüne güveilmez bir adamla evlenmediğin için şükret.Kendi arkadaşım olsa böyle derim yani.Evlenmem diyen adam bir ayda evlenmişse,olması gerekse idi ben olurdum diye düşünürdüm.Demek ki bu adamla olmaması hayrıma der şükrederdim.Balık baştan kokar.Böyle insanlar için üzülmeye değmez.Kendinize değer verin biraz.Huyu kötü biri için üzülmeye değer mi?Siz dua edin dünyada 7 milyar insan var.İllaki sizin için hayırlı biri vardır:)

Onu da demeyip sizinle konuşması ayrı bir olay zaten o zaman. Size öyle diyor ama 1 ay sonra da nişan yapıyor olması da çok ironik :) Allah kurtarmış sizi. Umarım bundan sonra iyi insanlarla karşılaşırsınız.
Amin canım benim Rabbim bütün bekâr arkadaşlarıma hayırlı eşler nasip etsin

Kaderinde biri vardir mutlaka Allah hayirli zamanda hayirlisiyla karsilastirsin. Bende benimle ayni zamanda evlenenler hep hamile diye cok uzuluyorum bu ara. Hayat boyle mi gececek yahu. Bunlara sukur Allah baska dert vermesin diyelim
benimde ikinci yolda bambaska sikintialrn var cocuk icin sevinmiuotum bile normal geciyor.

Lütfen öyle ön yargılı olmayın kuran denen birsey var dualar insanlara şifa oluyor lütfen herseyi tıpta aramayın bence evet işini bilmez ve bu kutsal mesleği kötü şartlar altında kullananlar çok ama herkes bir degildir

:kızgın:

Son düzenleme:
evet gercekci yaklasmak lazim dogru ama sacmalik bu soylenenler. evlenmisler amannnnn napcan evlenip diyolar konu sahibine. kizin derdi bu bi dua edin bari . iyi adamlarda var . ki bunu Ben diyorum onca sikinti yasadim kavgalari ettim agladim. evneip napcannn diyenler siz naptiysaniz oda onu yapacak belki cok iyi esi olacak Allah Allah . bende gezdim tozdum ama bir sure sonra insan yuva cocuk istiyor gereksimm duyiyot bu kotu bisey dgilki. bu illa KOCAYA ERKEGE BAGLILIK DEGIL HEMEN OYLE DEMEYIN. o zaman gez toz dyyenler bosansin gezsin tozsun. kiz belki esiyle gezmk istiyot belki herkes gibi kocasi olmayacak kafa dengi olacak.
+1 Al benden de o kadar! Evlilik olsun da ne olursa olsun diyene koca çok. Sonra evlenmek isteyenlere, aman evlenip napcan bekarlık güzel diyorlar. 17-18 yaşında ben de evlensem ben de anlamam kocadan hayattan hiçbir şey. Ne gerek var ki anlamıyorum... beynimize kazınmış işte ya evde kalırsam korkusu. Biraz ozguvenimiz olsun. Güzelliğimize, zekamıza, yeteneklerimize güvenelim. Herkesin kendince bir değeri vardır. Bu değeri bilerek evlenirseniz eşiniz de saygı duyar, erkeklerin de yaslanacak bir omza ihtiyacı var. Benden birşey olmaz, evleneyim de bari eş ve anne olayım derseniz her zaman amaçsız ve mutsuz kalırsınız. Kadın anne olmak için de ilk önce birey olmalıdır çünkü. Bu zihniyete sahip olduktan sonra yapılan evlilikler, hem kadının ne istediğini bilmesi hem de kendine ve karsisindakilere saygısı sayesinde daha sağlam olur. Evlilik bir ömür sürer, piyango bileti alır gibi koca seçmek yerine, bizleri mutlu edecek erkeği yillarca aramak, beklemek suç değil. Ayıp da değil.

Etrafimda enerjik sakaci biri olarak bilinirken artik konusmak bile istemiyorum.
Insanlar genel olarak iyi degil bir acik arayip bulunca mutlu oluyorlar.Anladim ki hayatta zeka guzellik zenginlik degil sans onemli yoksa digerlerinin bir anlami yok.

Boşverin.Benim ki de avukattı.Ama evlenme gibi bir durum olsaydı hayat boyu ona tahammül edemezdim.Oyle düşünün karsınızdaki insanı ne kadar dengeleyebilirsiniz
Benim sözlümle şimdilik bi sıkıntımız yok çok şükür inşallah hep böyle devam eder.

O kadar boş konuşan var ki boşver evlenip ne yapacaksın yok o var sevinemiyorum bu oldu üzülüyorum arkadaş ne alâka? Bu kız evleneyim ne olursa olsun dememiş belli ki hatalar görüp dönmüş. Siz gözünüzü bağlamış evlenmişsiniz şimdi gelmiş yok evlilik şöyle kötü böyle kötü. Yok gerek yokmuş meslek varmış iş varmış çalışma varmış. Bu kadar sığ bakılamaz yani. Çalışan okumuş insanlar aşık olmasın mi çocuğu olup anneliği tatmasın mı ? Hep gez toz nereye kadar. Evlilik güzel midir değil midir bu karşına çıkan insanlara bağlı. Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsin karşına konu sahibi. Gönlüne göre bir esin yuvan çocukların olsun tez vakitte inşallah. NOT:BURAYA HOCA YAZAYİM DEME CANİM BAZİ TIPLERIN ALERJISI VAR O KELIMEYE. GÖRÜNCE ONU ORDAN CİMBİZLA ÇEKERLER OLAN SENIN KONUNA OLUR.

Back
X