kısmetsizlik :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi Liar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hahaha konuya bak nereye geldi. ber keryatide de bişey demiyorum.o da insanların saçma sapan yüzeysel,şekilci anlayışlarının yıllarca birikmiş olmasının verdiği bir isyanın dışavurumunu yaptı.Ki aklı olan her insan da yapmalıdır,sadece burda derdini anlatan arkadaşta o şekilcilik olmadığı halde kendinde kusur arama psikolojisinden kaynaklı nicel betimlemeler yapması yanlış anlaşılmış.her neyse..

liar sana gelince evet bu gerçekten kendine güvenle alakalı birşey.şekilcilik meselesine gelirsek,eh sırf göğüsleri büyük,dekolte giyiyor,kalçası büyük kıvırıyor diye bir kadına yönelen bir erkeğin yöneldiği kadına verdiği değer ne kadardır sence?eğer öylelerse zaten onların yöneldikleri de hiç iyi ve güzel bir konumda değiller o hayvanların gözünde.ki böyle bir sürü erkek vardır buna eminim.ve bu şekilde olan her kadını bir diğeriyle aldatır. böyle olan insanları bu konuşmada safdışı edelim o yüzden

gerçek insan olan erkeklere gelirsek..nedir o zaman mesele?özgüven...özgüven bir kadının en güzel giysisidir,en güzel makyajıdır,en güzel parfümüdür.böyle bazı insanlar vardır,kendilerine has bir havaları,duruşları ,karakterleri vardır.hayata karşı bir duruşu olduğu için evet işte bu bir insan dersin,geriye kalan herkes bomboş bir kalabalık gelir gözüne.işte bunu sağlayan şey karakterine olan güveninle gelen özgüvendir.eğer güzellik önemliyse senin için şunu bil ki özgüven normal bir kadını dünyanın en güzel kadınıymış gibi algılamamızı bile sağlar.çünkü kendini bulmuş,bilinci olduğunu bilen biri var karşında,o bedeni o yüzden anlam kazanıyor,çünkü o parlak ruhunun kılıfı.anlam kazanınca da dünyanın en güzel kadını oluyor..Çok görmüşümdür "ya bu kız çok mu güzel,neden güzel dediklerime benzemiyor ama çokgüzel olduğunu düşünüyorum?"işte özgüven çirkin denen bir insanda bile karşıdakine böyle düşündürür.giselle bundchenler, cindy crawfordlar anlamsız gelir gözüne...

Oyyy o nasıl bir anlatım öyle kıyamam ben sanaaa .
Bir arkadaşım neredeyse inan bana bu gerçek , her hafta görücüye çıkıyordu .
Allah ın işi görüştüklerinden bazıları kızın özgüvenini gerek sözleriyle , gerek hareketleriyle kırmaktan başka hiç bir işe yaramıyordu.
Bir yere girdi iş için kısa bir süre çalıştıktan sonra birinden haber geldi arkadaşıma , meğer arkadaşımın haberi olmadan birisine göstermişler beğenmiş , aşık olmuş . Çok kısa zaman çalıştı çıkardılar işten .Allah ın işi bir kaç gün önce çıkmış olsa göremeyeceklerdi.
Evlendiler şu an .
Güzellik o kadar önemli değil , zeka , hitap önemli.
Bir kuzenim var o kadar zeki ki her türlü bilgiye sahip kızlar geldikleri gibi kaçıyorlar .
Sıkıyor çünkü kızları. Ona ancak onun gibi biri lazım .
Sana da ancak sana benzeyen biri lazım .
Dikkat et genelde eşler aynı kafadandır.

bu devirde malesef erkekler kızdan anlamıyor

Bu,konu sahibi için küçük bir teselli olabilir ama eski devirde erkeklerin kızlardan anladıklarına dairde bilimsel bir istatistik yok.

Erkeğin kızdan anlamama yada kısmet gibi durumları bir tarafa alırsak, bana göre özellikle bu devirde biraz, hatta biraz yetmez daha çok fark edilmekle ve bir takım özelliklerle ilgilidir.

Genel kanı olarak bazılarımız dış görünüşümle beni beğeneceklerse hiç beğenmesinler sevmesinler şayet gerçekten birisi beni sevecekse önce içimi sevsin deriz.

