Çocuk Hastalıkları kistik fibrozis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kardelenim01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
22
7
36
37
Slm bebegim 24 gunluk. Ilk dogdugunda amaliyata alindi. 7 gunlukken kuvezde yattigi zaman topuk kani alindi. Kistik fibrozis degeri yuksek cikti, dun saglik ocagina tekrar topuk kani verdik. Bizim gibi olup topuk kani degeri yuksek cikip sonra dusen var mi. Dunden beri perisan durumdayim. Tedavisi olmayan bir hastalik bu umarim ikinci degeri dusuk cikar.

Ben.
Biz kızımda 3 defa kan verdim. Ter testi bile yapıldı ama degeri düstü. Hic endişe etme çok düşük ihtimalli bir hastalık. Şuan neler hissettigini çok iyi anlıyorum yaşamış biri olarak. Temiz çıkacak merak etme.

Canım ben!!!!

Perişan etti, yerle bir etti beni geçen hafta hayat bana zindan oldu desem yeri.

Ama 2. Değer düştü.

Korkma! İnşallah değer düşecek, içini ferah tut...

Ozafagus atrezisi amaliyati oldu dogdugundan beri hep sorunlarla karsilasiyoruz. Cok sukur amaliyati basarili gecti. Umarim topuk kani degerii bu sefer dusuk cikar size de cok gecmis olsun. Ben de bu yuzden uye oldum.

İnşallah biz de sizin gibi seviniriz.

Tedavisi olmayan bir rahatsızlık değil, erken teşhisin önemli olduğu bir hastalık!

2. Değerin hatta 3. Değerin yüksek çıkması bile hastalık olduğunu göstermiyor. Kötü düşünme.

Ter testi gerçek sonucu veriyor, istersen üniversite hastanesinde yaptır. 1 saatte sonuç çıkıyormuş.

Ozafagus atrezisi amaliyati oldu dogdugundan beri hep sorunlarla karsilasiyoruz. Cok sukur amaliyati basarili gecti. Umarim topuk kani degerii bu sefer dusuk cikar size de cok gecmis olsun. Ben de bu yuzden uye oldum.
Kalbini temiz tut, bol bol dua et. Allahın izniyle temiz çıkacak. Kac güne belli olur dediler?

Çoğu kişide ilk değer yüksek çıkıyormuş Üzme kendini, bebeğin daha küçük. Sütün gitmesin..

Korkma
Kardeşim..Ben kızıma Doğum yaptığımda ayni şey bize söylendi.uc kez topuk
Kanı;kan testi;ter testi yaptırdım.Bende yıkılmıştım.megerse üç milyon anneye böyle söylenmiş.testi yapmayı bilmiyorlar.kirkli bebeğinden uç ünite kan aldırın genetik bilimlere gönderdi
.cok şükür yokmuş.Rahat ol.yanlislik oluyormus böyle yoktur.

Biz variz canim benimoglumda sarilik olmustu o zaman alindi kan deger yuksek cikti ama ikinci kan cok sukur temizdi. Internetten cok arastirdim bu deger cok yanlis cikiyormus. Hatta bir dr. Bu hastaligin kan tahliliyle bulunamayacagini iddia etmisti.

Ter testi nasil yapildi bilgi verirmisiniz.
Ben yurtdısinda yasiyorum canım. Türkiyedekiyle buradaki aynımı yapiliyor bilmiyorum
Mandallı bir cihaz var onu bebegin bacagına takıp yanlış hatırlamıyorsam 3-5 dk bekletiyorlar daha sonra oraya yuvarlak bir bant yapıştırıyor. yarım saat bekletip o bantı alıp tahlile yolluyorlar.

Bebegin canini acıtan bir işlem yapmıyorlar merak etme. Googleden bakarsan ayrıntılı olarak anlatılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…