Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

oh oh çok iyi
bizde gün yapıyoruz okuldan arkadaşlarla
bakalım bir sonraki ay sıra bende :)))

selam kızlar
bende yeni geldim okuldan kızımla çizgi film izliyoruz
punche ne yaptı acaba merak ettim
herkes iyidir umarım

Son düzenleme:
Selam gnydn,ben iyiyim.Siparişimle uğraşıyorum,bir yandan da müzik dinleyip,KKya göz atıyorum..

Selam gnydn,ben iyiyim.Siparişimle uğraşıyorum,bir yandan da müzik dinleyip,KKya göz atıyorum..

Kolay gelsin cnm Ben de gün bitsin diye bekliyorum . Boğazım öyle kötü ki zor yutkunuyorum Canım sıkılıyordu kk ' da bazen iyi vakit geçiyor

kolay gelsin ne siparişi canım
resimmi

Kolay gelsin cnm Ben de gün bitsin diye bekliyorum . Boğazım öyle kötü ki zor yutkunuyorum Canım sıkılıyordu kk ' da bazen iyi vakit geçiyor

geçmiş olsun canım tekrardan
sıcaksu bal karabiber iyi gelir boğaza canım

Sağol gnydn.. Sabahtan öğlene kadar temizlik yaptım,çocukları yolladım birini sabah birini öğlen,sonra da oturdum işbaşı..Birazdan kalkıp yemek yapacağım.Gün dediğin ne ki,bak ikindi okunuyor bile..

selam kızlar
bende yeni geldim okuldan kızımla çizgi film izliyoruz
punche ne yaptı acaba merak ettim
herkes iyidir umarım
Ana kız çizgi film izleyen kareniz gözlerimin önünde canlandı.
Nasıl da güzel bıcır bıcırdır. Yerim onu - Allah bağışlasın.
punche için - sizin - bizim - hepimiz için güzelliklerle dolu bir hafta olur İnşaallah.

Sağol gnydn.. Sabahtan öğlene kadar temizlik yaptım,çocukları yolladım birini sabah birini öğlen,sonra da oturdum işbaşı..Birazdan kalkıp yemek yapacağım.Gün dediğin ne ki,bak ikindi okunuyor bile..

bende öyle yemeğe başlıycam birazdan
senin ne var menüde :))

sağolasın canım benim
senin varmı bebek, evlimnisin canım

Kızlar birden fazla alıntı nasıl yapılıyor ?

Deren sağ alt köşedeki alıntı yap butonunun sağında bir buton daha var,alıntı yapmak istediğin yorumların o butonlarını işaretle en son altta cevap ver butonuna tıkla hepsini görebilirsin cevap pencerende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…