Elbette içimizi dışımızdan daha çok sevmesi önemlidir ve mühim olandır,çünkü kalıcı olan içimiz ve sahip olduğumuz güzel erdemlerdir. Ama şu bir gerçek ki içe giden yol dıştan geçer ve inanın "Bir çiçeğin özü ne kadar lezzetli olursa olsun arı onu fark etmezse onun özününde lezzetininde pek bir kıymeti olmuyor." ve bir süre sonra solmaya mahkum oluyor. Çiçek arıyı cezbetmek için elinden geldiğince hoş kokular salgılamalı, güzel renklere bürünmeli, dikkatini çekmelidir. illaki o kokuya ve renklere özel ilgili bir arının dikkatini çekecektir üzerine. Dolayısıyla solgun bir çiçek her zaman bir arıyı suçlayamaz,suçlayamazda çünkü binlerce çiçek var ve arıda renkleri en güzel olanına en güzel kokana kısaca en çok fark edilene, dikkat çekene konacaktır. Aslında en güzel olan bir şey de yoktur, güzellik bir biraz görecelidir.

Bu örnekleme aslında sadece ikili ilişkiler ve özel yaşam için değildir, aksine hayatımızın her alanını ilgilendiriyor en basit yine iş hayatından bir örnek verirsem, bildiğimiz üzere hem ikili ilişkilerde hem iş yaşamında ve iş yaşamı kadar olmasada kıyasıya bir rekabet söz konusudur. Yüzlerce binlerce işsiz ama sayılı iş imkanı, bu durumda en çokta artı özellikli ve dikkat çekenler işi kapıyor.

Ben şuna inanırım eğer gerçekten bir şeylere çok fazla ve inanarak sahip olmak istiyorsak mutlaka oluruz.
hepimiz çevremizdeki insanlarda çok güzel birlikteliği olanları, çok iyi iş ve mevki sahibi olanları ve çok mutlu evlilikleri olanları görüyoruz.

Peki sizce bütün bu insanlar başarılı ve her yönleri ile çok güzel, çok iyi, dört dörtlük insanlar oldukları için mi acaba ? Kesinlikle hayır,istisnalar var tabiki ama genel anlamda o mutluğu yaşayanlar ve o mevkiye ulaşanlar genelde daha çok fark edilenlerdir çünkü aynı niteliklere sahip ancak bir türlü mutluluğu bulamayan yada bir mevki sahibi olamayan bir çok insan var ve bu insalarında bir çoğu maalasef bir türlü fark edilemeyen yada fark edilmek için çabalamaya mücadele etmeyen insanlardır.

Konu sahibi öncelikle kendinize inanmalı ve öz güveninizi büyütmelisiniz,Her insanda mutlaka değerli birşey vardır. (Ahlaki ve önemli güzel erdemler gibi vs.. ) ve o şeyi ancak sahibine gösterdiğinizde veya verdiğinizde bir değeri olur, sizdeyken bir değeri olmaz hatta fark edilmesini sağlamazsanız varlığından bile haberi olmaz. yani aslında bizim diye düşündüğümüz o değerli şeyler başkalarına paylaşmak yada verilmek üzere geçici olarak bizde bulunuryordur,o şeyi kendimizde saklarsak onunla birlikte değersiz iki şey olarak toprak oluruz.

iyide çoğu erkek bakıyor kim ne derse desinn ..yani kimse kilolu birini çekici bulmaz ..
ama kendide kiloluysa olabilir tabi ..
hayatın gerçekleri var sonuçta kimse kimseyi kandırmasın ..
alınganlık yapmanın ailemi yok zaten öyle birşey demek istemedi arkadaş ..

bu konuda size katılmıyorum. kimse kilolu birini çekici bulmaz cümlenize yani..
nedenmi,önümde çok yakından tanıdığım bir örnek olduğu için. bir arkadaşım.
bir ara 36 bedendi. ama sonra çok kilo aldı.öyle böyle değil. kilolu döneminde eşiyle tanıştı.şu an birbirlerine deli gibi aşıklar..arada dermiş eşine eski resimlerini gösterip zayıflamak istiyorum sen bu hallerimi görmedin. eşi hayır ben seni böyle beğeniyorum diye itiraz ediyormuş.eşine gelince zayıf. kilosu yok.

