Kısmetse Olur Melis Adnan’dan hoşlandığını itiraf etti!

insan şöhret uğruna bu kadar çirkinleşemez,iğrenç bir kız
“Yıkamakla çıkmayan tek pislik,
kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir”

ne güzel bir yazı bu, yıkamayla çıkmıyor ama tövbeyle çıkıyor ne güzel
bu arada kalplerimizden art niyeti silmeye çalışırken sevmediğimiz insanlar hakkında da kötü konuşmamalıyız değil mi :)

şimdi ben haset ve art niyetliyim öyle mi

ilginç bir tespit

Face'den görüp geldim,benden önceki yorumlayanlara katılıyorum
Melisi izlerken beynim Error veriyo ağzım açık kalıyo tarifsiz hisler yaşatıyo bana melis ... onun sahneleri girince,ekrana birşeyler fırlatma isteği duyuyorum ama tv ye kıyamıyorum

hepsi kurgu ama insanı bağımlı yapıyor ya. işten geldiğim anda izlemeye başlıyorum tekrarını

ARada izlerim acayip kafami dagitiyor bu programm. Melis acayip itici, saygisiz, terbiyesiz biri. Özünde iyimis. Pehhh. Evet Melis gercek olamayacak kadar igrenc bir karakter. Iceride zaten birtane normal bir kadin yokki :)

ARada izlerim acayip kafami dagitiyor bu programm. Melis acayip itici, saygisiz, terbiyesiz biri. Özünde iyimis. Pehhh. Evet Melis gercek olamayacak kadar igrenc bir karakter. Iceride zaten birtane normal bir kadin yokki :)

bide programın sunucusu çok ayrımcılık yapıyor ya, en kötü bişeyi bile doğalmış gibi gösteriyor beni deli ediyorrrr

bide programın sunucusu çok ayrımcılık yapıyor ya, en kötü bişeyi bile doğalmış gibi gösteriyor beni deli ediyorrrr

evet bariz bir sekilde tarafci. Özelikle Melisi cok koruyor nedendir bilinmez. Birde sürekli türk örf ve adetlerine deginmesi cok komik oluyor. Hangi adetlerimizde varmis iceride yasananlar hey Allahim :)

evet bariz bir sekilde tarafci. Özelikle Melisi cok koruyor nedendir bilinmez. Birde sürekli türk örf ve adetlerine deginmesi cok komik oluyor. Hangi adetlerimizde varmis iceride yasananlar hey Allahim :)

saatin 5 olmasını bekliyorum sırf eve gidip izlemek için

Neffret ediyorum bu kızdan .hep kaçırmadan izlerim bu yarışmayı keşke elensede gtse cirkef cinnet sebebi

aynen sunucu felaket taraflı koyu bir melisci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…