Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

gnydncım farklı birşey olsun istedim,biraz da komik..

Bu arada Angelanın Küllerini okuduysan 2. kitabı Umuda Doğru yu da mutlaka okumalısın..

Fırsat oldukça gelir yazarız birkaç satır..Aynı anda olamasak bile muhabbet kopmaz diye düşünüyorum..

gnydncım farklı birşey olsun istedim,biraz da komik..

Bu arada Angelanın Küllerini okuduysan 2. kitabı Umuda Doğru yu da mutlaka okumalısın..

sen okumuşsun o halde
tamam bende okuyacağım canım
ama bunda çocuklar bebekler filan var ya içim acıdı valla
bugünde netten filmini izledim o çok fazla iyi değildi

Sağol gnydncığım,iyi diyelim iyi olsun.Okul-çocuk-ev uğraşıp duruyorum işte.Sen de iyisindir umarım.
Smeagolcuğum uzun zamandır avatarın dikkatimi çekiyordu.Tanışsam söylerdim diyordum,kısmet oldu.Farklı,hoş,eğlenceli...
Sarissacığım seni yeni farkettim.Nasılsın? Hamileliğin iyi gidiyordur umarım.

canım sende öğretmensin sanırım
benimde bir ipekim var 2.5 yaşında

Evet canım,biyoloji öğretmeniyim.Benim oğlum da 2.5 yaşında.2008 temmuz doğumlu.

hoşgeldin ozaman canımm

bizimkide 2008 eylül
hatta 12 eylül :)

ne güzel sizin bebişleriniz var. allah bağışlasın. ben henüz sözlüyüm yaza nişanım kısmetse seneye düğünüm olacak. bayılıyorum çocuklara. beş yeğenim var. hepsine ben bakıyorum çoğunlukla. hep bende kalırlar. anneleri gibiyim nerdeyse. aşırı düşkünüz birbirimize. inşallah benimde olur en az iki tane

Allah gönlüne göre versin..

ne çabuk büyüyorlar değil mi? Derlerdi de inanmazdım.

hoşgeldin havingzl.İnşallah hayırlısıyla senin de çocukların olur.Allahım isteyen herkese nasip etsin.

olur canım olur
her dönemin ayrı güzelliği var
sözlü olmanında öyle
gezin tozun planlar yapın hayaller kurun keyfini çıkarın :))

Hepinize iyi akşamlar kızlar.Ben çıkıyorum.Benim oğlan su delisi,yine banyo yapmak istiyor.Yapsın da uyutayım.

smeagol seninki kaç yaşında kızmı erkek mi

miskokulum kolay gelsin canım
kuzucuk banyosunu yapsın bakalım mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…