Kadınların çoğunda nedense yüzeysel bir bakış açısı var karşı cinsle ilişkiler konusunda. Sanki Dünya'da tek bir güzel varmış o güzele ne kadar benzersek o kadar sevilirmişiz gibi davranıyoruz. İlla bi boyda bi kiloda olucaz, göğüsler ideal ölçüye gelene kadar büyültülmeli ya da küçültülmeli, burunlar tektip olmalı yoksa çekici olamayız. Yok böyle bir Dünya, dış görünüş önemli değil demiyorum ama nasıl ki her kadın bir tornadan çıkmış gibi görünmüyorsa her erkekte o ideal kadını sevmiyor işte. Özel olarak sadece tahta göğüslü kadınlardan ya da morbid obez seviyesindeki kadınlardan, ya da adem elmalı kadınlardan bile etkilenebiliyorlar. :9:

Kendinde bir eksiklik arayacaksan sebebi çirkinliğin ya da kısmetsizliğin değil bence. Keyifsiz bir insan oluşundur. Özgüveni olmayan, keyifsiz, mutsuz insanların çekim alanı olmaz çünkü. Sen kendine güven, kendinle ilgili eksiklikler aramayı, endişelenmeyi bırak, şuan sahip olduğun hayatı sevmeyi öğren, o zaman çevrene yaydığın enerjiden etkilenmeye başlayacak herkes. Eski savaşçı atalardan gelen birşey sanırım bu, kimse kendine hayat boyu eş olarak kendi kendineyken güçlü hissedemeyen, hayatında olmasını beklediği birilerinin eksikliğini hisseden insanları seçmiyor. Eskaza seçerlerse de asla eşi, eşiti gibi davranmıyor.

Hayatın insana neler getireceği hiç belli olmazz, bir buçuk yıl önce ne işim vardı nede başka birşeyim.. Allah yüzüme güldü atandım, bir yıl içinde gönlüme göre biriisi çıktı evlendim ve şimdi de hamileyim.. Hep düşünürdüm benim hiç mi işim olmayacak doğru düzgün bir kısmetim çıkmayak mı diye..

Bak arkadaşım sen hep dua et duanın önüne hiç birşey geçemez.. Bana doktor geç yumurtlama nedeniyle çocuğun olmama ihtimali var dedi ve o an hamileymişim aslında, kadın görememiş. Yani sen ümidini kesme asla ,elbet gönlüne göre birileri olur, çıkar karşına..Senin geçtiğin dönemden bende geçmiştim bir zamanlar

merhaba kızlar varmı benim gibi 25 yaşındayım hayatımda kimse yok benden küçükler evlendi benimse kısmetim bile yok 3 aydır bi işte çalışıyorum bi tane bile çıkmadı yanlızlıktan çok bunaldım bu böylemi gidicek acaba hep yanlızmı olucam birinden hoşlansam beğensem bi bakıyorumki ya arkadaşıma beğeniyor bakıyor yada başka bi kızı soğuyorum herşeyden şunu yapıyım bunu yapıyım diyorum hayattan zevk almak istiyorum sonra bakıyorum bir şey eksik ve bu eksiklik hayatımda koca bi boşluk hissettiriyo ya hani gayette düzgün bi kızım oynak değilim çok güzel olmasamda en azından eli yüzü düzgün biriyim yani orta derecede bi güzellik kilo problemimde yok belkide çirkinimdir bilmiyorum belkide çok çirkinimdir ben farkında değilimdir :( neden bu kadar şansısızm kimseden bi ışık yok bukadarda kısmetsizlik olmamamlı :( acaba sessiz ve çok çekingen biriyim o yüzden mi erkeklerle pek konuşmam iş gerektirmedikçe yürükende hep yere bakıyorum özgüvensizlikle alakalıda olabilir mi ?

:)) Canım ßence kendine haksızlık etme benm amca kızlarım 30 yasında ewlndi :))) güzellikle kiloyla oynalıklıka alakası yok emin ol en çirkinide en oynağıda en sessizide zamanı gelince uçup gidiyor:1: ßenimde hiç yoktu aay yanmda kmle gezsem ona bakıyorlardı , içime kapanık bi,riydim. sonra işe felan girdim ettim derken baya çevrem oldu :) çenemde açıldı tabi.. sonra öle bi duruma geldim ki yanmdakilere bakanlar sırf çenem yüzünden bana bakar oldular hehehhe çok sevimli konuskan birazda patavatsız buluyorlardı derkn derkn yasım 25 ve bu yaz evlenicem :) inşalah.. sorun edilcek birşey yok sadece sürekli kendinin güzel oldunu farket ayna karsısnda kendinle uğras yolda dik yürüü kafanı öne eğp saf saf yürüme :) en kısa zamnda hayrlı kısmetn çıkr inş :)

bu konuda size katılmıyorum. kimse kilolu birini çekici bulmaz cümlenize yani..
nedenmi,önümde çok yakından tanıdığım bir örnek olduğu için. bir arkadaşım.
bir ara 36 bedendi. ama sonra çok kilo aldı.öyle böyle değil. kilolu döneminde eşiyle tanıştı.şu an birbirlerine deli gibi aşıklar..arada dermiş eşine eski resimlerini gösterip zayıflamak istiyorum sen bu hallerimi görmedin. eşi hayır ben seni böyle beğeniyorum diye itiraz ediyormuş.eşine gelince zayıf. kilosu yok.

