Kitap Kurtlarının Mekanı... :D

Başınız sağolsun havingzl :26: birbirinizin kıymetini bildikten sonra gerisi gelir

Ne güzell canım:))

Başınız sağolsun havingzl :26: birbirinizin kıymetini bildikten sonra gerisi gelir

sağol canım. biliyoruz. çok bağlıyız. yorgundu bana geldi kuzu kuzu uyuyor yanımda. ve ingiltereden kalkıp geliyo buraya sürekli. hiç kıymeti bilinmezmi

HİS ben bu ara okuyamıyorum,meşgulüm..

Oluyor öyle dönem dönem meşguliyet, olsun genel anlamda okuyoruz ya önemli olan o, ben de yazılı dönemlerinde okul açılış kapanış döneminde okuyamıyorum pek

Lafım zaten şu an sohbette olmayanlarda

İstanbul'da mı öğretmenlik yapıyorsun canım?

Ben de sipariş resimlerimle ilgileniyorum.Bir ayarlama yaptım kendimce bir ay resime bir ay kitaba ağırlık veriyorum..

canım başınız sağolsun
allah rahmet eylesin

Hayır canım Ankara dayım....

Ben de tatile Ankara'ya geldim.Kısa süreli.İstanbullu olarak oyyy ne soğukk ne soğukkk.

bende ankarada okudum üniversteyi
ankaranın yeri ayrıdır bende
keşke bende orada yaşasam :97:

Olsun ben herşeyin büyük olanını severim:))
Kullanışlı olur,güle güle oturursun.

öyle değil canım yaaa. böyle dört katlı koca bahçeli havuzlu her odası banyolu falan. kalabalığız diyo tamam ama bu da fazla diyorum. yok ailenin prensesini aldım mecbur bi köşk yapcam diyo. gülermisin ağlarmısın yani

canım başınız sağolsun
allah rahmet eylesin

bende ankarada okudum üniversteyi
ankaranın yeri ayrıdır bende
keşke bende orada yaşasam :97:

sağol canım. ben istanbulluyum doğma büyüme. ve şimdi çok özlüyorum çook. ankaranın da yeri ayrıdır bende ama orda da az zaman geçirmedim.yinede istanbul boğazı izlemek vardı şimdi. burda da eyfeli izliyorum ama boğaz başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…