Nasıl ders alayım kı?38 yasındayım ve bu yasıma kadar dogru duzgun bır ılıskım olmadı.saka gıbk degıl mı???tum gorustugum erkeklerle maksımum 2 kere gorustum ve sonrası olmadı cunku sır oldular ve aramadılar benı.sebep yok.cok uzuluyorumBazen böyle durumlar oluyor. Canını sıkma.Her nasip vaktıne esırdır.vaktınden önce olmuyor.
Bazende kötü ilişkiler olmadan iyinin kıymetını anlamıyor insan.hayatına gıren her insandan bır ders almışssındır mutlaka
Hiç mi sebebi yok. Yanı durduk yeremı gıttıler.Nasıl ders alayım kı?38 yasındayım ve bu yasıma kadar dogru duzgun bır ılıskım olmadı.saka gıbk degıl mı???tum gorustugum erkeklerle maksımum 2 kere gorustum ve sonrası olmadı cunku sır oldular ve aramadılar benı.sebep yok.cok uzuluyorum((
Mutlaka ters giden bişeyler vardır.Nasıl ders alayım kı?38 yasındayım ve bu yasıma kadar dogru duzgun bır ılıskım olmadı.saka gıbk degıl mı???tum gorustugum erkeklerle maksımum 2 kere gorustum ve sonrası olmadı cunku sır oldular ve aramadılar benı.sebep yok.cok uzuluyorum((
Hiç mi sebebi yok. Yanı durduk yeremı gıttıler.
Bende sızın gıbı cok umutsuzdum.cok saçmailişkiler yaşadım.ama benm dusuncem hep evlılıktı.
Şunu öğrendım gıdenın arkasından üzülmeyın. Arkanıza bakmayın.giden gitmiştir. Size geri donenede cevap vermeyın.
Evlılık konusundada ciddi dusundgnuzu aıle arkds çevrenize soyleyın.belkı onların aracılıgyla evlılık dusunen bırıyke tanısırsınız
Evet haklısın ama elımde degıl.cevremde hep evlı mutlu ınsanlar.ben hep yanlızÜzülme :)
Bir gün olucaktır
Eger sürekli bunu düşünüp kendini yıpratırsan olmaz
Evet haklısın ama elımde degıl.cevremde hep evlı mutlu ınsanlar.ben hep yanlız(
Aynen oyle dıyorum tabıkı hayırlısı herseyınHer evli mutlu değil inan bana :)
Hayırlı ise olsun de
Aynen oyle dıyorum tabıkı hayırlısı herseyın
Ama ben aıle yasantısını ve cocuk aşığı bırıyım.bende hayırlı bırıyle evlenıp coluk cocuga kavusmak cok ıstıyorum tum kalbımle hemde Ama yanlışım ne?neden olmuyor ıstedıgım bılmıyorun kı cok ıyı. Nıyrtlıyım ondan mı
Aynen Allahımdan hep hayırlısını dılıorum ama kafaya cok takıuorum o yuzden mı boyle oluyor acsba?oluruna mı bırakmak lazım ne yapmak lazım olumlama mı yapmak lazım?evrenden ısteyıp sonrada o konuyu olana kadar unutmak mı lazım bılmıyorum kı.yardıma ıhtıyacım var cookSen ilk degilsin ki.
Kismet olmayinca olmuyor.
Benim de tanidiklarim var 1._2 tane uzaktan da olsa
Gayet guzel bakimli tahsilliler ama yaslari 40 i gecti evlenemediler
Hayirlisiyla olaun diye dua et canim
Yakın cevremde cok şaşkın.ya dusunsenıze 38 senedır hıc mı bır duzgun ılıskısı olmaz bır ınsanınMutlaka ters giden bişeyler vardır.
Yakın çevrenize sorsanız?
Evet 38 senedır bıranda dıye dıye bu yasa geldım ama bı olamadıCanım bu işler bir anda olur sen canını sıkma
Mutlaka biri olucaktır
Evet 38 senedır bıranda dıye dıye bu yasa geldım ama bı olamadı(
Evet durduk yere sebrpsz gıttı hrpsı yokoldu.cevremde herkese soylendı cunku artık gorucuusulu ıstıyorum en dogrusu bu ama kımse bır aday bıle göstermedı bana.bukadar vahım bır durumdayımHiç mi sebebi yok. Yanı durduk yeremı gıttıler.
Bende sızın gıbı cok umutsuzdum.cok saçmailişkiler yaşadım.ama benm dusuncem hep evlılıktı.
Şunu öğrendım gıdenın arkasından üzülmeyın. Arkanıza bakmayın.giden gitmiştir. Size geri donenede cevap vermeyın.
Evlılık konusundada ciddi dusundgnuzu aıle arkds çevrenize soyleyın.belkı onların aracılıgyla evlılık dusunen bırıyke tanısırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?