ben bu yaşıma kadar bunu gördüm çevremde ....
erkekler ilk etapta fiziğe bakar .ama bu demek değil ki kadın illa zayıf fit olucak ....
ama zaten şişmanlık bir hastalık ve tedavisi var olan birşey ..bunu hekimler söylüyor ...herkes sağlıklı yaşayabilir istese ...kiloda verebilir bunda birşey yok ...
ama ben zaten kilolu kadınlar evlenemez demedim ki ama ilk etapta erkeğe çekici gelmez dedim ve dediğimin arkasındayım ..herkesin kendi düşüncesi ....

Erkeklerin güzelden anladığı şeyi ben sana söyleyim mi bi de?Taşmış,büyük göğüsler... Estetik olarak kadınlar gibi ayrıntılı çalışmaz beyinleri.yok onun burnu büyük,yok onun yüzü tombul,yok saç rengi iyi değil vs.. erkekler kesinlikle bu tarz ayrıntılara bakaraktan güzel veya değil demiyorlar.göğüsleri nekadar meydanda ve vücut hatları belirginse artık ondan güzeli yok erkeklere,ve bunu ne kadar sergiliyorsa...bunu da söyleyim.kendileri öyle diyor.bir de oynak olmak da artı puan kazandırıyor eksi değil senin düşündüğün gibi.bu devirde gerçek aşk oyüzden yok.

Son düzenleme:
Bu,konu sahibi için küçük bir teselli olabilir ama eski devirde erkeklerin kızlardan anladıklarına dairde bilimsel bir istatistik yok.

Erkeğin kızdan anlamama yada kısmet gibi durumları bir tarafa alırsak, bana göre özellikle bu devirde biraz, hatta biraz yetmez daha çok fark edilmekle ve bir takım özelliklerle ilgilidir.

Genel kanı olarak bazılarımız dış görünüşümle beni beğeneceklerse hiç beğenmesinler sevmesinler şayet gerçekten birisi beni sevecekse önce içimi sevsin deriz.

Elbette içimizi dışımızdan daha çok sevmesi önemlidir ve mühim olandır,çünkü kalıcı olan içimiz ve sahip olduğumuz güzel erdemlerdir. Ama şu bir gerçek ki içe giden yol dıştan geçer ve inanın "Bir çiçeğin özü ne kadar lezzetli olursa olsun arı onu fark etmezse onun özününde lezzetininde pek bir kıymeti olmuyor." ve bir süre sonra solmaya mahkum oluyor. Çiçek arıyı cezbetmek için elinden geldiğince hoş kokular salgılamalı, güzel renklere bürünmeli, dikkatini çekmelidir. illaki o kokuya ve renklere özel ilgili bir arının dikkatini çekecektir üzerine. Dolayısıyla solgun bir çiçek her zaman bir arıyı suçlayamaz,suçlayamazda çünkü binlerce çiçek var ve arıda renkleri en güzel olanına en güzel kokana kısaca en çok fark edilene, dikkat çekene konacaktır. Aslında en güzel olan bir şey de yoktur, güzellik bir biraz görecelidir.

Bu örnekleme aslında sadece ikili ilişkiler ve özel yaşam için değildir, aksine hayatımızın her alanını ilgilendiriyor en basit yine iş hayatından bir örnek verirsem, bildiğimiz üzere hem ikili ilişkilerde hem iş yaşamında ve iş yaşamı kadar olmasada kıyasıya bir rekabet söz konusudur. Yüzlerce binlerce işsiz ama sayılı iş imkanı, bu durumda en çokta artı özellikli ve dikkat çekenler işi kapıyor.

Ben şuna inanırım eğer gerçekten bir şeylere çok fazla ve inanarak sahip olmak istiyorsak mutlaka oluruz.
hepimiz çevremizdeki insanlarda çok güzel birlikteliği olanları, çok iyi iş ve mevki sahibi olanları ve çok mutlu evlilikleri olanları görüyoruz.

