Iste benBenim eve gel. 1 hafta kal bizde. Daginiklikla hayatta kalmayi öğrenirsin :)
Yada belki az evi toplarsin :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iste benBenim eve gel. 1 hafta kal bizde. Daginiklikla hayatta kalmayi öğrenirsin :)
Yada belki az evi toplarsin :))
Vallahi sesli güldüm sanaAhahaha aynen artık biktim yemin ederim . Her gün temizlik yapıp ayet-el kürsi okuyup üfluyorum kirlenmesin diye. Sıyırdım iyice
Vallahi sesli güldüm sanaya ben mesela hayatımda daha camlara dokunmadım, gereksiz buluyorum
arada bi temizlikçi gelirse o siliyor. Ütüleri de biriktirip kuru temizlemeciye veriyorum, tanesi 1,5 tlye ütülüyo. Hayatta hicbi bulaşıgi elimde yıkamam, makineye dizerim. Bazen bulaşıgin birikip beklediği de oluyor tezgahta. Çamaşırlar da birikebiliyor tabi. Eğer yerlerim temiz degilse, gelen misafire terlik veriyorum. Teligini giymeyenin ayagina yapışanlardan ben sorumlu degilim
ve 8-5 çalışıyorum, bi de cocugum var. Ev işi icin kendimi harap edemem ben yaaaa... anlattıklarından kendine pay çıkar.
Terlik giysin terlikBen cok temizim allahim beni bu ayardan saptirma :) sizi gördüğüme sevindim benden de fenasi varmis demek ki. Bende bi antre var 6 metreye 3 metre . Dis kapi acildikca toz oluyor. Adam inadina beyaz coraplar geziniyor kirlendi diye gösteriyor. Valla napiyim ayakkabi icerse cikiyor onun tozu da ekleniyor ve hergun silinse hergun ayni oluyor. Bende allah kuluyum yani
Esiniz ne diyor duruma esiniz destek oluyorsa ne guzel olmuyorsa ki benimki olmuyor cok zor. Yazdım yaptıklarını sonra sildim puff onla mi ugrascam 3 yil sonra gorur bi daha kizarim
Vallahi sesli güldüm sanaya ben mesela hayatımda daha camlara dokunmadım, gereksiz buluyorum
arada bi temizlikçi gelirse o siliyor. Ütüleri de biriktirip kuru temizlemeciye veriyorum, tanesi 1,5 tlye ütülüyo. Hayatta hicbi bulaşıgi elimde yıkamam, makineye dizerim. Bazen bulaşıgin birikip beklediği de oluyor tezgahta. Çamaşırlar da birikebiliyor tabi. Eğer yerlerim temiz degilse, gelen misafire terlik veriyorum. Teligini giymeyenin ayagina yapışanlardan ben sorumlu degilim
ve 8-5 çalışıyorum, bi de cocugum var. Ev işi icin kendimi harap edemem ben yaaaa... anlattıklarından kendine pay çıkar.
Eve gelip alanlar da var. Benim işyerime yakin bi yer var, ben kendim götürüyorumValla ütü için 1,5 lira iyiymiş. Ben de araştırayım bi. Kurutemizlemeciler mi alıp ütüleyip getiriyor nasıl oluyor
Yaşadığım şehrin yardımcıları baya kaprisli. Perde takmam koltuk silmem yarim gun 3 saatten fazla çalışmam ütü yapmam vb.. istediğim gibi birini bulamadım hala. Bazıları da evin uzak gelmem diyor
bunalımda olduğunuz için bunu yaşıyorsunuz. yağmur yağdı cam kirlendi nedir? her yağmurdan sonra cam silinseydi oooo... çökeleğin acelesi varmıydı onu yapana kadar çamaşırları toplasaydınız. ayrıca tüm işi tek başınıza niye yükleniyorsunuz ki eşinizden yardım isteyin. bir elin nesi var iki elin sesi var misali. ha yardım etmiyorsa size çocuk olunca daha zor olmayacak mı? Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... bu gibi işleri hergün yapmıyorsunuz ki haftada bir gün ayırın bunlar için sonuçta ordu yaşamıyor evde dimi? dağınıklık içinde aldığınız şeyleri işiniz bitince yerine koyarsanız birikmez dağınıklıkta yaratmaz. ocak temizliği her yemekten sonra yaparsanız o da sizi yormaz. kurutma makinası edinin çamaşır as topla derdinden o kurtarır sizi. hatta şimdiye kadar neden almadım ki der kendinize kızarsınız.Çok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.
Artık bulaşık yıkamaktan ellerim dermatit oldu temizlik yapmaktan deterjandan. Bir türlü hayalimdeki ev kadını olamadım.
Dün yemekli misafirim vardı. Evi cillop gibi temizledim yemeğimi yaptım misafirimi ağırladım. Çamaşırlar duruyor tabi onlara zamanım kalmadı. Sonra misafir saat 11 de gitti. Oturdum yazılı kağıtlarını okudum ders notlarını girdim. Saat gece 2. Sonra eşime sahur hazırladım yattım ve saat 11.30 da kalktım. Dünden kalan bulaşıkları makineden topladım kalan bulaşıkları elimde yıkadım. 5 kilo süt almıştım ondan çökelek yaptım.. Saat 1.30 oldu. Banyo yaptım fön makyaj derken bu saati buldum. Saat 3 te öğrencim gelecek özel derse. Çamaşırlar hala duruyor. Camlarım yağmurdan kirlendi. Ocağımi silmem lazım.
Allahaşkına söyleyin siz bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz. Delirmek uzereyim. 1 gün 24 saat yetmiyor bana. Evim hep temizdir ama şu dağınıklığa çözüm bulamıyorum. Her gün abartısız 3 saat ev işi yapıyorum.