Sen de bulamadıysan kimse bulamaz benceŞaka bir yana gerçekten bu işler kısmet. Bekleyince olmuyor. Kendini şartlandırmaman gerekiyor. Aynı yaştayız ve seninle aynı düşüncelere sahiptim bende. Asla sevebileceğim insanı bulamayacağım diyordum, kimseyi beğenmiyordum, çok ince eleyip sık dokuyordum. Sonrasında bir işe girdim, o iş de tesadüfen oldu, aklımda yoktu o mağazaya girip de iş başvurusu yapmak. Neyse işe başladım 3 ay sonra orada hayatımın aşkını tanıdım nişanlıyız şimdi. Her şey nasip kısmet. Senin nasibinde bir yerlerde mutlaka çıkacaktır karşına.
Neden illa türk ?
Müslüman istersen anlarım ama türk diye tutturmak neden?
İnşş bulursunKendi ana dilimi konusmak vs daha kolay olur turkiyeye gitmeyi fln seviyorum illa turk olsun demiyorum ama olsa fena olmazdi...
Tip olarak araplar fln sevmiyorum Yani cok Esmer sevmiyorum... musluman olanlarida begendigim genellikle bosnalilar, arnavutlar, turkler fln...
İnşş bulursun
Burda eşin dostun yok mu
Burdan bulsunlar sana
vallaha canım bende oyle kısmetsızım. ama vardır allahın bır bıldıgı belkı kısmetımız beklıyordur bır yerde belkıde hıc yoktut. bılemeyız. allah hayırlı oılanı versın. olup ta mutsuz olmaktansa tek oluruz mutlu oluruz
Ben de aynı durumdaydım. Artık ümidim kalmamıştı. Daha 24 yaşındaydım ama yaşadıklarım benim ümidimi kırmıştı. Herhalde ömrümün sonuna kadar yalnız kalcam diyordum. Bundan sonra kimseyle görüşmem konuşmam dedim. Sonra hiç beklemediğim bir anda eşim çıktı karşıma. Ben bile inanmadım. Akışına bırakmak gerekiyor bazen. Çok zorlamanın anlamı yok. Olacağı varsa oluveriyor zaten sen bile anlamıyorsun :)
Çok teşekkür ederim :)Gercekten mi? Ne guzel sizin adiniza Sevindim:) ömur boyu mitluluklar..
Sizin Nasil oldu Peki? Nasil tanistiniz nsl konusmaya basladiniz?
24 yaş kısmetim yok demek için biraz erken değil mi?
Canım akışına bırak su akar yatağını bulur, daha yaşın öyle çok değil :) hayatın insanların karşısına ne çıkaracağı hiç belli olmaz
Cok tskr ederim :) Ben cok fazla dusunuyorum sanirim nerde nezmn nsl fln cok inceliyorum
Bi şeyin üstüne ne kadar düşersen o kadar olmaz bunu bizzat yaşadım O yüzden kendini rahat bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?