• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap almaya durumum yok

Angelarelation

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
299
83
298
Hedefim büyük calısmak istiyorum kitap alamıyorum maalesef kullanmadığınız daha önce ygs-lysye girenler kargo ücretini ben karsılayabilirim gönderirlerseniz cok sevinirim tesekkürler

bu sne ygs ve lys ye girecegim 12. si.if ogrencisiyim kitap almaya durumumuz yok allah ruzasi icin yardim edebilirmisiniz kullanmadiginiz kitaplari bana yollarmisiniz kargoyu ben karsilayabilirim lutfen bana yardimci olun

bu sne ygs ve lys ye girecegim 12. si.if ogrencisiyim kitap almaya durumumuz yok allah ruzasi icin yardim edebilirmisiniz kullanmadiginiz kitaplari bana yollarmisiniz kargoyu ben karsilayabilirim lutfen bana yardimci olun
canım elimde hiç kullanmadığım DGS kitaplarım var zaten onlarında konusu aynı yardımcı olursa matematikte falan türkçede göndereyim sana hangi ildesin bu arada

Bende de palme yayin evinin 2li biyoloji konu anlatimli kitabi var. Ayrica biyo soru bankasi kimya yaprak test ve cozmedigim bi kac deneme var. Isine yararsa msj at olur mu ? Bildirimlere bakmiyorum

Back
X