- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Yasim 24 evlilik sart degil ancak toplum malum. Ve ne bileyim bilinmezlik gibi boyle olunca.Yaşın kaç? Evlilik şart mı?
Surekli degil 2 kere konusuldu ve okulum haziranda bitiyor ben onun icin onun bulundugu sehirde kaliyorum. Gitmemi de istemiyor.haklı bence. okullar bitmemiş, iş bulunmamış niye sürekli evlilik lafını açıyosunuz ki? erkekler bizim gibi hemen evlilik hayalleri kurmuyolar ki. onlar için belli şartlar lazım. kendinizdeki romantikliği karşı taraftan bekliyosunuz ama öyle bi dünya yok.
acele etmeyin.
24 yasindayiz hemen yarin evlenmek istemiyorum zaten en az 3 4 yili var. Bunu soyleyince bile deliriyor.Çok dürüst davranmış ,istemiyor evlilikten bahsetmeni.Evlilik gerçekten erkek isterse gerçekleşiyor ya da güzel oluyor.
Belki de yaşlarınız küçük konusunun açılması için bile.Her uzun ilişki evlilikle bitecek diye bir kural yok.
Kızlar ne kadar evlilik derse erkek de o kadar soğuyor.Nasıl erkek bir konu için diretirse kızlar soğuyor aynı öyle.
Hepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
Ya soylemek istedigim bu. Evden gidip 2 gun sonra gelir konusurum diyor. Beni kaybetmekteb korkmadiginu nasil olsa 2 gun sonra affeder simdi ugrasnaya gerek yok diye dusundugunu hissettiriyor.2 gün sonrada sen müsait olma.. Başka Ada'mı yok??? Sana saygı duyan seven birini bulmalısın
Kimseyle dusunemezmis su anda benimle ilgisi yokmus ama ne alaka yani.Evlilikten korkuyor yada senle evlenmeyi dusunmuyor olabilir.
Okuluniz olmasi geleceginizden soz etmeyeceginiz anlamina gelmez.
Sallamiyor abisiyle yengesiyle tanistim. Tamam annesi oyle diye herseyi son dakika yapmaya gerek yok diye dusunuyorum.Herşeyden önce sana saygısı yok. Ayrıca evleneside yok. Anneside değişikmiş zaten.. ( yada taniştirmamak için salliyorda olabilir) Yaşın küçük sayılmaz, onunla boşa vakit geçirme bence..
Evlenmeye niyeti yok tamam şimdi zaten olmaz sonuçta öğrenci is yok güç yok ama hareketleri biraz tuhaf annesi ile şimdi tanissan ayrirmis evlilik aşamasında tanissan yine ayririr eğer böyle bir niyeti var ise annesinin acaba başka bir aday mi var annesinin aklında.Hepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?