- 1 Ekim 2015
- 274
- 320
- 33
- Konu Sahibi Hare Frankie
-
Yok sadece cocuklari ona tapsin isteyen bir kadin. Yengesine de aynisi yapmis simdi gorusmuyorlar.Evlenmeye niyeti yok tamam şimdi zaten olmaz sonuçta öğrenci is yok güç yok ama hareketleri biraz tuhaf annesi ile şimdi tanissan ayrirmis evlilik aşamasında tanissan yine ayririr eğer böyle bir niyeti var ise annesinin acaba başka bir aday mi var annesinin aklında.
Hickimse ile evlenmelerini istemiyor mu.Yok sadece cocuklari ona tapsin isteyen bir kadin. Yengesine de aynisi yapmis simdi gorusmuyorlar.
Niye birlikteymis peki senle zamanmi geciriyormus?Kimseyle dusunemezmis su anda benimle ilgisi yokmus ama ne alaka yani.
evet haklı adam.. sürekli evlilik die konuşursan daralır bunalır.. evlilik bu evcilik değil.. konuşarak değil zaman ve şartlar olgunlaşınca olacak bir şey..Hepinize merhaba. 3 yillik bir iliskim var ara sira kavga etsek de aramiz iyidir. Ta ki dune kadar. Dun beni ailesiyle tanistirmamasi konusu acildi. Annesi hayatta ki en degisik insanlardan birisi. Abisinin evliliginden bu yana oglunu silmis 7 yasindaki torununu hic gormemis oyle degisik. Annem bizi ayirir tanisirsaniz diyor hep boyle. Evlenecegimiz zaman anca olrmus. Evliik konusu zaten ayri bir dert. Ben bu sene mezunum onun 1 senesi daha var. Evlilik konusundan cok sikilmis. Benden soguyormus evlilikten konusunca. Zamani gelince kismetse olurmus. Kadinlar boyle seylerden konu acmamaliymis. Kosullar olusunca erkek isterse teklif edermis. Bir suru sey. Ben de zaman istedim. Ama aklim cok karisik. Seven adam neden evliik hayali kurnasin. Ha diyince evlenilmiyor sonucta. Ayrilinca onun gibisini bulanazmisim kimse evliikten bahseden kadin istemezmis oyle de bir ego. Resmen kendimi salak yerine koyulmus hissettim. Dun aksam aradim konusmak icin 2 gun sonra gelicem konusuruz dedi ki evlerimizin arasi 200 metre anca. Anca musait olurmus ve yuzume kapatti. O kadar kirginim ki ne demeliyim napmaliyim bilmiyorum.
Istemiyor.Hickimse ile evlenmelerini istemiyor mu.
Evlenirsek gorusmezmisiz. Ya ne bileyim boyle davraninca baskasi olsa gidecekmis gibi ben bunu yasamak istemiyorum.Fazla gerceklere gore hareket eden biri.
Hayatin gerceklerinden zorluklarindan hayal kurmaktan korkan bir cocuk..
Hemen evleneceginizden degil zaten de, hayal kurmakta guzeldir ama..
Butun bunlari gectim..
Evlilik hayal kurmak vs felan..
En buyuk sorun annesi..
Neyin kafasidir bu tanistiginizda sorun yaratacak olan , evlilikte daha beter sorun yaratir.. tabi tannistiktan sonra devam eden bir iliskiniz olursa..
Beni yanlis anlamissiniz surekli evlenelim muhabbeti tabi ki yapmiyorum tek derdim bu degil sonucta 2 kere acildi bu konu bi arkadaslarimizin yaninda onlar acti benimle ilgisi olmadan bir de ikimizken konustuk ve sonuc bu. Ve hep benim evimdeyiz yemek yapmami temizlik yapmami bekliyor ama ciddi dusunmuyor.Hemen evlenmeyeceksen anasıyla falan tanışma sakın. İlişkinin en güzel yanı o sorumsuzluğu tadını çıkar gez toz ben özlüyorum vallahi kayınvalide falan derdi olmadan el ele sokaklarda gezmeyi..
Çoğu noktada da o haklı. Sürekli evlilik muhabbeti insanı bayar, sıkar. Bana sürekli evlilik muhabbeti yapılsa ben de sıkılırım erkeğe has bir durum da değil.
Aileler evlenme mevzusu olmadan çok önce girerse işin içine gereksiz yere yüz göz olduğunla kalırsın. Bilmem hangi özel günde aramadı, yok öyle dedi böyle yaptı diye dertlenirsin.
