Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Berbattı,zaten sadece bir kez dişledim.
Ama dişleyene kadar kendimi çok uzun zaman frenlemiştim..

Ay yazık sana

Ya ben böyle daksildir, ojedir o kokuları çok severim, hamile kalınca kendimi frenleyemeyip yemeye kalkarsam diye korkuyorum

Derencim geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

İyi Akşamlar kızlar ... Nasılsınız ? Ben çok hastayım . Boğazım inanılmaz ağrıyor ve zor yutkunuyorum

geçmiş olsun canım
sıcak bişeyler içseydin

Kızlar siz yiyemediklerinizi söylüyorsunuz.Bense herşeyi yediğim gibi dayanamayıp beyaz kalıp banyo sabunu dişlemiştim..

hahaha çok iyiymiş :))

İnsan hamileyken böyle olur olmaz hallerde midesi bulanıyor mu yaa Gözüm korktu valla :44: Hamile kalırsam inşallah kitap okurken midem bulanmaz zira kitap okumadan 9 ay 10 gün nasıl geçer

benimki rahat geçmişti

Kızlar siz yiyemediklerinizi söylüyorsunuz.Bense herşeyi yediğim gibi dayanamayıp beyaz kalıp banyo sabunu dişlemiştim..

ben de çiğ patlıcan yedim dün, bi patlıcanı kestim yedim, canım istedi öyle
insan sapıtıyo hamileyken, aş erme olayı ne zaman oluyo ya belli bi dönemi var mı onun? yoksa hamilelik boyunca olabilir mi?

İnsan hamileyken böyle olur olmaz hallerde midesi bulanıyor mu yaa Gözüm korktu valla :44: Hamile kalırsam inşallah kitap okurken midem bulanmaz zira kitap okumadan 9 ay 10 gün nasıl geçer

benim bünyem zayıf birazda aslında çok oburum falan ama hamilelikten öncede bulanırdı midem baya, olmaz bişe canım korkutma gözünü :)

Hey gidi günler - ilk hamileliğimde portakal poşetiyle dolaşırdım.
O gebelikten olan oğlum da portakalı öyle çok seviyordu ki - kabuklarıyla yiyordu.

Hoş geldin melisdenizcim - seni gördüğüme çok sevindim.
İyi akşamlar - keyifli paylaşımlar canım. Hep bizimle olman dileği ile öpüyorum.
hoşbuldumm kulitammm bende tanıdıdk arkdaşalrımzvarmış gunaydın miskokulum çeyrek zenginlerinden deren:))ve sennaranıza aldıgıgnz için tşlkerrr artık sizinleiymmm
hoşgeldin o zaman canım

hoşbuldumm canım bemnimm

hoşgeldin meliscim,ne zamandır görmüyorum seni.İyisindir umarım

derencim geçmiş olsun,çabucak atlatırsın umarım

Pazartesi en sevmediğim gün.6.40'da evden çıkıyorum,16.30'da evde oluyorum.Nöbetçi olduğumdan sürekli de ayaktayım.Offf,geldi çattı yine...

cemrecim hayırlı olsun,Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Hiscim herkeste bulantı olmaz,bende hiç olmamıştı.Şimdiden onu düşünme.

Punchshe çok üzüldüm canım.İnanıyorum ki senin için böylesi daha iyi olacak.İnşallah bundan sonraki hayatında hiç üzüntü yaşamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…