Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Herkese iyi akşamlar kızlaaaar

Bakıyorum da topiğin hamile kat sayı oranı artmış Oh oh ne güzel bebişler geliyooo

Allah hepinize de kolay doğumlar, sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inşallah... Darısı isteyenlerin başına ...

amin, allah herkese gönlüne göre versin inşallah
teşekkür ederim bu arada

Teşekkürler tatlım sağolasın....

Madem o kadar rica ettin bir yanlışını diyeyim bari değil mi deki mi ayrı yazılacaktı

Kızlar içinizde çalışan varmı ?? pazartesileri hiç sevmiyorumm ve şimdiden stres başladı bende

Var var olmaz mı, pazar sabahından başlıyor valla pazartesi sendromu... Onca ev işi yap, şimdi de okul işi için uğraş, oturup tutanak yazmam gerekiyor, offf off

amin, allah herkese gönlüne göre versin inşallah
teşekkür ederim bu arada

Amin canım amin

Eh,ikinci hata da benden o halde..İşaretlediğim yerde ki ''mi'' soru eki ayrı yazılır.(Bazen ben de yaparım o hatayı ama sen ''Hatamı bulup bildirin .''dedin,ben ne yapayım?)

Yaşasııın çok mutlu oldum canım.
dikkat etmeliyiz değilmi ama? Yanlış
dikkat etmeliyiz değil mi ama? Doğru

Çok teşekkür ederim smeagolcüğüm işte ışıl ışıl kupan.

Yaşasııın çok mutlu oldum canım.
dikkat etmeliyiz değilmi ama? Yanlış
dikkat etmeliyiz değil mi ama? Doğru

Çok teşekkür ederim smeagolcüğüm işte ışıl ışıl kupan.

Bana ne bana ne ben de bilmiştim, yukarıda yazmıştım hani bana kupa

Teşekkürler tatlım sağolasın....

Madem o kadar rica ettin bir yanlışını diyeyim bari değil mi deki mi ayrı yazılacaktı

Oleeey bir kupa da sana H_İ_Sciğim.

NotC de virgül tuşu olmadığı için yerine (tre -) kullandığım için üzgünüm.
Bakarmısın canım o malum mesajımda bir cümle içinde iki kez (için) kullanmışım. :78:

Teşekkürler :81:

Bak o için olayını görmemişim kaçmış gözümden :44:

Tüm mesajlarımdaki imla hatalarımı ayıkladığında kupa şampiyonu olabilirsin canım.

İyi Akşamlar kızlar ... Nasılsınız ? Ben çok hastayım . Boğazım inanılmaz ağrıyor ve zor yutkunuyorum

valla ben baya kötüyüm gerçekten, her sabah vapura biniyorum bi de ayy işkence!

İnsan hamileyken böyle olur olmaz hallerde midesi bulanıyor mu yaa Gözüm korktu valla :44: Hamile kalırsam inşallah kitap okurken midem bulanmaz zira kitap okumadan 9 ay 10 gün nasıl geçer

Kızlar siz yiyemediklerinizi söylüyorsunuz.Bense herşeyi yediğim gibi dayanamayıp beyaz kalıp banyo sabunu dişlemiştim..

Amaniiin bir de olur olmaz şeyler ister insanın canı, sigara külü, toprak, kireç, sabunun tadı nasıldı bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…