ohoooooooooooooooo. gezip tozma deme amannn sakın duymasın bizim ailelercanım biz uzun seneler arkadaştık. benim nazım ve ikimizin de annelermizin rahatsız olması sebebiyle. bakıp bakıp iç çekip sırası değil derdik sonra iki ay arayla annelerimizi kaybettik. o benim anneme anne derdi ben de onun annesine. iyiki de demişiz neysee sonra toparlandık ve tam anlamıyla başladık ilişkimize. üç yılı devirdik. biz daha bekleyelim derken ailelerin zoruyla isteme söz oluverdi. ellerinden gelse yaza evlendirecekler ama yağma yok olmaz. biz böyle iyiyiz. zaten o genelde bende kalır. bende ona giderim hep. sıkıntımız yok o yönden. evimizde ancak olacak zaten. daha yapım aşamasında ve kendimiz tasarlıyoruz her şeyi. o mimar ben tasarımcı iyi oluyo böyle. ay çok uzun oldu afedersiniz. okuduğunuz için teşekkürler
Millet şu an kitap okuyor galiba
Başınız sağolsun havingzl :26: birbirinizin kıymetini bildikten sonra gerisi gelir
HİS ben bu ara okuyamıyorum,meşgulüm..
Ne güzell canım:))
evet güzel. evi de görseniz güzel dermisiniz acaba. kaç odası var hala bilmiyorum tam olarak. ne yapcam o evle saray gibi hiç bilmiyorum
Oluyor öyle dönem dönem meşguliyet, olsun genel anlamda okuyoruz ya önemli olan o, ben de yazılı dönemlerinde okul açılış kapanış döneminde okuyamıyorum pek
Lafım zaten şu an sohbette olmayanlarda
İstanbul'da mı öğretmenlik yapıyorsun canım?
Hayır canım Ankara dayım....
Oluyor öyle dönem dönem meşguliyet, olsun genel anlamda okuyoruz ya önemli olan o, ben de yazılı dönemlerinde okul açılış kapanış döneminde okuyamıyorum pek
Lafım zaten şu an sohbette olmayanlarda
Ben de tatile Ankara'ya geldim.Kısa süreli.İstanbullu olarak oyyy ne soğukk ne soğukkk.
Evet hem soğuk hem büyük hem de çok resmi maalesef
Sokaktaki herkes kravatlı..
ohoooooooooooooooo. gezip tozma deme amannn sakın duymasın bizim ailelercanım biz uzun seneler arkadaştık. benim nazım ve ikimizin de annelermizin rahatsız olması sebebiyle. bakıp bakıp iç çekip sırası değil derdik sonra iki ay arayla annelerimizi kaybettik. o benim anneme anne derdi ben de onun annesine. iyiki de demişiz neysee sonra toparlandık ve tam anlamıyla başladık ilişkimize. üç yılı devirdik. biz daha bekleyelim derken ailelerin zoruyla isteme söz oluverdi. ellerinden gelse yaza evlendirecekler ama yağma yok olmaz. biz böyle iyiyiz. zaten o genelde bende kalır. bende ona giderim hep. sıkıntımız yok o yönden. evimizde ancak olacak zaten. daha yapım aşamasında ve kendimiz tasarlıyoruz her şeyi. o mimar ben tasarımcı iyi oluyo böyle. ay çok uzun oldu afedersiniz. okuduğunuz için teşekkürler
Hayır canım Ankara dayım....
Ben de tatile Ankara'ya geldim.Kısa süreli.İstanbullu olarak oyyy ne soğukk ne soğukkk.
Olsun ben herşeyin büyük olanını severim:))
Kullanışlı olur,güle güle oturursun.
Ben de sipariş resimlerimle ilgileniyorum.Bir ayarlama yaptım kendimce bir ay resime bir ay kitaba ağırlık veriyorum..
Ya da öğrenci memleketi de olduğunu düşünecek olursak saldım çayıra mevlam kayıra
resimmi yapıyorsun canım
canım başınız sağolsun
allah rahmet eylesin
bende ankarada okudum üniversteyi
ankaranın yeri ayrıdır bende
keşke bende orada yaşasam :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?