Sen de umursamaz ol ve keyfine bak. Aman evlenmesek de olur de buna yürekten inan ama emin ol bunu o da hissettiğinde daha mutlu olacaksınız ilişkide.
Hoş değil sürekli evlen baskısı. Şu an yaptığın evlenme baskısı ve böyle yaparak sadece kendinden itersin.
Evlilik konusu 2 kere acildi surekli degil zaten. Adam gelip evimde gunlerce kaliyor ama kizlarla biz gelinlik bakinca deliriyor.evde hergun yemek olsun istiyor ev temiz olsun istiyor ama evlilikten kaciyor. Evli gibi yasamak istiyor ama evlenmek istemiyor. Ben de evlensin hemen demiyorum ya da surekli bunu ima etmiyorum ama davranislari cok tuhaf.evet haklı adam.. sürekli evlilik die konuşursan daralır bunalır.. evlilik bu evcilik değil.. konuşarak değil zaman ve şartlar olgunlaşınca olacak bir şey..
ben eşimle sevgili iken evlilik lafına tahammül edemezdi gün geldi kendi evlenme delisi oldu bir an önce evlenelim demeye başladı..
evlendik çocuk lafı duymak istemiodu.. gün geldi ben biraz daha mı beklesek dedikçe hayır olsun bizim de çocuğumuz demeye başladı..
erkekler güzel vakit geçirebildiği, yanında huzur bulduğu kadınları seviyor. ve zaten amacı eğlenmek olsa bu kadar zaman seninle takılmaz.
ayrıca benim eşim de annesi ile işi baya baya ciddiyete bindirdiğimizde tanıştırdı ki iyi ki de öyle yapmış. ne kadar geç tanışırsan o kadar az yüz göz olursun. adam belli ki annesini bilio seni uzak tutmak istio..
az mantık kadınlar.. erkeklere az nefes aldırın..
Evlenince gorusmemezlik mi olur hiçte inanma görüşülür. Sonuçta annesi o gerçekten gorusmeyecegini mi düşünüyorsun bence iliskini gözden geçir derim.Evlenirsek gorusmezmisiz. Ya ne bileyim boyle davraninca baskasi olsa gidecekmis gibi ben bunu yasamak istemiyorum.
Surekli degil 2 kere konusuldu ve okulum haziranda bitiyor ben onun icin onun bulundugu sehirde kaliyorum. Gitmemi de istemiyor.
Beni yanlis anlamissiniz surekli evlenelim muhabbeti tabi ki yapmiyorum tek derdim bu degil sonucta 2 kere acildi bu konu bi arkadaslarimizin yaninda onlar acti benimle ilgisi olmadan bir de ikimizken konustuk ve sonuc bu. Ve hep benim evimdeyiz yemek yapmami temizlik yapmami bekliyor ama ciddi dusunmuyor.
Yooo nesi tuhaf?Evlilik konusu 2 kere acildi surekli degil zaten. Adam gelip evimde gunlerce kaliyor ama kizlarla biz gelinlik bakinca deliriyor.evde hergun yemek olsun istiyor ev temiz olsun istiyor ama evlilikten kaciyor. Evli gibi yasamak istiyor ama evlenmek istemiyor. Ben de evlensin hemen demiyorum ya da surekli bunu ima etmiyorum ama davranislari cok tuhaf.
Yapma kimseye yemek falan. Adamın tavrından bağımsız söylüyorum bunu. Birgün sen yaparsan bir dahakine sıra senin de. Hayatın eşit gittiğini öğretin şu adamlara. Anaları yapmıyor iş bize düşüyor maalesef.Beni yanlis anlamissiniz surekli evlenelim muhabbeti tabi ki yapmiyorum tek derdim bu degil sonucta 2 kere acildi bu konu bi arkadaslarimizin yaninda onlar acti benimle ilgisi olmadan bir de ikimizken konustuk ve sonuc bu. Ve hep benim evimdeyiz yemek yapmami temizlik yapmami bekliyor ama ciddi dusunmuyor.
Abisi ve annesi gorusmemis biz de oyle yaparmisiz olursa.Evlenince gorusmemezlik mi olur hiçte inanma görüşülür. Sonuçta annesi o gerçekten gorusmeyecegini mi düşünüyorsun bence iliskini gözden geçir derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?