- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.297
- 53
- 36
- Konu Sahibi themis1990
-
Fragmanda srnin elinden alacam diyodu.saka gercege donuyoooAyyyyy şaka çıktı ya
“Yıkamakla çıkmayan tek pislik,insan şöhret uğruna bu kadar çirkinleşemez,iğrenç bir kız
her şakanın altında bir gerçek yatar ertesi gün şaka olarak değil gerçekten elinden alıcam diye bas bas bağırıyorduAyyyyy şaka çıktı ya
şimdi ben haset ve art niyetliyim öyle mi“Yıkamakla çıkmayan tek pislik,
kalplerde yağ bağlamış haset ve art niyettir”
ne güzel bir yazı bu, yıkamayla çıkmıyor ama tövbeyle çıkıyor ne güzel
bu arada kalplerimizden art niyeti silmeye çalışırken sevmediğimiz insanlar hakkında da kötü konuşmamalıyız değil mi :)
aman ya zaten o kızın bütün erkeklerde gözü var birinde değil kiFragmanda srnin elinden alacam diyodu.saka gercege donuyooo
yok yok :)şimdi ben haset ve art niyetliyim öyle mi
ilginç bir tespit
ARada izlerim acayip kafami dagitiyor bu programm. Melis acayip itici, saygisiz, terbiyesiz biri. Özünde iyimis. Pehhh. Evet Melis gercek olamayacak kadar igrenc bir karakter. Iceride zaten birtane normal bir kadin yokki :)
bide programın sunucusu çok ayrımcılık yapıyor ya, en kötü bişeyi bile doğalmış gibi gösteriyor beni deli ediyorrrr
evet bariz bir sekilde tarafci. Özelikle Melisi cok koruyor nedendir bilinmez. Birde sürekli türk örf ve adetlerine deginmesi cok komik oluyor. Hangi adetlerimizde varmis iceride yasananlar hey Allahim :)
bide programın sunucusu çok ayrımcılık yapıyor ya, en kötü bişeyi bile doğalmış gibi gösteriyor beni deli ediyorrrr
evet bariz bir sekilde tarafci. Özelikle Melisi cok koruyor nedendir bilinmez. Birde sürekli türk örf ve adetlerine deginmesi cok komik oluyor. Hangi adetlerimizde varmis iceride yasananlar hey Allahim :)
Bu programı izleyen veya denk gelen varsa,kurgu bile olsa şu dünya üzerinde bu melis kadar çirkef ,arsız yüzsüz birinin daha olmadığını bilir.
Ben izliyorum ve Melis in her zaman ki şeytani fikir ve davranışları...
Ondan ona ondan ona...
Her gün izliyorum kısmetse olur'u
bugünde izleyelim
ben işteyim akşam gittiğimde netten izliyorum ama hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?