evet çalışıyorum okulum bitti güzel bir işim var artık bende ciddi adımlar atacağım bir ilişkim olsun zamanı geldi diye düşünüyorum ama işte kısmet olmuyorklasik olacak ama kısmet değilmiş... okuyormusun çalışıyormusun.. zamanı gelince en güzel şekilde olacak inşallah
evet ama artık ciddi ciddi sinirimi bozmaya başladı bu durum bir de açıklamaları hep senle ilgili değil sorun benle alakalı korktum bilmem ne bende bunu anlamıyorum çocuk musun ne korkmasıHerseyin bir zamani vardir daha zamani gelmemis demekki oyle dusun...
Agirmi geliyorsun acaba adamlara yada ciddi dusunmeyenlere denk gelmis olabilirsin
evet ama artık ciddi ciddi sinirimi bozmaya başladı bu durum bir de açıklamaları hep senle ilgili değil sorun benle alakalı korktum bilmem ne bende bunu anlamıyorum çocuk musun ne korkması
ama şöyle tanışırken onlarda ciddi düşündüklerini hazır hissettiklerini söylüyorlar sonra durup dururken ben dvam edemicem korktum galiba falanAgirmi geliyorsun acaba adamlara yada ciddi dusunmeyenlere denk gelmis olabilirsin
Ya hemen ciddi konusmalara girme biraz daha eglenceli biri ol ama hafifte olma yani ikisinin arasini bul isin ciddiyetini onun konusmasina firsat ver
ama şöyle tanışırken onlarda ciddi düşündüklerini hazır hissettiklerini söylüyorlar sonra durup dururken ben dvam edemicem korktum galiba falan
hayır tabiki konuyu hemen ilk gün hadi evlenelim demiyorum nasıl söz o öyleKonuyu hemen evliliğe getirirsen kaçarlar tabiiii...Açma bu mevzuları...
yani zaten hemen evlenmek gibi bir durum yok ki sadece hayatımda sevdiğim sevildiğim biri olsun istiyorum artık gerçekten öyle yaklaşmıyorum ama birileri vasıtasıyla tanışınca sanırım erkeklerde o baskı oluyorYa hemen ciddi konusmalara girme biraz daha eglenceli biri ol ama hafifte olma yani ikisinin arasini bul isin ciddiyetini onun konusmasina firsat ver
Ne isredigini bilen akilli kadinlar erkekleri korkutuyor galiba benim esim bana hep biraz aptal sarisin ol der mesela
bu sefer karsina tam istedigin gibi birisi cikar insallah..
aynen öyle düşünmeyenlerin başına geliyorBen de 24 yaşındayım bi türlü hazır hissedemiyorum kendimi
Bu işler hakkaten nasip işi. Hazır hissetmeyle falan da olmuyor. Evlenmeyi düşünmeyen arkadaşlarım evlendi :)
dediğim gibi tanıştırıldığımız için üzerlerinde öyle bir baskı hissediyorlar sanırım ben ilk günden o tarz konular açmıyorum , amin hayırlısıHmm belkide daha yeni tanışma aşamasında niyetinizin evlilik olduğu konusunda çok mu keskin mesajlar veriyorsunuz karşı tarafa...
Bilirsiniz erkeklerin evlilik hakkındaki fikirleri bizler gibi değil ve ilişkinin daha başında bu konulara girmek onları sıkar ve kaçmalarına neden olabilir...
Bence vardır sizinde doğru zamanda karşınıza çıkacak bir kısmetiniz.Allah'tan hayırlısını dileyin.
selamlar
24 yaşındayım yaklaşık 1,5 yıldır hayatımda ciddi biri olmadı olmuyor...
Şimdi şöyle arkadaş , akraba vasıtasıyla birisiyle tanışıyorum diyelim herşey çok güzel gidiyor buluşma konuşma çok güzel geçiyor ama sonra birden bozuluyor
Hep böyle oluyor artık sinir olmaya başladım , bir kısmetsizlik var ama anlamıyorum hayırlısı böyleymiş diyorum ama hiç bir sorun yokken birden bozuluyor . Aslında genel sorun erkeklerin sorumluluk almaktan korktum kendimi hazır hissetmiyorum bahaneleri sanırım , ama tanışma konuşma görüşme aşamasına kadar ve sonrasında çok hazırım şöyleyim böyleyim herşey çok güzel hiç sorun yok deyip sonra birden bozuluyor
Neden böyle oluyor çok sinir oluyorum üzülüyorum hayatımda biri olsun istiyorum artık
bu seneye kadar bende dert etmiyordum da artık ne bileyim insan sevmek sevilmek hayatında biri olsun istiyor1,5 yıldan önce ciddi biri var mıydı? Varsa zaten çok erken değil mi?
Olur elbet. Dert edilecek bir yaş değil kesinlikle. Hatta erken bence.
yani herkes eğlenceli olduğumu söyler sıkıcı olduğumu düşünmüyorum , bilmem ki itici gelen ne davranışım olabilirİtici gelen bazı davranışlariniz mi var?
Sıkıcı mısınız?
Kadınsıliktan uzak mısınız?
Muhabbetiniz mi iyi değil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?