Peki sizce bütün bu insanlar başarılı ve her yönleri ile çok güzel, çok iyi, dört dörtlük insanlar oldukları için mi acaba ? Kesinlikle hayır,istisnalar var tabiki ama genel anlamda o mutluğu yaşayanlar ve o mevkiye ulaşanlar genelde daha çok fark edilenlerdir çünkü aynı niteliklere sahip ancak bir türlü mutluluğu bulamayan yada bir mevki sahibi olamayan bir çok insan var ve bu insalarında bir çoğu maalasef bir türlü fark edilemeyen yada fark edilmek için çabalamaya mücadele etmeyen insanlardır.

Konu sahibi öncelikle kendinize inanmalı ve öz güveninizi büyütmelisiniz,Her insanda mutlaka değerli birşey vardır. (Ahlaki ve önemli güzel erdemler gibi vs.. ) ve o şeyi ancak sahibine gösterdiğinizde veya verdiğinizde bir değeri olur, sizdeyken bir değeri olmaz hatta fark edilmesini sağlamazsanız varlığından bile haberi olmaz. yani aslında bizim diye düşündüğümüz o değerli şeyler başkalarına paylaşmak yada verilmek üzere geçici olarak bizde bulunuryordur,o şeyi kendimizde saklarsak onunla birlikte değersiz iki şey olarak toprak oluruz.
çok saçma bir yorum olmuş.senin anlattıkların cinsel olarak çekmekle alakalı,aşkla ilgili değil.

bu arada zayıf derken ipince kupkuru demek istemedim .aşırı şişman kadınlardan bahsettim ..açık saçık tiplerede sadece bakıyorlar zaten ...yoksa kıyafet konusunda türk erkekleri çok sınırlayıcı ...

Bu arada şunu söyleyim.Ben de asla toplumda belirlenmiş güzellik yargısına uygun düşmüyorum mesela.burnum küçük değil,dudaklarım angelina değil.boyum da uzun değil.yani normal bir kızım.ama o kadar çok erkek gelip tanışmak istedi ki birkaç yıldır,çoğunun yüzünü hatırlamam.ve birisiyle vakit geçireyim bari diye şans verdiğimde de anladım ki bu çok saçma bişey,nebileyim flört sevgili hayatındaki boşluğu doldurmuyor ki..zamanla o kadar sıkıldım ki artık keşke bu kadar erkek olmasaydı hayatımda da gerçek aşkı bulduğumda anlayabilseydim diyordum o derece.keşke hiçbiri benle ilgilenmese de uzun zaman sonra karşıma çıkan tek bakış benim için anlamlanabilseydi diyordum düşün...şimdi benim için karşıma çıkan hiçbir bakış anlamlanamıyor,çünkü alıştım veya hiçbirşey olmadığını anladım ve emin ol mutsuzum.çünkü aşık olamıyorum...

bukadar insan niye geldi bana ,gerçekten güzem müzel sayılmam.kendine güvenli,hayatı istediği gibi yaşayan,eğlenceli ve samimi biriyim.gülmeyi ve eglenmeyi severim.güleryüzlüyüm .bu da insanın çevresine o ışığı yansıtıyor galiba.bir de zekiysen o ışık hemen yansıyor zaten...

bu arada zayıf derken ipince kupkuru demek istemedim .aşırı şişman kadınlardan bahsettim ..açık saçık tiplerede sadece bakıyorlar zaten ...yoksa kıyafet konusunda türk erkekleri çok sınırlayıcı ...

aynı zamanda güzel kız da diyorlar:)kendim bizzat gördüm.kızın yüzü inanılmaz çirkin mesela tamammı,nebiliyim işte çirkin.ama mini etek giymiş,dekolte falan giymiş.çirkin de mesela o sırada bir erkeğe o kızdan için,yok ya hoş kız aslında der gözleri şaşı olmuş bi şekilde:)

bu arada kendin de cevabı bulmuşsun liar zaten,sessiz ve çekingen olmak kaybettirir her zaman.

aynı zamanda güzel kız da diyorlar:)kendim bizzat gördüm.kızın yüzü inanılmaz çirkin mesela tamammı,nebiliyim işte çirkin.ama mini etek giymiş,dekolte falan giymiş.çirkin de mesela o sırada bir erkeğe o kızdan için,yok ya hoş kız aslında der gözleri şaşı olmuş bi şekilde:)

evet zaten şöle kadın tipsize açık saçık giyinerek dikkat çekmeye çalışıyor .açık giyinene herkes bakıyor zaten biz bile bakarız aa nasıl giymiş diye ... ama mini etek hafif dekoltede birşey yok bence .sonuçta herkes istediği gibi giyinmekte özgür .abartıya kaçanlar bence rüküş duruyor .

