o zaman ben biraz başlayayım sohbete :))
smeagol canım niye bu nicki seçtin çok merak ettim
yüzüklerin efendisini çok severim bari gandalf olsaydı
his 14 kitabı ne ara okuyorsun canım maşallah
sarisa hamilelik nasıl gidiyor
cinsiyetini öğrenmişsindir sanırım
isim düşündünmü
hazırlıklara başladınmı
ilk bebeğinmi canım
ne çok sordum
deren punchshe miskokulum cemreeylül nasılsınız kızlar neler yapıyorsunuz
diğer tarafa yazacağım birazdan angelanın küllerini okudum
bunalıma giriyor insan
halime şükür ettim valla
Hoşbulduk arkadaşlar...
Burda herkes birbirini tanıyor sanırım.Ama ben kimseyi tanımıyorum,kiminizi ismen biliyorum sadece.Umarım kaynaşır,güzel paylaşımlarda bulunuruz.Keşke aynı anda topikte olabilsek ama zor bir ihtimal.
gnydncım farklı birşey olsun istedim,biraz da komik..
Bu arada Angelanın Küllerini okuduysan 2. kitabı Umuda Doğru yu da mutlaka okumalısın..
Sağol gnydncığım,iyi diyelim iyi olsun.Okul-çocuk-ev uğraşıp duruyorum işte.Sen de iyisindir umarım.
Smeagolcuğum uzun zamandır avatarın dikkatimi çekiyordu.Tanışsam söylerdim diyordum,kısmet oldu.Farklı,hoş,eğlenceli...
Sarissacığım seni yeni farkettim.Nasılsın? Hamileliğin iyi gidiyordur umarım.
ben de gelmek istiyoruuuum. ben de kitap delisiyim
Evet canım,biyoloji öğretmeniyim.Benim oğlum da 2.5 yaşında.2008 temmuz doğumlu.
hoşgeldin ozaman canımm
bizimkide 2008 eylül
hatta 12 eylül :)
ne güzel sizin bebişleriniz var. allah bağışlasın. ben henüz sözlüyüm yaza nişanım kısmetse seneye düğünüm olacak. bayılıyorum çocuklara. beş yeğenim var. hepsine ben bakıyorum çoğunlukla. hep bende kalırlar. anneleri gibiyim nerdeyse. aşırı düşkünüz birbirimize. inşallah benimde olur en az iki tane
ne güzel sizin bebişleriniz var. allah bağışlasın. ben henüz sözlüyüm yaza nişanım kısmetse seneye düğünüm olacak. bayılıyorum çocuklara. beş yeğenim var. hepsine ben bakıyorum çoğunlukla. hep bende kalırlar. anneleri gibiyim nerdeyse. aşırı düşkünüz birbirimize. inşallah benimde olur en az iki tane
evet canım
hatta evli mutlu çocukluyum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?