M Melii24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 29 7 1 32 21 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Melii24 #41 raptiye .!.: Benm bi kardeşim var. Istersen tanistirayim:) Genişletmek için tıkla... Hic gulucegim yoktu :) Yok saka bi yana ben Trden birini istemiyorum yasadigim yerden birini istiyorum... Cok fazla sorun oluyo catisma oluyo
raptiye .!.: Benm bi kardeşim var. Istersen tanistirayim:) Genişletmek için tıkla... Hic gulucegim yoktu :) Yok saka bi yana ben Trden birini istemiyorum yasadigim yerden birini istiyorum... Cok fazla sorun oluyo catisma oluyo
M Melii24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 29 7 1 32 21 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Melii24 #42 defne-28 .!.: bi nikah saati birde ölüm saati şaşmazmış ne yapsak boş Genişletmek için tıkla... Haklisiniz dusunmeden edemiyo insan
defne-28 .!.: bi nikah saati birde ölüm saati şaşmazmış ne yapsak boş Genişletmek için tıkla... Haklisiniz dusunmeden edemiyo insan
M Melii24 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2017 29 7 1 32 21 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Melii24 #43 Daughter of your father .!.: Zorlama , akışına bırak ..kısmetin nerden geleceği belli olmaz ..yirmi dört yaş bu bunalımlar için çok erken .. biraz hayatın tadını çıkar .. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz genelde bisey yapmam öyle akisina birakirim denedigimde ne oldu Sanki bin pisman oldum.. Yas cabuk geciyo ama simdilik calisip seyahat etmeye calisicam hep
Daughter of your father .!.: Zorlama , akışına bırak ..kısmetin nerden geleceği belli olmaz ..yirmi dört yaş bu bunalımlar için çok erken .. biraz hayatın tadını çıkar .. Genişletmek için tıkla... Haklisiniz genelde bisey yapmam öyle akisina birakirim denedigimde ne oldu Sanki bin pisman oldum.. Yas cabuk geciyo ama simdilik calisip seyahat etmeye calisicam hep