Kismetim yokkkk

Melii24

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
29
7
1
32
Mrb arkadaslar...
Ben 24yasinda unv mezunuyum ve calisiyorum.
Avrupada dogdum buyudum ailemle Beraber oturuyorum.
Cevremde hep begenilirim, yanlis anlasilmasin ukalalik olarak degil ama kendimide begeniyorum. Kendime dikkat ederim, bakimliyim, spor fln yapmaya önem veririm.
Alisveris yapmayi cok severim vs..
Elim yuzum fizigim duzgun ama malesef bi prens Yok
Söyleki cevrem yabanci genellikle, Turklerde var cok olmasada az var..
Ben Benim gibi modern burdan bi turk istiyorum..
Niyetim hemen öyle pat evlenmek degil ama ciddi bi iliskim olsun istiyorum...
Fakat gel görelimki olmayinca olmuyo...
Yani ne sorunu var Bende bilmiyorum..
Giriskenim konuskanim, guleryuzluyum espiriliyim iyi niyetliyim..
Eglenebilicegim, hayata dair herseyi konusabilicegim , kisacasi herseyi paylasabilicegim o özel insani istiyorum ama olmuyo.. bugune kadar bos arayislara girip yanlis kisiler tanidim cok gecmeden ögrenmis oldum hel ama sonu hep mi husran olur herseyin...
Yeni bi cocukla tanismistim ama cocuk cok zayifti kisilik olarak asiri anneci ve hoslanamadim zorladim zorladim sevmek icin olmadi.. olmayinca olmuyor....
Bi tek benmiyim bu durumda?
Gercek ask öyle pat diye kapiyi calmazki??
Kimse ayagnada gelmez....
Öyle farkli ortamlarsasa bulunsanda bu illa yeni insanlar tanicagin anlamina gelmiyo ki...
Kismetsizim iste
Hayati yasiyorum, arklarimla geziyorum, tatillere vs gidiyorum ama hic mi gercek aski bulamicam yahu.......

Sen de bulamadıysan kimse bulamaz bence Şaka bir yana gerçekten bu işler kısmet. Bekleyince olmuyor. Kendini şartlandırmaman gerekiyor. Aynı yaştayız ve seninle aynı düşüncelere sahiptim bende. Asla sevebileceğim insanı bulamayacağım diyordum, kimseyi beğenmiyordum, çok ince eleyip sık dokuyordum. Sonrasında bir işe girdim, o iş de tesadüfen oldu, aklımda yoktu o mağazaya girip de iş başvurusu yapmak. Neyse işe başladım 3 ay sonra orada hayatımın aşkını tanıdım nişanlıyız şimdi. Her şey nasip kısmet. Senin nasibinde bir yerlerde mutlaka çıkacaktır karşına.

Neden illa türk ?
Müslüman istersen anlarım ama türk diye tutturmak neden?

Cok Haklisin gercekten nasip bu isler ama bilmiyorum nerde nsl olsun vs va diyorum hep... olmayinca olmuyor...
Senin adina cok Sevindim kardesim öbur boyu mutlyluklar dilerim Ins cok mutlu olursunuz

Neden illa türk ?
Müslüman istersen anlarım ama türk diye tutturmak neden?

Kendi ana dilimi konusmak vs daha kolay olur turkiyeye gitmeyi fln seviyorum illa turk olsun demiyorum ama olsa fena olmazdi...
Tip olarak araplar fln sevmiyorum Yani cok Esmer sevmiyorum... musluman olanlarida begendigim genellikle bosnalilar, arnavutlar, turkler fln...

İnşş bulursun
Burda eşin dostun yok mu
Burdan bulsunlar sana

vallaha canım bende oyle kısmetsızım. ama vardır allahın bır bıldıgı belkı kısmetımız beklıyordur bır yerde belkıde hıc yoktut. bılemeyız. allah hayırlı oılanı versın. olup ta mutsuz olmaktansa tek oluruz mutlu oluruz

Ben de aynı durumdaydım. Artık ümidim kalmamıştı. Daha 24 yaşındaydım ama yaşadıklarım benim ümidimi kırmıştı. Herhalde ömrümün sonuna kadar yalnız kalcam diyordum. Bundan sonra kimseyle görüşmem konuşmam dedim. Sonra hiç beklemediğim bir anda eşim çıktı karşıma. Ben bile inanmadım. Akışına bırakmak gerekiyor bazen. Çok zorlamanın anlamı yok. Olacağı varsa oluveriyor zaten sen bile anlamıyorsun :)

Yani kader kismet ama oturup bekleyerekte biseyler olmuyorki.. en azindan ben öyle dysunuyorum

Gercekten mi? Ne guzel sizin adiniza Sevindim:) ömur boyu mitluluklar..
Sizin Nasil oldu Peki? Nasil tanistiniz nsl konusmaya basladiniz?

Gercekten mi? Ne guzel sizin adiniza Sevindim:) ömur boyu mitluluklar..
Sizin Nasil oldu Peki? Nasil tanistiniz nsl konusmaya basladiniz?
Çok teşekkür ederim :)
Bizim akrabalarımız dünürdü ama biz eşimle hiç karşılaşmamıştık. Akrabalar araya girdi görüşelim istediler ama ben görücü usulüne pek sıcak bakmıyordum kabul etmedim o zaman görüşmeyi. Sadece fotoğrafını görmüştüm. Açıkçası bir etkilenme olmuştu da sonra geri atmadım. :)
Üzerinden bir yıl geçti. Bir düğünde karşılaştık. Fotoğraflarımızı gördüğümüz için tanıdık birbirimizi. Düğün bitince eşim Facebook tan mesaj attı. Zaten ortak akrabaları falan sokmuş hemen devreye yine.
Ben biri bana Facebook tan mesaj attığı zaman hemen engelleyen biriyken eşim atınca nasıl oldu bilmiyorum konuşmaya başladım :) üç ay sonra nişan oldu. Nişandan 7 ay sonra düğün. Baya bir süre evleniyor olmama inanamamıştım :)

24 yaş kısmetim yok demek için biraz erken değil mi?

Erken olabilir söyleki etrafimda fln begenilirim isyerinde bakanlar disarda bakanlar vs oluyo ama hic istedigim gibi birisi Yok...
Yani bilmiyorum olmayinca olmuyo iste.
Sans vermeyi fln da denedim ama Yok..
Hem Benim begendigim hem beni begenen istedigim biri olsun diyorum ama olmuyo..
Umursama umursama Nereye kadar?
Yasta geciyo , ztn suan evlenmek istemiyorum ciddi bi iliski istiyorum ama Yok olmuyo Yok galiba bu dunyada istedigim gibi biri

Canım akışına bırak su akar yatağını bulur, daha yaşın öyle çok değil :) hayatın insanların karşısına ne çıkaracağı hiç belli olmaz

Canım akışına bırak su akar yatağını bulur, daha yaşın öyle çok değil :) hayatın insanların karşısına ne çıkaracağı hiç belli olmaz

Cok tskr ederim :) Ben cok fazla dusunuyorum sanirim nerde nezmn nsl fln cok inceliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…