Amaniiin bir de olur olmaz şeyler ister insanın canı, sigara külü, toprak, kireç, sabunun tadı nasıldı bari
Berbattı,zaten sadece bir kez dişledim.
Ama dişleyene kadar kendimi çok uzun zaman frenlemiştim..
İyi Akşamlar kızlar ... Nasılsınız ? Ben çok hastayım . Boğazım inanılmaz ağrıyor ve zor yutkunuyorum
Kızlar siz yiyemediklerinizi söylüyorsunuz.Bense herşeyi yediğim gibi dayanamayıp beyaz kalıp banyo sabunu dişlemiştim..
İnsan hamileyken böyle olur olmaz hallerde midesi bulanıyor mu yaaGözüm korktu valla :44: Hamile kalırsam inşallah kitap okurken midem bulanmaz zira kitap okumadan 9 ay 10 gün nasıl geçer
Kızlar siz yiyemediklerinizi söylüyorsunuz.Bense herşeyi yediğim gibi dayanamayıp beyaz kalıp banyo sabunu dişlemiştim..
İnsan hamileyken böyle olur olmaz hallerde midesi bulanıyor mu yaaGözüm korktu valla :44: Hamile kalırsam inşallah kitap okurken midem bulanmaz zira kitap okumadan 9 ay 10 gün nasıl geçer
Hoş geldin melisdenizcim - seni gördüğüme çok sevindim.selam arkdaşalrr bende bi kitap sever olarak arnaıza katılmak istedimmm
selam arkdaşalrr bende bi kitap sever olarak arnaıza katılmak istedimmm
Çok teşekkür ederimSıcak içecekler içiyoruyorum .Umarım iyileşirim .:26:
Geçmiş olsun canım. İnşaallah en kısa zamanda iyileşirsin.
hoşbuldumm kulitammm bende tanıdıdk arkdaşalrımzvarmış gunaydın miskokulum çeyrek zenginlerinden deren:))ve sennHoş geldin melisdenizcim - seni gördüğüme çok sevindim.
İyi akşamlar - keyifli paylaşımlar canım. Hep bizimle olman dileği ile öpüyorum.
hoşgeldin o zaman canım
hoşgeldin meliscim,ne zamandır görmüyorum seni.İyisindir umarım
hoşbuldum cnmm
bende seniiii biii diger tpoikte görüşmüştükk iyiyim çok şükürr miskokulum sen nasılsınnn
Melisdeniz hoşgeldin canımÇeyrek zengini olacağım inşallah yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?