Kismetim yokkkk

canım sen daha 24 yaşındasın çok gençsin ve hayatta ne zaman ne olucağını bilemeyiz. sen böyle dersen ben napiyim 30 yaşıma girdim, evliliğe giden ilişkimde bitti böyle dımdızlak ortada kaldım. sen daha 20li yaşların başındasın en azından.
hangi ülkede yaşıyorsun? ben isveç'te yaşıyorum ve hemen hemen aynı sorunu yaşıyorum hani kafa dengi ve ayni kültürden birini bulmak ne kadar zor biliyorum. ama dedim gibi sen daha çok gençsin ve şansın bana göre çok daha yüksek en azından bunu düşünüp karamsarlığa girme.

Gercekten mi?
Bende orda yasiyorum sasirdim suan inan, genelde hep Almanya fln oluyo genellikle...
Biliyorum 24 cok genc ama yillarda cabuk geciyo ve nebiliyim iyi bi egitimim isim vs da olsa yinede insan dusunmuyor degil..
Senin durumuna gelince, hic uzulmeyin Bence Demekki kismet degilmis herseyde var bi Hayir yas zaten sadece bi rakamdan ibaret ve biliyosun buralarda 30 yasinda olmak hic bisey degil oyuzden sakin yzulmeyin

Babanla aran nasıl ?

Amaaaann boşver valla evlenipte nabıcan.. Gençliğinin tadını çıkar gez toz eğlenn..

Ben 31 yaşındayım. Bugüne kadar sadece bir sevgilim oldu, o da 5. gün terk etti, sorunları varmış... Artık ümidi kestim bu işlerden. Yalnızlığa alışmam lâzım diyorum ama sadece dilim söylüyor. Yıllarca aşksız, sevgisiz yaşadığım her an boşa gitmiş ve hâlâ gidiyor diye üzülüp duruyorum. İş, doktora, sosyal etkinlik, arkadaş çevresi, her şey var ama mutlu değilim işte.

Anliyorum sizi...
Bendede öyle, hersey var ama ask sevgi fln Yok...
Asik olmak sevmek sevilmek istiyorum...

kısmet bu işler canım ya bak işin gücün de varmış işte kendine vakit ayırmak daha ıyıdır belki de ...

Zorlama , akışına bırak ..kısmetin nerden geleceği belli olmaz ..yirmi dört yaş bu bunalımlar için çok erken .. biraz hayatın tadını çıkar ..

Zorladim ama sevemedim nedir ya. Birini ya seversin ya sevmezsin zorlamayla olmaz o is. Onumuzde ki maclara bakican artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…