- 28 Ocak 2009
- 34.572
- 58.346
- 1.123
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Görüşülür canım illa ki yarın abisinin saf değiştirmeyecegi ne malum sonuçta annesi.Abisi ve annesi gorusmemis biz de oyle yaparmisiz olursa.
Hersey erkeklerin istegi dogrultusunda olmak zorunda mi? Yemek yap temizlik yap iyi isin olsun ama istemedigi konu acilinca sus.Yapma kimseye yemek falan. Adamın tavrından bağımsız söylüyorum bunu. Birgün sen yaparsan bir dahakine sıra senin de. Hayatın eşit gittiğini öğretin şu adamlara. Anaları yapmıyor iş bize düşüyor maalesef.
Bahsettigim 11 yillik bir olay. Kadin torununu gormemis hayatinda.Görüşülür canım illa ki yarın abisinin saf değiştirmeyecegi ne malum sonuçta annesi.
Allah Allah!Hersey erkeklerin istegi dogrultusunda olmak zorunda mi? Yemek yap temizlik yap iyi isin olsun ama istemedigi konu acilinca sus.
İşte yanlışınız burda niye evlenmeden evinize alıyorsunuz ki. Adam da merak istek kalmaz ki niye evlensin ohhhDaha once boyle bir konu acmistim. Adam annesiyle anlasamiyor ve ilk firsatta bana yerlesiyor. Butun esyalari benim evimde. Evde huzursuz oldugu anda hare ben geliyorum. Ama 2 kere evlilik konusu acilinca ben evlilik manyagi oluyorum. Benden soguyor. Hemen evlenmeyi ben istemem zaten ama insan karsisindakinden ozel oldugunu hissetmek istiyor hepsi bu. Butun arkadaslarim okul bitince evlenme plani yaparken ben konusunu acinca deliren bir adam var.
evlenmeden bişey yaşama ki evlenmesemde istediğimi yaşıyorum diye gevsek davranmasın malesef ki erkekler böyle bakıyor olayaHepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
aynen adam niye evlensin ki zaten evli gibi yasıyor kızla kalıyor yemegi pişiriliyor vs.Allah Allah!
Yemek yapma,temizlik yapma,sende kalmasına izin verme!
Susma!
Silah zoruyla mı yaptırıyor bunları sana?
Ya adam benim ailemden birinin evine benimle gelip kalabiliyor. Hayatta hic bir zorlugu yok askerlik falan yapmayacak. Deli gibi parasi var calismasina da gerek yok ona gore. Engel ne anlamiyorum.Bence haklı yanları var. Daha 1 senesi varmış. Evlilikten önce planını yapması gereken iş meselesi var askerlik var ailesi de tuhafmış zaten. Ki ailesiyle tanışmayı da istemeyin bence ne kadar geç o kadar iyi. Sabırsızsınız sanırım biraz. Sabır..
kızın gözünü korkutuyor aklıncaben direk soğurdum o adamdan başka adam var söyle ona ama o bu kafayla senden başkasını bulamaz
Ona gore ben onun gibisini bulamazmisim. Ne Ozguven.ben direk soğurdum o adamdan başka adam var söyle ona ama o bu kafayla senden başkasını bulamaz
ya niye adamı ailenin akrabalarının yanına içine bu kadar sokuyorsun niye kendini bu kadar pasif bırakıyorsunYa adam benim ailemden birinin evine benimle gelip kalabiliyor. Hayatta hic bir zorlugu yok askerlik falan yapmayacak. Deli gibi parasi var calismasina da gerek yok ona gore. Engel ne anlamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?