Kitap Bağışı

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Merhaba arkadaşlar,
Bugün temizlik yaparken dikkatimi çekti evde çok gereksiz kitap var.
Çoğu üniversiteye hazırlık onlarca kitap,deneme, test...
Etrafımda ihtiyacı olan birileri de olmadığı için kitaplar uzun süredir raflarda bekliyorlar.
Bu kitapları nereye bağışlayabilirim?
Bir kaç okulla görüştüm ama dışarıdan kitap kabul etmediklerini söyledi.
Bu tarz şeyleri kabul eden yardım kuruluşları var mı?

Allah allah. Bence okuldakiler başından savmış. Okulda başarılı kitap almaya parası olmayan kaç kişi vardır. En azından sizi ona yönlendirebilirlerdi. Bence başka bir liseyle görüşün. Alıp okula koymazlar ama öğrencilere yönlendirme yapabilirler.
Bunun haricinde doğudaki ihtiyaç sahibi okullar var. Onların numarası nette yazıyor. Ordan bir öğretmene ulaşman mümkün. Kitaplarını oraya kargolayabilirsin.

Allah allah. Bence okuldakiler başından savmış. Okulda başarılı kitap almaya parası olmayan kaç kişi vardır. En azından sizi ona yönlendirebilirlerdi. Bence başka bir liseyle görüşün. Alıp okula koymazlar ama öğrencilere yönlendirme yapabilirler.
Bunun haricinde doğudaki ihtiyaç sahibi okullar var. Onların numarası nette yazıyor. Ordan bir öğretmene ulaşman mümkün. Kitaplarını oraya kargolayabilirsin.

Ben de şaşırdım canım zaten kabul etmeyince.
Sanırım haklısın başlarından savdılar..
kitapların gerçekten yararlı olmasını istiyorum birilerine, o yüzden tam güvenemiyorum acaba gerçekten öğrencilere verirler mi kitaplar yoksa bir köşede bekler mi diye..
Doğu konusu aklıma gelmemişti canım, haklısın aslında burada ki çoğu gençten daha zor durumdalar..
Çok teşekkür ederim yardımların için. :)

Ben de şaşırdım canım zaten kabul etmeyince.
Sanırım haklısın başlarından savdılar..
kitapların gerçekten yararlı olmasını istiyorum birilerine, o yüzden tam güvenemiyorum acaba gerçekten öğrencilere verirler mi kitaplar yoksa bir köşede bekler mi diye..
Doğu konusu aklıma gelmemişti canım, haklısın aslında burada ki çoğu gençten daha zor durumdalar..
Çok teşekkür ederim yardımların için. :)

Rica ederim. İnşallah yararlı olabilirsin :21: Benim de bir sürü kitabım var. Belki kardeşim çalışır diye saklıyorum ama düşünmüyor. Aslında bende yollasam bir yerlere çok iyi olacak. Romanda dolu, test kitaplarıda. Kpss de var :1::1:

Back
X