Kismetse olur.

Hersey erkeklerin istegi dogrultusunda olmak zorunda mi? Yemek yap temizlik yap iyi isin olsun ama istemedigi konu acilinca sus.

yemek yapın, temizlik yapın, adam evli hayatı yaşasın ama evlilik konuşmasın üstelik siz konuşunca sizden soğusun oh ne güzel hayatı var adamın valla.
çok acımasız olacağım belki ama benim aklıma direk üniversite hayatını rahat geçireyim sonrası nasip kısmet düşüncesine biri var hayatınızda gibi geldi. umarım ben yanılırım ama bence biraz dediklerimi düşünmekte fayda var.

Daha once boyle bir konu acmistim. Adam annesiyle anlasamiyor ve ilk firsatta bana yerlesiyor. Butun esyalari benim evimde. Evde huzursuz oldugu anda hare ben geliyorum. Ama 2 kere evlilik konusu acilinca ben evlilik manyagi oluyorum. Benden soguyor. Hemen evlenmeyi ben istemem zaten ama insan karsisindakinden ozel oldugunu hissetmek istiyor hepsi bu. Butun arkadaslarim okul bitince evlenme plani yaparken ben konusunu acinca deliren bir adam var.

Tamam belki evlilik baskısından falan bunalmış olabilir ama sizin yüzünüze telefonu kapatıp iki gün sonra görüşmek için size randevu vermesi sizi kaybetmekten zerre kadar korkmadığının ispatıdır. Evlenmek mesele değil kaybettiğiniz saygıyı nasıl kazanırsınız onun yollarını arayın. Ama bana sorarsanız balık baştan kokarmış bir ışıkgöremedim ilişkinizde. Siz niye onunbulunduğu şehirde kslarak fedakarlıkyapıyorsunuz ki hem bırakın birazda o mücadele etsin.

İşte yanlışınız burda niye evlenmeden evinize alıyorsunuz ki. Adam da merak istek kalmaz ki niye evlensin ohhh

evlenmeden bişey yaşama ki evlenmesemde istediğimi yaşıyorum diye gevsek davranmasın malesef ki erkekler böyle bakıyor olaya

belki yanlış anlaşılacagım ama benim ailemde kız fazla yok o yüzden erkek gibi yetiştim 8. sınıfa kadar erkeklerle futbol oynayan biriydim hiç flörtüm ilk aşkım sevgilim falan olmadı mahallemizde ki tek kızda bendim 2 erkek kardesi ve kuzenleri genelde erkek olan biri olarak ve kayınlarımda da gördüğüm şey bu bi kız elinin altındaysa kaba tabirle söylüyorum kusura bakmayın erkekte kendini yormuyor kız nasıl olsa erkek her istediğinde gidiyor ayagına kız nazını çekmezse boşver ya deyip başka kıza gidiyorlar kızlar azcık agır olacak evlenmeden önce belli bi sınır ı koruyacaklar daha evlenmeden dırdır etmeyecek yada erkege haddinden fazla söz sahibi olma yetkisi vermeyecekler biz eşimle 2 ay nişanlılı kaldık bi kere bile tek başıma görüşmedim yalvarmalarına ragmen çünkü erkek milletine malesef ki güven olmaz birde erkekler hep kadını tartar kafasında denerler bişeyi isteyince hemen yapıyor mu yapmıyor mu vs diye

Bence haklı yanları var. Daha 1 senesi varmış. Evlilikten önce planını yapması gereken iş meselesi var askerlik var ailesi de tuhafmış zaten. Ki ailesiyle tanışmayı da istemeyin bence ne kadar geç o kadar iyi. Sabırsızsınız sanırım biraz. Sabır..

Ya adam benim ailemden birinin evine benimle gelip kalabiliyor. Hayatta hic bir zorlugu yok askerlik falan yapmayacak. Deli gibi parasi var calismasina da gerek yok ona gore. Engel ne anlamiyorum.

Ya adam benim ailemden birinin evine benimle gelip kalabiliyor. Hayatta hic bir zorlugu yok askerlik falan yapmayacak. Deli gibi parasi var calismasina da gerek yok ona gore. Engel ne anlamiyorum.
ya niye adamı ailenin akrabalarının yanına içine bu kadar sokuyorsun niye kendini bu kadar pasif bırakıyorsun

Dunyada baska adam yok sanki oyle bir ozguveni var. Ben evlenmek icin deliren bir tip degilim zaten. Sadece deger verdim diye egosunu mu tatmin ediyor napiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…