Ben de yaklaşık bir sene önce mi ne konu açmıştım.Kimse beni beğenmiyor ilgilenmiyor vs vs vs diye.Cidden bu tamamen kısmet işi belki de ya. Bu sene inanır mısın çevremde bir dolu insan var benimle olmak isteyen ama hiçbirisi bana göre değil hepsini reddetmek zorunda kalıyorum.Bu da bir çeşit kısmetsizlik değil de nedir :31: Sadece beğenilmek falan da değil mesele bir de sen beğeneceksin :31: şans işte umarım bahtın açılır

Son düzenleme:
yok ferida öyle bir genelleme yapmak da çirkin olur.tipsiz kadın açık saçık giyenerek dikkat çekmeye çalışıyor gibi.öyle bir şey de yok.tipsiz olmayıp da açık saçık giyinenler de vardır,çünkü kadınlar ilgiye doyumsuz...ve o kadınlar da tipsiz diye dışlanıyorlarsa açık saçık rahatsız edici derecede giyinsinler de göze şiddet uygulasınlar madem dışlanıyolarlar :)ve madem güzel hissetme yolunu insanlar böyle çizdi onlar da giyinsin,haklı buluyorum..

: )) şimdi 25 yaşındaki hemcinsim
şimdi senin bana özelden yazmış olduğun "gerizekalı yorumuma ihtiyacım yok..." tepkini zaten "ne saçmalıyorsun be" diye cevabından anlamıştım.
ben senin olaydaki bakış açının yanlışlığını dolaysız, süssüz canımsız cicimsiz söyledim. neticesinde sadece sorun kiloda, güzellikte, edeb de veyahut iyi niyette olsaydı emin ol bunu yazma ihtiyacı duyan hepimiz yalnız kalmazdık. durum sandığın gibi değil, yalnızca hayat daha karşına ortak payda da buluşmanızı sağlayacak bir ruh eşi çıkarmamış, senin takıldığın nokta hatalı. bu sıkıntının sebebini kendinde aramanın yanlışlığını gayet net şekilde anlattım ama sen anlayamadın...

her neyse, burada gerizekalı yorumun yazsan, büyük ihtimal uyarı falan alabilirdin, konunun dağılmaması !!!!!! için özelden yazman efdal.
şimdi daha dolaylı ve süslü oldu cevabım.
bu arada saygı kelimesi tuşlar aracılığı ile ne de güzel değerini yitiriyor.bu yazdığımı anladığını umuyorum.

arkadaş sana kötü bir şey dememiş çok yanlış anlamışsın. kısmetsizliğini bunlara bağlamamalısın aslında senin söylediklerin saçma. ben kısmetsizliğini utangaç olduğuna girişken olmamana bağlıyorum.evlenmeden önce tıpkı senin gibiydim. (Lisede ) Üniversiteye başladığımda daha çok arkadaşım oldu gelen taliplere ben bile şaşırmıştım.sosyallikle alakalı bence sen sosyal değilsin bu yüzden olabilir.iş hayatından fazla bir şey beklemesen daha mutlu olursun .iş hayatındaki aşklar çok sakıncalı olabiliyor. gördüklerim bunlar.

yok ferida öyle bir genelleme yapmak da çirkin olur.tipsiz kadın açık saçık giyenerek dikkat çekmeye çalışıyor gibi.öyle bir şey de yok.tipsiz olmayıp da açık saçık giyinenler de vardır,çünkü kadınlar ilgiye doyumsuz...ve o kadınlar da tipsiz diye dışlanıyorlarsa açık saçık rahatsız edici derecede giyinsinler de göze şiddet uygulasınlar madem dışlanıyolarlar :)ve madem güzel hissetme yolunu insanlar böyle çizdi onlar da giyinsin,haklı buluyorum..

iyide bazı insanlar cidden abartıyor .yakışmayanda giyiyor mini eteği .ben çok açık giyinenlerden bahsettim .yoksa bende yeri gelir mini giyerim ... sırf dikkat çekmek için giyinmemeli bir insan yakışanı giymeli bence ..

Back
X