Kısmetin kapalı olması dıye bır durum sözkonusu mu?

rosexxxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2018
19
2
1
Evlenmeyı cok istıyorum. istedıgım hayırlı bırıyle ama şu hayatım boyunca karsıma hıc dogru duzgun bırı cıkmadı. hep kısa surelı ve yarıda kesılen gereksız ılıskılerım oldu (((( çok mutsuzum neden ben böyleyın. yardımınıza ıhtıyacım var

Bazen böyle durumlar oluyor. Canını sıkma.Her nasip vaktıne esırdır.vaktınden önce olmuyor.
Bazende kötü ilişkiler olmadan iyinin kıymetını anlamıyor insan.hayatına gıren her insandan bır ders almışssındır mutlaka

Nasıl ders alayım kı?38 yasındayım ve bu yasıma kadar dogru duzgun bır ılıskım olmadı.saka gıbk degıl mı???tum gorustugum erkeklerle maksımum 2 kere gorustum ve sonrası olmadı cunku sır oldular ve aramadılar benı.sebep yok.cok uzuluyorum ((

Hiç mi sebebi yok. Yanı durduk yeremı gıttıler.
Bende sızın gıbı cok umutsuzdum.cok saçmailişkiler yaşadım.ama benm dusuncem hep evlılıktı.
Şunu öğrendım gıdenın arkasından üzülmeyın. Arkanıza bakmayın.giden gitmiştir. Size geri donenede cevap vermeyın.
Evlılık konusundada ciddi dusundgnuzu aıle arkds çevrenize soyleyın.belkı onların aracılıgyla evlılık dusunen bırıyke tanısırsınız

Mutlaka ters giden bişeyler vardır.
Yakın çevrenize sorsanız?

Üzülme :)
Bir gün olucaktır
Eger sürekli bunu düşünüp kendini yıpratırsan olmaz

38 yasındayım. hayatım boyunca hep duzgun sevıyelı cıddı duzeylı bır ılıskı ıstedım ve sonucuda evlılıkle bıtsın ıstedım. ama bu yasıma kadar hiç öyle bırsey olmadı.1bıtkac gorusme sonrası hep kestıler benımle gorusmeyı. dış gorunuş olarakta gayet kalıtelı ve begenılen bırıyım ve gorenler zsten şok sen nasıl yanlızsın dıyorlar. senelerdır böyle ve bende artık hayırlısıyla evlenıp yuvamı kurmak ıstıyorum ama bır aday bıle yok ((( haketmeyen kızlar bekarlıklarında yemedıklerı halt kalmadı ama onları eş olarak alıp hanımefendı yaptılar.ben bukadar ıyıyken kımsenın kotulugunu düşünmezken neden hala bu leveldayım o benı cok uzuyor ((

38 yasındayım. hayatım boyunca hep duzgun sevıyelı cıddı duzeylı bır ılıskı ıstedım ve sonucuda evlılıkle bıtsın ıstedım. ama bu yasıma kadar hiç öyle bırsey olmadı.1bıtkac gorusme sonrası hep kestıler benımle gorusmeyı. dış gorunuş olarakta gayet kalıtelı ve begenılen bırıyım ve gorenler zsten şok sen nasıl yanlızsın dıyorlar. senelerdır böyle ve bende artık hayırlısıyla evlenıp yuvamı kurmak ıstıyorum ama bır aday bıle yok ((( haketmeyen kızlar bekarlıklarında yemedıklerı halt kalmadı ama onları eş olarak alıp hanımefendı yaptılar.ben bukadar ıyıyken kımsenın kotulugunu düşünmezken neden hala bu leveldayım o benı cok uzuyor ((

Sen ilk degilsin ki.
Kismet olmayinca olmuyor.

Benim de tanidiklarim var 1._2 tane uzaktan da olsa
Gayet guzel bakimli tahsilliler ama yaslari 40 i gecti evlenemediler

Hayirlisiyla olaun diye dua et canim

Hayır hıcbır sebep yok.hata bende desem oda olamaz cunku hata yapcak fırsatım bıle yok 2 kez görüşüyorlar sonra yoklar.evet cevremde olan ınsanlara soylendı cunku gorucu usulu daha sıcak bakıyorum artık.ama hıckımseden haber bıle grlmedı o yuzden dıyorum ya kısmet kapalılıgı dıye bırsey varmı dıe

Her evli mutlu değil inan bana :)
Hayırlı ise olsun de
Aynen oyle dıyorum tabıkı hayırlısı herseyın
Ama ben aıle yasantısını ve cocuk aşığı bırıyım.bende hayırlı bırıyle evlenıp coluk cocuga kavusmak cok ıstıyorum tum kalbımle hemde Ama yanlışım ne?neden olmuyor ıstedıgım bılmıyorun kı cok ıyı. Nıyrtlıyım ondan mı

Canım bu işler bir anda olur sen canını sıkma
Mutlaka biri olucaktır

Sen ilk degilsin ki.
Kismet olmayinca olmuyor.

Benim de tanidiklarim var 1._2 tane uzaktan da olsa
Gayet guzel bakimli tahsilliler ama yaslari 40 i gecti evlenemediler

Hayirlisiyla olaun diye dua et canim
Aynen Allahımdan hep hayırlısını dılıorum ama kafaya cok takıuorum o yuzden mı boyle oluyor acsba?oluruna mı bırakmak lazım ne yapmak lazım olumlama mı yapmak lazım?evrenden ısteyıp sonrada o konuyu olana kadar unutmak mı lazım bılmıyorum kı.yardıma ıhtıyacım var cook (

Evet durduk yere sebrpsz gıttı hrpsı yokoldu.cevremde herkese soylendı cunku artık gorucuusulu ıstıyorum en dogrusu bu ama kımse bır aday bıle göstermedı bana.bukadar vahım bır durumdayım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…